Jaká je normální délka předkožky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11.10.25 21:28

Délka předkožky partnera

Ahoj, našla jsem si nového přítele. Oběma nám je 18 let. Má dlouhou předložku. Řekla bych, že v neztopořeném stavu tak 1,5–2 cm za žaludem. Předtím jsem měla dva partnery. Jeden měl předkožku v klidně stavu do poloviny žaludu, druhý akorát po konec žaludu. Oba měli ve ztopořeném stavu 14 a 15 cm. Nový má 18 cm. Je to normální. Setkali jste se s tím někdy, nebo máte někoho s tak dlouhou předkožkou doma? Může za to délka penisu? Má to nějaký vliv při sexu? Jak na to reagují třeba ostatní v posilovně ve sprchách nebo na podobném místě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.10.25 21:35

Já ani nevím, kolik cm měli moji sexuální partneři, natož abych řešila předkožku. :lol: Každý je nějaký, proč to řešit, když to ničemu nevadí?

• Citovat
  • Upravit
819
11.10.25 21:40

Jak se říkávalo: pokud máš velikou předkožku tak to máš jak kapuce od bundy někdo má jen čepici a ty dobrou zimní výbavu.
Jestli to má vliv to víš asi sama nebo jsi se jen podívala na pele a šla dom? :potlesk:
To je zase nějaký troll to snad nemůže být pravda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5205
11.10.25 21:42

To je zas nejaky trolling? :think: I kdyz se hluboce zamyslim, vubec netusim, kdo mel jakou predkozku :mrgreen: Natoz abych to premerovala. A jak byl meli ostatni ve sprchach reagovat? V damskych si tak nejak kazda hledime sveho a navzajem se okate neprohlizime, nevalime bulvy, ani si nic nekomentujeme. O panskych sprchach jsem tak nejak slysela to stejne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.25 21:48

Není to žádný trolling. Řekl mi to jednou v hospodě náš společný kamarád, když šel přítel na záchod. Kamarád už byl v dost podnapilém stavu a hodně se mu za to smál. Sex jsme spolu ještě neměli. Já bych i chtěla, ale obávám se, že se za tu předkožku „stydí“ a proto zatím nic nechce. Jinak jsme si sedli, podle mě, hodně dobře.

Příspěvek upraven 11.10.25 v 21:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
11.10.25 21:48

@Afrikana Já když se zamyslím, v 18 jsem rozhodně nic neztopořenéno neměla šanci zahlédnout, natož s novým klukem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5205
11.10.25 21:57

@nautika854 Tak je kamarad pako a asi trpi nejakym vlastnim nezpracovanym mindrackem, kdyz ma potrebu se nekomu smat za to, co proste nejak samo od sebe narostlo :nevim: Kdyby se to stalo mne, zvednu udivene oboci a milemu kamosovi sdelim, ze jsou mi tyhle veci sumafuk, a nechapu, proc ma potrebu mi to rikat, nebo se vubec o predkozku sveho kamarada zajimat, pokud neni na kluky. A byl by klid 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
11.10.25 22:03

@Jiřina a proč by nemohla?? Mně kdyby se chlapův kolík hnusil taky bych ho nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29863
11.10.25 22:28
@nautika854 píše: Více

Nezáleží spis jak vypadá v erekci? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3846
11.10.25 22:29

To je zase téma :roll: Některé ženy také mají stydké pysky docela dlouhé. No a? Pokud nemá fimozu, tak při ztopoření bude předkožka za žaludem, tak co řešíš…

Postavit a uvidíš :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
11.10.25 23:36

ten kamarád chodí na hajzlíky se šuplerou a měří tam ostatním jejich předkožky a pindíky? tak pokud všichni nejsou na kluky, tak je to sexuální obtěžování a ten kamarád je hoooodně divný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
12.10.25 09:15

Jsem zvědavá, co budeš dělat, až jednou budeš muset řešit opravdové problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5109
12.10.25 09:53

Sex jste nemeli, protoze se stydi, ale vis kolik meri jeho predkozka a kolik meri ve ztoporenem stavu? Rikas ‚rekla bych ze meri..‘ takze jsi ho videla, nebo to je podle toho, co ti rekl ten kamarad?
Jinak chlapi nekde v satne si tam asi nekoukaji, teda pokud nejsou jako ten tvuj kamarad, takze komentovat nic nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
12.10.25 22:32

Jak se přesně měří dýlka předkožky? :D no tak hlavně že se bavíte u piva, soudit od pohledu je trapný a kdo se bojí, nesmí do lesa. Předkožku vyzkoušet v praxi a pak řešit jestli ok nebo ne. Jinak nejlepší by bylo sem poslat sem fotku, abychom to mohli dobře zhodnotit, než jí smažou teda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová