Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, našla jsem si nového přítele. Oběma nám je 18 let. Má dlouhou předložku. Řekla bych, že v neztopořeném stavu tak 1,5–2 cm za žaludem. Předtím jsem měla dva partnery. Jeden měl předkožku v klidně stavu do poloviny žaludu, druhý akorát po konec žaludu. Oba měli ve ztopořeném stavu 14 a 15 cm. Nový má 18 cm. Je to normální. Setkali jste se s tím někdy, nebo máte někoho s tak dlouhou předkožkou doma? Může za to délka penisu? Má to nějaký vliv při sexu? Jak na to reagují třeba ostatní v posilovně ve sprchách nebo na podobném místě?
Já ani nevím, kolik cm měli moji sexuální partneři, natož abych řešila předkožku.
Každý je nějaký, proč to řešit, když to ničemu nevadí?
Jak se říkávalo: pokud máš velikou předkožku tak to máš jak kapuce od bundy někdo má jen čepici a ty dobrou zimní výbavu.
Jestli to má vliv to víš asi sama nebo jsi se jen podívala na pele a šla dom? ![]()
To je zase nějaký troll to snad nemůže být pravda ![]()
To je zas nejaky trolling?
I kdyz se hluboce zamyslim, vubec netusim, kdo mel jakou predkozku
Natoz abych to premerovala. A jak byl meli ostatni ve sprchach reagovat? V damskych si tak nejak kazda hledime sveho a navzajem se okate neprohlizime, nevalime bulvy, ani si nic nekomentujeme. O panskych sprchach jsem tak nejak slysela to stejne ![]()
Není to žádný trolling. Řekl mi to jednou v hospodě náš společný kamarád, když šel přítel na záchod. Kamarád už byl v dost podnapilém stavu a hodně se mu za to smál. Sex jsme spolu ještě neměli. Já bych i chtěla, ale obávám se, že se za tu předkožku „stydí“ a proto zatím nic nechce. Jinak jsme si sedli, podle mě, hodně dobře.
Příspěvek upraven 11.10.25 v 21:53
@Afrikana Já když se zamyslím, v 18 jsem rozhodně nic neztopořenéno neměla šanci zahlédnout, natož s novým klukem ![]()
@nautika854 Tak je kamarad pako a asi trpi nejakym vlastnim nezpracovanym mindrackem, kdyz ma potrebu se nekomu smat za to, co proste nejak samo od sebe narostlo
Kdyby se to stalo mne, zvednu udivene oboci a milemu kamosovi sdelim, ze jsou mi tyhle veci sumafuk, a nechapu, proc ma potrebu mi to rikat, nebo se vubec o predkozku sveho kamarada zajimat, pokud neni na kluky. A byl by klid ![]()
@Jiřina a proč by nemohla?? Mně kdyby se chlapův kolík hnusil taky bych ho nechtěla
To je zase téma
Některé ženy také mají stydké pysky docela dlouhé. No a? Pokud nemá fimozu, tak při ztopoření bude předkožka za žaludem, tak co řešíš…
Postavit a uvidíš ![]()
@nautika854 píše: Více
ten kamarád chodí na hajzlíky se šuplerou a měří tam ostatním jejich předkožky a pindíky? tak pokud všichni nejsou na kluky, tak je to sexuální obtěžování a ten kamarád je hoooodně divný
Jsem zvědavá, co budeš dělat, až jednou budeš muset řešit opravdové problémy.
@nautika854 píše: Více
Sex jste nemeli, protoze se stydi, ale vis kolik meri jeho predkozka a kolik meri ve ztoporenem stavu? Rikas ‚rekla bych ze meri..‘ takze jsi ho videla, nebo to je podle toho, co ti rekl ten kamarad?
Jinak chlapi nekde v satne si tam asi nekoukaji, teda pokud nejsou jako ten tvuj kamarad, takze komentovat nic nebudou.
Jak se přesně měří dýlka předkožky?
no tak hlavně že se bavíte u piva, soudit od pohledu je trapný a kdo se bojí, nesmí do lesa. Předkožku vyzkoušet v praxi a pak řešit jestli ok nebo ne. Jinak nejlepší by bylo sem poslat sem fotku, abychom to mohli dobře zhodnotit, než jí smažou teda ![]()