Jak zmenšit velikost bot

2551
10.9.15 14:35

jak "zmenšit" lodičky?

Ahoj, mám trochu divný dotaz, ale koupila jsem si lodičky svou obvyklou velikost u značky od které už několik bot mám, ale ty jsou větší :? hledám radu, jestli je možné je něčím vycpat aby byly menší? Byl to poslední kus, takže varianta vyměnit za menší prostě není…a ony jsou přesně takové jaké potřebuji takže se mi je nechce vracet a hledat jiné :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15423
10.9.15 14:41

Mě tuhle u Bati doporučovali silikonovou patěnku, ale vyzkoušené to nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
10.9.15 14:43

@kitty77 do bot si kupuju takovou tu vložku aby z nich nesmrděly nohy + když mě trochu tlačí (což mě lodičky snad všechny), tak gelové nálepky, dají se koupit v lékárně nebo drogerii. To když si tam dáš, tak to tak to číslo udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
10.9.15 14:45

Do lodicek jsou super gelove polstarky pod predni cast chodidla. jednak se pohodlneji chodi a noha nezajizdi uplne do spicky, takze jakoby „zmensi“. ale samozrejme zalezi o kolik ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
10.9.15 14:55

Myslíte že by tam šlo nacpat toto? http://postovnezdarma.cz/…tnich-spicek?… :think: anebo máte na mysli jiné silikonové vložky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
10.9.15 15:40
@kitty77 píše:
Myslíte že by tam šlo nacpat toto? http://postovnezdarma.cz/…tnich-spicek?… :think: anebo máte na mysli jiné silikonové vložky?

Tohle ne, buď se dělají takové polovložky ze silikonu, které se dají do přední části, nebo celé vložky anebo se dozadu na patu nalepí silikonový nebo kožený proužek, který ty boty zmenšuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
10.9.15 15:45

Taky jsem měla tenhle problém, koupila jsem si lodičky v těhotenství a teď mi jsou větší, tak jsem si v Deichmanovi koupila jednak silikonové polštářky (do přední části boty) a pak takovou podpatěnku/opatěnku nebo jak to nazvat. Je silikonová nalepovací a nadzvedne trochu patu a ta zadní část brání otlačování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová