Hlasitý sex sousedů v paneláku

3170
6.10.25 00:01

Hlasitý sex sousedů v paneláku

Zdravím.
Bydlíme v paneláku, před časem se vedle nás nastěhovala mladá žena, může jí být tak do 25 let max, nám je 40 +, občas ji s mužem slyšíme, jak heká při sexu, většinou to slyším tedy já, muž má často noční směny, nám by nic takového nevadilo, je to lidské, ale dnes se to stalo cca p řed půl hodinou, náš ani ne dvouletý syn má teploty, byli jsme rádi, že konečně usnul, s mužem jsme z toho, že je nemocný nervózní a zrovna, když ona neskutečně hekala, tak se syn probudil a řval jak tur.
Muž vyšel na chodbu, zazvonil na ni a odešel, od té chvíle je klid.
Já při sexu nehekám, nesnáším to, ale to. co dělá sousedka je už otravné, zvlášť po 22:00 hodině. Říkat jim rozhodně já nic nebudu a muž taky ne, mně by to hekání vlastně bylo jedno, naštvalo mě to jen kvůli synovi, že ho prpbudila,.
Témata ohledně hlasitého sexu od sousedů jsem tady dříve zaregistrovala, ale nějak jsem je ani nečetla,
Vadilo by vám to, co dnes sousedka předvádí a myslíte, že jim bylo jasné, že zvoní někdo od sousedů kvůli tomu hekání? Má sousedy nás a z druhé strany předsedkyni SVJ, ta s dřívějšími sousedy před pár lety hlasitý sex řešila, její ložnice sousedí přes zeď s ložnicí vedlejšího bytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5056
6.10.25 00:07

Tak jí napište anonymní vzkaz do schránky. Když to nechcete řešit osobně. Třeba to pomůže. :nevim: Kdyby se to stalo jednou tak neřeším, ale pokud pravidelně, to by mi vadilo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
6.10.25 00:17

A jak dlouho takhle heká? Mě by zrovna hlasitý sex asi spíš pobavil, ale záleží, jak často a dlouho by to bylo. Po 22:00 má být klid, i sex musí probíhat tiše :). No, nad nás se teď nastěhovala nová rodina s asi dvouletým dítětem a to tam ještě po 23. hodině hrozně dupe a křičí. Syn naštěstí spí tvrdě, ale já bych tam na ně taky nejradši zašla zazvonit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
6.10.25 06:14

Ty ani Urozený jste se nechtěli přidat? :jazyk: To se divím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
6.10.25 06:26

Já teda taky nechci být nějaká prudérní a zatím to dusím, nicméně sousedům už dospěl syn a má skvělou přítelkyni - přijede v pátek a do neděle máme o zábavu postaráno. Jejich hrátky začínají cca ve 23:00, končí kolem 6:00-7:00. Kdyby hekala, v pohodě, ale ona křičí!!! Vždy pár minut akce, čtvt hoďky pauza a takhle celou noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5056
6.10.25 06:40
@KaZeAd píše: Více

A to tam jsou i ty rodiče nebo jezdí na víkend pryč? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
6.10.25 07:14

Taky bych to asi řešila tím anonymním vzkazem. Vyzkoušejte to takhle a uvidíte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24747
6.10.25 07:21

Že já se namáhám to číst. Další diskuze o houně. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
6.10.25 07:39
@lucad77 píše: Více

Další Tvůj zcela zbytečný příspěvek, tady je to o dobrovolnosti, nic nemusíš a namáhat se už vůbec ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
6.10.25 07:49

Nejlepší bude když ji to řekneš ty jako žena mezi 4 očima. Třeba jestli si nemůže nějak odhlučnit ložnici. Normálně bych ji to řekla tak jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18705
6.10.25 08:05

Přeskočím kdo založil téma, ale kdysi v podnájmu tam ječela jak svine sousedka nad nama. Sex meli tak 2× za měsíc a bud byl dobrej nebo byl tak neschopnej, protože to bylo strašně na dlouho. Pak se jim narodil malý satan, který jen rval rval a rval (i jako bezdětná jsem v tu dobu pochopila, že když nějaká matka spáchá sebevraždu, nedivím se) a bylo po sexu 2× měsíčně. Pro změnu to byl nonstop jekot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7208
6.10.25 08:07
@saddreamer píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
6.10.25 08:27

Hele Klopto, kdyby si to nebyla ty, tak napíšu: A myslíš, že se syn produl kvůli hlasitosti sexu?
Btw. tím pádem pláč syna rušil je při souloži. Dítěti je jedno, že se někde heká, ale bušícím lidem pláč dítěte vadit bude. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
6.10.25 08:31

Řešení je jednoduchý, ať si začne chodit piglovat manža a vždycky jí přidusí polštářem. Zabiješ dvě mouchy jednou ranou. Hekání přestane a ještě budeš mít o čem psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21505
6.10.25 08:38

Dokud neslyší odvedle tátu, je to dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová