Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jajvy tak jo, mám 8měsíčního a baví mě přebalování, koupání, mazání, to kde je fyzický kontakt, baví mě procházky, zpívat mu
slabší je dlouhé uspávání a noční douspávání, nejsem nadšená z toho, když řeším, že je unavený nebo se nudí a nechce spinkat ani si hrát
@Jajvy Nebaví mě přebalovat když je posraná
Občas mě nabaví krmení, moc nejí, ale ráda dělá s jídlem neskutečnej bordel ![]()
@Jajvy píše:
Ahoj.Tak se pochlubte, ktere cinnosti s ditkem vas bavi a co vuuubec ne, ale udelat se to musi.
Nebaví mě chodit po doktorech, čekat v čekárnách a řešit nemoci
.
Příspěvek upraven 10.09.15 v 13:05
@Jajvy píše:
Ahoj.Tak se pochlubte, ktere cinnosti s ditkem vas bavi a co vuuubec ne, ale udelat se to musi.
Chodit se večer koukat jak oba sladce spí ![]()
Nebaví mne uklízet a to nejen kolem dítěte
ale baví mě, když je uklizeno ![]()
@Jajvy píše:
nebaví mě chodit do heren, kde se očekává, že člověk je nadšený z konverzace výlučně o dítěti. A lítaní po doktorech, to je smrt. Naštěstí to není často, tfuj, tfuj… A nebaví mě žehlení ![]()
Ahoj. Momentálně mě baví koukat se s dcerkou každý večer na měsíc a hvězdy. A když je škaredě, tak se zachumlat do deky na gauči a ukazovat si v obrázkových knížkách. Nebaví mě chodit ven na několik hodin za každého počasí. Ale chci, aby nebyla taková citlivka jak já. Tak trpím a chodím ![]()
Nebaví me hraní ve vane a jakakoliv hraci cinnost, kterou musim kvuli ditku zopakovat vic jak trikrat (postavit komin a bác, prohlížet 10× za den jednu knihu, půl hodiny bagrovat písek, vozit ho dokola z jednoho rohu pískoviště na druhý…).
Taky mě nejvíc baví, když spí. ![]()
Ale uspávat je naštěstí nemusím. Jinak mě nebaví si s nima hrát, ale přemáhám se.