Které práce kolem dítěte?

Jajvy
9.9.15 12:09

Ktere prace kolem ditete

Ahoj.Tak se pochlubte, ktere cinnosti s ditkem vas bavi a co vuuubec ne, ale udelat se to musi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1482
9.9.15 12:15

@Jajvy tak jo, mám 8měsíčního a baví mě přebalování, koupání, mazání, to kde je fyzický kontakt, baví mě procházky, zpívat mu

slabší je dlouhé uspávání a noční douspávání, nejsem nadšená z toho, když řeším, že je unavený nebo se nudí a nechce spinkat ani si hrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35766
9.9.15 12:19

Nebaví me uspavani. Baví me, když spí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15191
9.9.15 12:25

@Jajvy Nebaví mě přebalovat když je posraná :mrgreen: Občas mě nabaví krmení, moc nejí, ale ráda dělá s jídlem neskutečnej bordel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
9.9.15 12:30
@Jajvy píše:
Ahoj.Tak se pochlubte, ktere cinnosti s ditkem vas bavi a co vuuubec ne, ale udelat se to musi.

Nebaví mě chodit po doktorech, čekat v čekárnách a řešit nemoci :(.

Příspěvek upraven 10.09.15 v 13:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
9.9.15 12:58
@Jajvy píše:
Ahoj.Tak se pochlubte, ktere cinnosti s ditkem vas bavi a co vuuubec ne, ale udelat se to musi.

Chodit se večer koukat jak oba sladce spí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
9.9.15 13:07

Nebaví mne uklízet a to nejen kolem dítěte :oops: ale baví mě, když je uklizeno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
9.9.15 13:21
@Jajvy píše:

nebaví mě chodit do heren, kde se očekává, že člověk je nadšený z konverzace výlučně o dítěti. A lítaní po doktorech, to je smrt. Naštěstí to není často, tfuj, tfuj… A nebaví mě žehlení :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
9.9.15 13:24

Ahoj. Momentálně mě baví koukat se s dcerkou každý večer na měsíc a hvězdy. A když je škaredě, tak se zachumlat do deky na gauči a ukazovat si v obrázkových knížkách. Nebaví mě chodit ven na několik hodin za každého počasí. Ale chci, aby nebyla taková citlivka jak já. Tak trpím a chodím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
9.9.15 13:31

Nebaví me hraní ve vane a jakakoliv hraci cinnost, kterou musim kvuli ditku zopakovat vic jak trikrat (postavit komin a bác, prohlížet 10× za den jednu knihu, půl hodiny bagrovat písek, vozit ho dokola z jednoho rohu pískoviště na druhý…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.9.15 13:56
@pikola píše:
Nebaví me uspavani. Baví me, když spí :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.9.15 13:57

Taky mě nejvíc baví, když spí. :mrgreen:
Ale uspávat je naštěstí nemusím. Jinak mě nebaví si s nima hrát, ale přemáhám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová