Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte, niekedy mam chuť dostať pri sexe po zadku od priateľa, len sa mu to hanbím povedať že ako by reagoval nato že sa doprosujem o “bitku” lebo by som nechcela len také to obyčajne capnutie ale mať naozaj červený zadok
@Zlobidlo979 píše: Více
Tak sem na něj napiš kontakt, napíšu mu co bys chtěla ![]()
A teď vážně, normálně mu to řekni, na tom není nic špatného. Uvidíš co on na to.
Placnuti pres zadek je normalni požadavek, to neni žádná prasarna, za kterou by ses mela stydet
Možná by se nabídla maminka z vedlejší diskuse co ráda plácá 14 leté kluky před barákem?
a co my s tím?
tak napiš na něho číslo, já mu to dám vědět
Normálně mu to řekni, však nejde o žádný fekál nebo podobný extrém
![]()
„Miláčku, mohl bys mě přístě při sexu pořádně plácnout přes zadek? Ráda bych zkusila nové věci a láká mě to drsněji.“
Nemáš zač.
My, když jsme spolu s manželem začínali, tak jsme měli i „stop“ slovo. Použila jsem ho asi jen dvakrát.
Naplácání je drsnej sex? ![]()
V tom případě jsme s partnerkou slušný sadisti.
K tématu. Normàlně mu to řekni. Pokud neni blbej nebo zastydlej, tak ti půjde naproti.
Normálně mu to řekni, nebo to navlékni třeba jako diskuzi k nějakému článku a uvidíš jeho reakci.
Klidně mu podstrč třeba nějaký z těchto článků a můžete diskutovat:
Řekni si o to při sexu nebo před sebou začnete otevřené mluvit kdo co chce. Všichni se vyvyjime a sex není výjimkou.
Také jsme o všem začaly otevřené hovořit a v sexu se posunuli úplně jinam.
@Palavanka píše: Více
Otevírat sexuální fantazie před druhým není vždy snadné. Toho druhého miluji ale co když se při sdělení mých představ zhrozí a přestanu ho přitahovat? Co když zjistím o něm něco co se mi nebude líbit? Co když tím vším zkazím tu klidnou (byť možná trochu nudnou) pohodu co máme?
@Veselej kluk píše: Více
V tom případě takový vztah nemá moc smysl.
Komu jinými se svěřit se svými fantaziemi a touha mi než právě partnerovi?
Nedokázala bych být s někým, komu by vadily mé sexuální preference a pokud bych ho kvůli tomu přestala přitahovat, tak by to nebyl chlap pro mě. ![]()
Mě to baví, tak jestli chceš… a umím to i s rákouskou, i bičíkem, i s poutáním. Sex nepožaduju, i když…