Kde koupit telefon Microsoft Lumia - český?

5533
8.9.15 08:34

Kde koupit telefon Microsoft Lumia - Český?

Ahoj emimiňačky a emimiňáci. Prosím, poraďte. Sháním telefon microsoft lumia 640 XL LTE, ale originál, s českými doklady. Už jsem stornovala 3 objednávky, protože ačkoli se obchod tvářil jako český, tak podklady byly polské. Nechci se potom handrkovat s případnou reklamací :,(. Má to být dárek pro manžela k narozeninám, čas se mi krátí a já už na další storna nemám nervy :-(
Děkuji za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
619
8.9.15 08:48

Oficialni prodejce jako treba 02?U toho je to pro CR, a problemy s reklamaci nebudou procesni (ze by byl problem, ze telefon nepatri do ceske distribuce), ale max.ze se budou v reklamaci kroutit a nebudou chtit vady priznat, ale to je klasika. I kdyz ja mamjen dobre zkusenosti s reklamacemi u nich.

http://www.o2.cz/…0xl-lte.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
8.9.15 08:50

Třeba tadyhttp://www.mobilplus.cz/microsoft-lumia-640-xl-black-cz-distribuce. Skoro ve všech obchodech mají psáno, že je to cz distribuce a když ne, není nic snazšího než si tam zavolat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
8.9.15 08:55

@jitka.84 Oni právě mají u spousty obchodů psáno, že je to česká distribuce, ale pravda je nakonec někde jinde :cert:. To samé jsem řešila před rokem, když jsem kupovala mobil sobě. Mám vztek, nechápu, jak to těm obchodníkům může procházet. Ale děkuji, zkusím se poptat. Budu zjišťovat dál, a hlavně musím prozkoumat recenze na jednotlivé obchodníky. To bude zábava… :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
8.9.15 09:26

Dceři jsme v létě kupovali Lumia 635 v cz distribuci u Mironetu. :think: Zatím jsme s nimi nikdy neměli problém. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová