Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zkusila jsem jednou, vypl mi mozek - kompletně - a poblila jsem se. Bylo to naprosto super…
![]()
Manžel také jednou vyzkoušel, symptomy měl totožné ![]()
Tak vim o lidech, na ktere to nemelo poprve zadny vliv. Na me po letech taky ne, akorat takova veselejsi nalada, ale zadne schizy, ale dat si nekdy rekreacne za hezkeho pocasi nekde v prirode-proc ne..prvni stavy za skolnich let byly ale hodne vesele, i s takovymi pocity o jinem plynuti casu, vsechno mi pripadalo strasne zajimave, prichazely zajimave myslenky ![]()
edit: vyprchalo to asi po dvou/trech hodinach
Klara-diky za informace ja nikoho takového bohužel neznám. tak druhy den sesnad budu moci vrátit domu a nějak fungovat, ale kdo ví třeba to odmítnu.
Jestli jsi nekuřák, asi nebudeš umět šlukovat…a tudíž to na tebe vliv mít žádný nebude. ![]()
@KlaraBoch píše:
vsechno mi pripadalo strasne zajimave, prichazely zajimave myslenky
Tak to je hezký! Škoda, že jsem to nikdy nezkusila. Teď před důchodem se do toho už pouštět nebudu. Musím si udělat všechno strašně zajímavé jinak.
Prosím o zachování anonymity, nikdo nemusí vědět, že jsem OBČASNÝ uživatel marihuany ![]()
Poprvé, pokud si pamatuji, to se mnou neudělalo nic. Ono je potřeba to potáhnout do plic a chvíli podržet, než to vyfoukneš. Jako nekuřák s tím možná budeš mít trochu problém.
Jinak stavy - záleží na kvalitě, kolik toho vykouříš a také na ostatní náladě.
Po pár potáhnutích budeš mít pocit, že se ti trochu pohupuje „obraz“ a budeš se chechtat každé blbině, stav odezní cca za půl hodiny. Když toho vyhulíš víc, tak tak 2-3 hodiny.
Co jsem četla, tak po cca 18ti hodinách můžeš i normálně za volant, už by si neměla v sobě mít nic, co by tě ovlivňovalo, ani minimálně. Takže druhý den budeš moct téměř jistě fungovat úplně normálně.
Samozřejmě, můžeš být z těch, na koho tráva působí blbě - můžeš zvracet, může ti být zle, budeš mít blbou náladu, zapečeš se do depky…
Hlavně je důležitá při konzumaci dobrá nálada - to výrazně zvýší pravděpodobnost, že ti bude fajn.
Já jako matka od dětí si taky dvakrát třikrát do roka dám. Děti jsou vždy u babičky na víkend nebo podobně, nedovolila bych si nic, kdybych je měla doma. Někdo se sem tam opije, já si dám trochu trávy. Nevidím na tom nic trestuhodného ![]()
Přidám svou zkušenost. Asi 3× jsem zkusila, vždy od někoho a pokaždé jsem zvracela. Jiný efekt to na mě nemělo ![]()
Tak to neporadim je mi 34 let a nikdy jsem trávu nezkusila a také nekouřím, nemám nikoho kdo kouří trávu ve svém okolí ale na učnáku si pamatuji spolužáky vysmáté, až moc, tak ta nálada určitě, ale že by se ve škole někdo poblil to jsme si take nevšimla asi byly už v tom zaběhlí ![]()
Dnes bych odmítla, kdyby někdo nabízel, bavím se i bez trávy, max si dám pivko.jsem ráda že jsem to na učnáku nezkusila, nebylo toho tak moc jako ted…kouřily třeba jen dva kluci ze třídy, spíše vedly cigarety o trávě se jen šeptalo.
dnes by děti u zš asi mohly o trávě vyprávět
co tak slýchám v buse…
@irca11 No, bohužel. Spolužáci mé dcery to nosili až do třídy. Už v sedmičce.
@rokris ted je jiná doba, děti v buse o tom mluví běžně, a ve škole je to asi normální, nebo nevím…neteře také občas hulí…ale nejsou už děti…to samé když jsem po dlouhé době vyrazila na diskotéku, nejen že naše parta tam byla nejstarší
ale ty děti kolem a to co bylo na wc brrr. drogy všude ne jen tráva, tak se fakt bojim co bude až má dcera vyroste, zatím je v první třídě a doufam že bude v tomhle po mě, bohužel záleží na partě, kamarádech s kým s ebude stýkat.
@irca11 Doba je v tomto naprosto šílená. A od určitého věku se toho už moc neovlivní.
Pokud pojedeš domů autem, tak bacha. Kamaráda otestovali na kole a měl zbytky. Sebrali mu řidičák, musel k psychologovi…
Poprvé to může být zvláštní. Já pri partě seděl asi půl hodiny v klidu a civel na Simpsonovi
hrozně mě to v tu chvíli zajímalo. Jinak příjemná únava, nic se nechce a stres opadne a všechno se zdá snazší
. Kamarád zase má tendenci po huleni něco kutit, jak fretka. Také znám pár případů komu je po tom zle nebo usíná. Jinak nejhorší je po tom „zravka“. Máš hlad a chceš to zajist a je nějak jedno čím. Slané… Sladké.. ![]()
Ahoj zajímá mne váš stav po prvním použití marihuany, jsem nekuřák a o víkendu se budu pohybovat mezi lidmi o kterých vím, že tam tráva bude, nikdy jsem žádné omamné látky nezkoušela…tak mne zajímá co to s vámi udělalo poprvé, pokud to tedy zkusím-jak dlouho budu mimo? zkušenosti? jak vám bylo…
Nějak jsme se tomu vyhýbala až doted.
omlouvám se za anonym.