Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, nevěděla jsem, kam diskuzi založit. Nevíte prosím jak to funguje v české spořitelně, když jeden den zadám hromadný příkaz k úhradě, kdy peníze účtu odejdou?
Zadávala jsem včera a paní na pobočce říkala, že dnes peníze odejdou, ale zatím nic. Potřebuji, aby opravdu dnes odešly. Dá se to když tak nějak zrušit, že bych si to poslala přes internetové bankovnictví? Děkuji za zkušenosti ![]()
@Veronikaaa.L dávala jsi příkaz do sběrného boxu nebo na přepážce? Ty peníze dnes stoprocentně odejdou, jen z toho boxu to prostě chvíli trvá. Vybírá se každý den a někdo to musí zadat. Příště radši pres e-banking. Tam to vidíš hned. Připsané na ty účty ale budou nejdříve zítra.
Příkaz jsem zadávala přímo na přepážce, jen jsem nevěděla, že to takhle trvá, jinak bych si to poslala přes internet :/ Potřebuji hlavně potvrzení o zaplacení, takže dnes by mělo být na účtu vidět, že peníze odešly? ![]()
@Veronikaaa.L melo by být. Zkus si zavolat na tu pobočku a zeptat se. Příště raději přes internet. Tak ta pracovnice za přepážkou ti musela dat nějaký doklad o tom, ze bude tu transakci zadávat, ne?
@RoseK píše:
@Veronikaaa.L melo by být. Zkus si zavolat na tu pobočku a zeptat se. Příště raději přes internet. Tak ta pracovnice za přepážkou ti musela dat nějaký doklad o tom, ze bude tu transakci zadávat, ne?
Volala jsem tam a prý by to dnes mělo odejít. Ano dala mi potvrzený ten příkaz k úhradě, ale když jsem zasílala potvrzení společnosti, které jsem měla zaplatit, tak mi napsali, že toto není potvrzení o zaplacení ![]()
@Veronikaaa.L no jasně, protože to není důkaz o tom, ze je na účtu dostatek prostředků. Holt ti nezbývá nic jiného než čekat
pak uděláš printscreen historie transakcí a mas to. Jestli kupujes třeba dovolenou a mas rezervaci, tak si buď jistá, ze zas tak to nespechá ![]()
@RoseK píše:
@Veronikaaa.L no jasně, protože to není důkaz o tom, ze je na účtu dostatek prostředků. Holt ti nezbývá nic jiného než čekatpak uděláš printscreen historie transakcí a mas to. Jestli kupujes třeba dovolenou a mas rezervaci, tak si buď jistá, ze zas tak to nespechá
No dovolenou nekupuji
Posílala jsem něco jiného. Tak hold počkám
Děkuji ![]()