Jak zvýšit libido?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
104
16.10.25 14:33

Jak zvýšit libido

Jsem mladá (23 let) a na střední i na VŠ jsem studovala vždy technické obory, takže bylo vždy hodně kluků okolo mě a hodně klukům jsem se líbila.
Ale mně se skoro žádný nelíbil. Někteří se mi líbili vzhledově, ale povahově ne a naopak. Nebo některý jsem nepoznala protože jsem se jim třeba nelíbila já.
Každopádně teď mám přítele přes rok a tím jak jsem měla vždy můžu/kluků okolo sebe dost, tak můžu říct že je skvělej a povahově se mi na něm líbí vše a takoveho jsem nepoznala. Vzhledově je taky atraktivní a poprvé když jsem ho potkala, tak mi zůstal v hlavě. Každopádně ho trochu trápí, že já jsem docela asexualni… Netlačí na mě, ale tim ze to trva dlouho, tak mu to dela obavy. Jenže já vím že jsem s nikým v životě neměla nějakou velkou vášeň. Ani s kluky s kterými jsem chodila před ním nebo randila. Jsem si říkala jestli nejsem na holky, ale tím že mě i jednou pěkná holka políbila a nikdy jsem na holky nemyslela tak můžu říct že ne.
Prostě chuť na nějaké intimity mám fakt zřídka, většinou se do toho nutím což jde poznat. Třeba vidět ostatní lidi v tv jak se libaji mi přijde docela nechutný. Celkově si pamatuji že jsem říkala že nemám ráda líbání. Představa že bych měla sex 1× za rok mi vůbec nevadí… třeba je to tím že jsem mladá a ty hormony atd ve mně začnou víc pracovat okolo 30… fakt nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
767
16.10.25 14:45
@Mawajka00 píše: Více

Tohle, co jsi napsala, řekni tomu klukovi a dej mu na výběr, zda s tebou chce zůstat (a časem se trápit, že o něj nemáš zájem, že ho nepolíbíš a nepomiluješ) anebo zda chce odejít a být šťastný s jinou. Ty jsi asi typ, co tohle nepotřebuje a měla by sis hledat podobně zaměřeného kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35482
16.10.25 14:55

A masturbace taky nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2340
16.10.25 15:48

Neberes nejake leky?

Antikoncepci asi neberes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8994
16.10.25 16:11

Věkem to nebude, naopak. V mládí je to obvykle četnější, po třicítce už člověk ví jak na sebe i na druhého, takže je to kvalitnější, ale s dětmi, kroužky a prací toho času tolik není.
Existují i asexuální lidé. Budeš muset být k partnerovi upřímná, aby se rozhodl jak se situací naložit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
16.10.25 16:46
@JancaS84 píše: Více

Jo, ale taky jednou za čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
16.10.25 16:46
@jejjej píše: Více

Neberu nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
16.10.25 16:47
@MartinL45 píše: Více

No já mu to říkala a on říkal že je na tom stejně, tak to respektoval. Jenže mi přijde že není, spíš je třeba jen min než prumerny kluk, ale ne tak jak já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.25 18:22

Když máš nižší apetit, tak si budeš muset najít partnera, se kterým budete kompatibilní. ;) Píšu z pozice ženy a mít chlapa, kterýmu to stačí jednou týdně nebo nedejbože jednou za 2, tak i kdyby byl v jiném ohledu milionový, tak bych to s ním dlouhodobě nevydržela.
Mimochodem můžeš to tak mít a je to naprosto v pořádku, jen je třeba, aby se partner rozhodl, zda mu ta frekvence bude vyhovovat a bude s tebou chtít zůstat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová