Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Britax Römer dualfix, ta jde myslím bez isofixu. Nebo se celkově podívej na sedačky od téhle firmy, nebo ještě super jsou od Be Safe.
Taky bych doporučila Britax Romer. Jsou bezpečne (v testech vždy na prvních místech) a za slušnou cenu.
Mame britax römer king a je uplne v pohode, dostacujici. Do auta se pouta na pasy, dite taky na pasy:) jen po smeru jizdy
Stala v akci nejak 3700kc
@Medičkaa do 15m je doporuceno v protismeru kvuli bezpecnosti, aby detem neklinkla hlavicka… Jak stare mas dite? My teda mame s isofixem ted novou, tak neporadim typ…ale ze znacek urcite Cybex nebo Britax Romer
i Be Safe asi neni spatne, ale to nemam v okoli zkusenost…
@Kukacka123 synovi je skoro rok a upřímně kvůli těm 3 měsícům se mi protisměr úplně pořizovat nechce
ale díky za radu
@Natálka26 @di.xi.nka01 @Euforia díky moc, právě Britax Romer sedačky se mi líbily, jen jsem si říkala, že se radši ještě někde zeptám na zkušenosti, tak jsem ráda že jste spokojené, asi do ní také půjdem, už jen vybrat typ… a vejde se do auta v pohodě? máme ford focus a občas potřebujeme vést vzadu 3 děti, navíc přítel (řidič) je vysoký tak za ním není moc místa… ale to bude asi u všech sedaček podobné že?
@Medičkaa
Römer je dost robustní, focus není zrovna velký auto, takže 3 sedačky nevěřím, že by se vešly
ale třeba jo, jen mám špatnou představivost.
@Medičkaa jo, tak to ja prave nevedela…ono protismerna jde casto i posmeru
jinak za me Britax nebo Cybex ![]()
@Natálka26 to jsem se špatně vyjádřila, zbylé 2 děti jsou už velké, autosedačku nepotřebují ![]()
@Natálka26 píše:
@Medičkaa
Römer je dost robustní, focus není zrovna velký auto, takže 3 sedačky nevěřím, že by se vešlyale třeba jo, jen mám špatnou představivost.
A víš o tom, že Ford doporučuje jako autosedačku právě Romer, protože je vyráběná podle jejich parametrů?
Já měla romer king ve fiestě a místa tam bylo spousta.
Ne to opravdu nevím. Ford není moje krevní skupina, ale ani tak nevěřím že je focus celky auto a že by se tam 3 sedačky vešly. ![]()
@Janli taky jsem to netušila
kdybych to věděla nemusela bych zakládat zbytečné diskuze ![]()
@Medičkaa jestli chcete posměrnou 9-18 kg na pásy tak nejlépe Römer King II : http://autosedacky.mimishop.cz/…king-ii-2018
My jsme pořizovali pultíkovou Kiddy Phoenixfix a spokojenost.