Miluji svého manžela, i svého milence. Jak je to možné?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Malypiivo
11.10.25 22:02

Miluji svého manžela, i svého milence. Jak je to možné?

Přeji příjemný podvečer.

Příběh je složitý, velmi velmi. Kdybych chtěla vyprávět vše, co se stalo. Četli bychom si tu pěkný román.
Někdy se život zamotá a co pak.

K mému muži mne od začátku vztahu pojí velká láska. Já miluji sex a jemu prakticky hned, jak vejde do stejné místnosti, tak stojí. Co se týče duševního života a životních názorů, jsme jeden. uprimne řečeno, neznám lepšího člověka, který by se ke mně hodil.

Má spisovatelská a podnikatelská kariéra ke mně přivedla mého milence. Zprvu měl čistě akademický zájem pomáhat s různými problémy ale velmi brzy podlehl lásce ke mně. Nikdy jsem ho neviděla, ani neslyšela. Nevěděla jsem, kolik mu je a myslela jsem si, že mu je tak šedesát.
Až jsme se jednou na začátku března sešli. Od té doby mé srdce bije pro dva muže.
S milencem jsme se od března do května vídali téměř jednou za týden i přes to, že je mezi námi 180 kilometrů.

Poté jsem se svěřila svému muži. Na konci května. O pár hodin později jsme seděli u milence v Praze na schůzce mezi šesti očima. Situace byla zlá. Manžel je konzervativní člověk, i když jsem ho již na začátku vztahu varovala, že věrná do konce našich životů možná nebudu…

Od té doby se vše vyvíjí. Proběhlo již 6 oficiálních schůzek a 2 nepřiznané, obě dvě byly proto, že jsem se jela s milencem rozejít.
Poprvé, když manžel začal pochybovat o smyslu být mezi živými, přijela jsem na Vyšehrad a plakala, že nevím, co mám dělat. Milenec si mě tam vyzvedl a pak objímal dokud jsem se neuklidnil. Když jsem mu říkala, že se vidíme možná naposledy, vypadal, že mu jeho život skončil.
Podruhé v minulém týdnu. V našem vztahu zavládlo zvláštní ticho, které jsem brala jako konec. Nicméně mi vysvětlil, jaké události se mu v posledních dnech odehrály a když jsem se ho ptala, co teda chce. Objal mě a hleděl mi do očí, tak moc dlouho a tak krásně, u toho říkal svůj pohled na naší situaci.

Já nechci nikdy opustit manžela, není to kvůli majetku - je mi fuk. Není to kvůli dětem - jsme domluvení, že by si je v případě rozchodu nechal. Je to kvůli tomu, že stále neznám dokonalejšího. Ale zároveň mám další místo v srdci. Pokusy to ukončit byly ale dokud se mě nevzdá milenec, já to asi nedokážu. Je to úžasnej kluk.

Máte někdo zkušenost s podobnou situací?. Předem říkám, že pro mě vztah s milencem není jen friends with benefits. Sexu mám doma až až. Je to vzájemná
láska, důvěra a životní humor, co nás k sobě pojí. Ráda si s ním strávím krásný večer, divokou noc, pak třeba ještě krátké ráno, ale pak domů zpět za svou rodinou.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
765
11.10.25 22:32

To jsou zase Klopotkove sracky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
11.10.25 22:33

“K mému muži mne od začátku vztahu pojí velká láska…. neznám lepšího člověka, který by se ke mně hodil”
To jsou spis jen slova, co se hezky vyjimaji takhle napsana, vid? “Já nechci nikdy opustit manžela, není to kvůli majetku - je mi fuk. Není to kvůli dětem - jsme domluvení, že by si je v případě rozchodu nechal. Je to kvůli tomu, že stále neznám dokonalejšího”
Tak jiste, a proto mu zahybas s tim uzasnym klukem.
Pokus o povidku na sobotni vecer, doufam. Hlavni postave doporucim zapremyslet, co zpusobuje svym chovanim druhym a jak se v tomhle citi manzel, deti, milenec, ne jenom ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Malypiivo
11.10.25 22:51

@Cirrus fibratus. Pokusím se zamyslet.

• Citovat
  • Upravit
1799
11.10.25 23:03
@Malypiivo píše: Více

To známe všichni. Tak hlavně že mu stojí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14564
11.10.25 23:19

Od milence spěcháš domů za rodinou, ale děti bys manželovi pro rozvodu nechala? Neměla by sis trošku ujasnit priority?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9001
12.10.25 06:06

Dneska to tu žije, jak by zazpíval Michal David :mrgreen:
Jedna diskuze na téma, jestli dát dítěti jméno Kuna. :zed:
Druhá na téma délka předkožky u 18 letého hošana.
A teď toto.
To mají snad Trollové slet nebo co. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.25 07:00

Jako pokus o tema na povídku - když už ses ta spisovatelka - tak celkem slušný :zed:

• Citovat
  • Upravit
13095
12.10.25 07:18

Za mě teda strašnej canc. Situačně i slohově. Zaujaly mě dvě věci - spisovatelská kariéra :mrgreen: a že už mají pořešeno, že děti zůstanou s manželem. Pro ně rozhodně lepší varianta, protože kdo ví, jestli široké srdce zakladatelky nepojme i další týpky s dlouhým…pohledem. To teprve budou rozhovory možná i mezi 10 - 20 očima. Možná se rozšíří i lokace, kde se bude pochybovat, zda zůstat mezi živými a Vyšehrad v tom nezůstane sám…
Vzhledem k tomu, že se zakladatelka smazala, tak to zůstane očím čtenářů utajené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3846
12.10.25 07:28

Neznám ženu co by nechala děti manželovi. Nesmysl, troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13095
12.10.25 07:35
@Veselej kluk píše: Více

Já jo, dokonce 2 (ženy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5623
12.10.25 07:41

„K mému muži mne od začátku vztahu pojí velká láska. Já miluji sex a jemu prakticky hned, jak vejde do stejné místnosti, tak stojí.“

Jj, takhle se rozhodně pozná velká láska. :mrgreen: Jen doufám, že v místnosti nebývají i děti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
12.10.25 07:56
@Magical-eyes píše: Více
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
12.10.25 07:57