Otěhotnění na konci menstruace – máte zkušenosti?

3
14.10.25 03:08

Baby

Dobrý den: s přítelem se snažíme o miminko……
Dnes jsme spolu měli nechráněný pohlavní styk akorát mam konec menstruace a on se do me udělal 2× ….
Cyklus mam 28dni, menstruaci mívám 5 dni
Myslíte ze by jsem mohla otěhotnět?
Máte stim někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11844
14.10.25 04:53

Na otěhotnění je potřeba aby sex byl v době ovulace. To jestli jste to teď trefili těžko říct… Ovulace byvá cca 14 dní před očekávanou MS. Pokud se ti nechce každé ráno měřit teplota nebo utrácet za ovulační testy, tak je nejlepší mít prostě pravidelně nechráněný sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
14.10.25 06:16

Souložte pravidelně co 2 až 3 dny, spermie na vajíčko počkají a víc netřeba do začátku řešit a stresovat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
14.10.25 07:08

Co si takhle nekde precist clanek, jak funguje poceti, tehotenstvi, pece o dite… Budes tu pak psat s kazdym prdem? Tve dite maminku s sirsim vseobecnym rozhledem urcite oceni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.25 20:54

@Saba791 Ahoj, ano, mám zkušenost. Otěhotněla jsem ke konci menstruace. Dítko už je ve 4. třídě. 🌞 Hodně štěstí 🍀

• Citovat
  • Upravit
19
14.10.25 22:24
@Saba791 píše: Více

Jedine ze by ovulacia bola do 3 dni od nechraneneho sexu…c9 by teda vychadzalo na 8 den cyklu…spermie preziju cca 3 dni vnutri mzou medzitym teoreticky doputovat k vajecniku blizsie a tam natrafit na vajicko nez umru, ale sanca ovulacie na 8 ci 9 den cysklu je dost mala si myslim. Je moznost kupit ovulacne pasiky a sledovat ci nahodou pride ovulacia 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová