Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
K původní otázce: Napoprvé? Mě vůbec nic.
Zkusit se má všechno, tak proč ne, ale dlouhodobě bych to nedoporučoval.
Napoprvé jsem byla totálně mimo a prý jsem koukala do rohu místnosti a pořád jsem se smála
po půl hodině to odeznělo ![]()
Záleží na tom, jaký vzorek se hulí. pokud tam bude skank z Holandska, tak ten tě může vystřelit na Měsíc, ale také-pokud jsi citlivější-ti může způsobit nepříliš hezky zážitek. obyčejná travka je většinou na chechtavku. Pokud vycítís, ze ti je nějak divné, nafutruj se čokoládou.
Můj první zážitek s trávou byl tak silný, ze si ho nepamatuju. ![]()
Taky jsem si za mlada párkrát dala
Záleží na materiálu a taky na náladě. Většinou jsem byla pár hodin rozchechtaná, jednou jsem si dala v blbé náladě a pár hodin jsem probulela.. Blila jsem akorát, když jsem to zároveň přehnala s pivem a to se stalo jednou. Co mám syna, tak jsem si nedala a už se docela bojím, i když je třeba na celý víkend u babiček. Ale teda vynikající jsou bramboráky s trávou, na tu akci nezapomenu nikdy
M.
Zkoušela jsem v 17 letech poprvé a dobrý, šli jsme s kamarádkou na diskotéku a tam byl mírný kopeček, zdálo se mi to jak kdybych stoupala někam na Mont Blanc a furt jsem říkala že to prostě nevyjdu ten velkej kopec. Prostě strašná prča, furt jsme se smáli něčemu.
Pak jsme to zkoušeli ještě jednou a to jsem se teda pořádně pozvracela a seděla jsem na WC asi 5 hodin a od té doby už jsem to nikdy nevyzkoušela.