Mám erektilní dysfunkci a partnerka navrhla milence či rozchod

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
m1k3
16.10.25 08:25

Mám erektilní dysfunkci

Ahoj, potýkám se od začátku vztahu erektilní dysfunkcí z mé strany. Vztah trvá 2.5roku.
Byl jsem u sexuoložky, u doktorů a nějakou dobu to bylo v pořádku. Poté jsme s přítelkyní spadly do stereotypu v oblasti sexu.
Chci zkoušet nové věci, ale mám obavy, že mi to nepůjde. Mluvili jsme o tom nespočetněkrát, vnímám její pocity a i to mě trápí.
Uvědomuji si, že to takhle dál nejde a navrhoval jsem techniky, které by měly pomoci, ale přítelkyně mi navrhla jiné dvě možnosti a tím jsou milenec nebo rozchod.
Zdá se mi, že jsem v bezvýchodné situaci.

Je možnost toto zachránit a více se uvolňovat a začít rozvíjet naši společnou intimitu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
55
16.10.25 08:36

Co nějaké volně dostupné stimulační prostředky, zkusils? U mě zabírá jakžtakž erekcin_cz (doufám že to není nějaká tady nedovolená reklama)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
16.10.25 08:49
@m1k3 píše: Více

1 ) pošli jí s tím návrhem do řiti a vyhoď jí na ulici, pokud bydlí u tebe

2 ) najdi si novou a mezi tím si vyřeš tu dysfunkci pomocí doktorů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
16.10.25 08:58

Co si navrhl za techniky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m1k3
16.10.25 09:01

@Maddie764 koupil jsem knihu vědomé milování.
Koupil jsem i knihu tantrická masáž pro páry, ale nic z toho jsme zatím nevyzkoušeli

• Citovat
  • Upravit
164
16.10.25 09:04
@Maddie764 píše: Více

Když už mu dává jako návrh milence, tak jí kopnout do zadku. Kdyby ho milovala, tak se radši rozejde a je chvíli sama - než mít milence…

Chce výhody vztahu s ním (možná bydlení atd.) a zároveň si šu. kat jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
16.10.25 09:35
@Velký Krocan píše: Více

Ty mas taky problémy s erekci?

Ja tu přítelkyni chápu - pokud ma sex rada, je jasny, že si to chce v posteli užít a ne cely život v posteli dřít a doufat, jestli to tentokrát vyjde. Je to hnusny, ale je to tak. Milence muže navrhovat prave proto, ze ho ma rada. Ja kdyz si představím, ze by najednou manžel v posteli uz nemohl, taky bych ho nechtěla opustit, miluju ho, ale bez sexu bych to nezvládla - pro mě je to základní potřeba. Tak bych taky navrhla milence.
Pro chlapa to musí být strašně bolestný, to chápu a možná proto se tak vztekáš - ale pokud si ty zdravý a máš zdravý sexuální život, tak si to představ, že najednou přijde partnerka a řekne ti, že dokonce života bude sex jak nekonečná zkouška maturity.

Jo a to tvé zmiňovaní “využívaní výhod - bydlení” je strašně trapný a stereotypní. Jsme ve 21. století a předpokládat, že je žena s chlapem kvůli bydlení je směšný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
16.10.25 09:38

Já nemam dysfunkci. Já mam problémy s citově labilníma ženama… :nevim:

Chtít milence je naprostá stopka, ta žena ho nemiluje a ponižuje, rozchod by byl lepší. Je to šílené. Říct mi žena, jestli může mít milence, odejde z domu a bude jí téct krev z nosu - erekce neerekce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
16.10.25 09:40

Napsat, že mas problém s citově labilníma ženama a vzapeti, ze bys ji zbil, svědčí o tvé mentální poruše. Pápá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
16.10.25 09:41

Za nabídku milence ano, to by jí tekla krev z nosu :nevim:

Podle mě je to normální a správná reakce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
16.10.25 09:45

Jsi malý muž. Ne velký krocan, ale maly dacan. Tak dlouho te uslapavali, až se z tebe vytratilo veškeré sebevědomí a stal se z tebe jen hulakajici malý panáček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
16.10.25 09:53
@m1k3 píše: Více

Kdyby na mě manžel chtěl vyzkoušet tantrickou masáž, byla bych natěšena. Podle knížek mě napadá, že ty na to musíš jít nějakými pomalými kroky a ona si třeba naopak přeje něco víc živočišnějšího? Co léky?

Ale jinak nevím co poradit. U dr si byl a ten měl pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
m1k3
16.10.25 10:04

@Maddie764
Ano, chci na to jít pomalými kroky a postupně.
Vím, že dokážu být trochu divočejší, ale to zvládnu až po tom, co mám erekci, probudil se ve to ve mě.
Nebo jsem taky strašně rychle hotový, ale to je také známka stresu, abych nezklamal partnerku a tímto jsem sobecký vůči ní.

• Citovat
  • Upravit
m1k3
16.10.25 10:06

Vím, že to v sobě mám, ale potřebuji postupně.
Zkoušet a nestresovat se z toho, přesně jak jsi psala nejít do postele s vidinou maturitní zkoušky.

• Citovat
  • Upravit
35672
16.10.25 10:10

Ne, je to prostě Pírko, a tím je řečeno všechno. Neztrácej s ním čas diskuzí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová