Výběr autosedačky s isofixem 9-18kg

2
21.10.14 21:44

jaka autosedacka 9-18kg

Maminky, vím, že je tu takových diskuzí nespočet, ale jsem jen na mobilu a nějak nejsem schopná se tím prokousávat…
Vybíráme autosedačku 9-18kg. Chtěla bych, aby byla s isofixem, ale šla dát i do auta bez něj, byla samozřejmě co nejbezpečnější a pokud možno i cenově dostupná. Koukala jsem na Romer duo plus, ale 6tis. je pro nás opravdu hodně peněz :( Máte nějaké jiné tipy?
Děkuji za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25146
21.10.14 21:51

@luciee04 My máme tu Romerku, je to bezpečí dítěte, tak jsme peníze neřešily… a bude pro dvě, možná tři děti… pokud chcete atestovanou kvalitní sedačku, tak bude vše okolo 5-6 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31381
21.10.14 21:52

@luciee04 třeba Cybex Junofix, cena je výrazně příznivější, izofix i neizofix splňuje, patří mezi nejbezpečnější na trhu.

akorát je teda pultíková a jsou děti, co pultík nesnesou, takže nedoporučuju kupovat naslepo, radši vyzkoušet, jak bude prcek reagovat. Já jsem s ní ale moc spokojená, kupovali jsme ji v létě 2012 jako úplnou novinku, ale nezklamala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
21.10.14 21:55

Co koupit ppradnou 9-36, at to mate za sebou? Treba Cybex s pultem sezebes kolem 6tis a ta sedacka je pro dite na dlouva leta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463
21.10.14 21:55

Chicco x-pace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
21.10.14 21:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25146
21.10.14 22:08

@elanaa @luciee04 Jo jo, já ji ani nezkoušela, prootže mě by se tam děti zbláznily. A taky bacha na pásy, ta pultíková potřebuje delší a do některý aut nejde zapnout. Nebo jde, ale hodně na knop.
Ale jako varianta 9-36 super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31381
21.10.14 22:16

@avm3 kluk přijal pultík hned, naopak. Spí na něm, hraje si, vůbec mu od začátku nevadil. Tak jen doufám, že i malá vezme pultík za svůj, jeho sedačku zdědí až vyroste z vajíčka (a on dostane Solution 2-Fix).

musím říct, že ji vozíme v různých autech (Nissan Note, Škoda Octavia, Chevrolet Spark, Fiat 500, Citröen C5), ale nikdy jsme neměli s pásem sebemenší problém.

mě na ní právě vyhovuje to, že je hrozně lehká a mobilní. Naši mají v autě nějakýho Römera (King? King Plus?) a to je opruz to tam dávat. A celkově je mi protivná, taková tvrdá plastová šlupka. A ještě dítě okopává sedačku před sebou-u Junofixu nemůže tak vysoko zvednout nohy :mrgreen: A vůbec.

ale prostě zkušenost si každý musí udělat sám, každý máme jiné priority-a hlavně jsou jiné ty děti a opravdu ten pultík některé nesnesou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.10.14 22:23

Já mam prave z toho pultíku strach, přijde mi strašně obrovský, jakože se pak v tom to dítě ani nehne… Jezdim dost často, malý je zvykly mít v ruce hracku a tady mi přijde, že to není možný…ale je pravda, že cena je rozhodně přívětivější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31381
21.10.14 22:25

@luciee04 zkusit. Nic jinýho neporadím. Pultík obrovský není, možná to jen tak vypadá. Ale prostě dítě se v tom může cítit omezené (spíš psychicky než fyzicky) a vadit mu to. Místa kolem sebe má dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1911
21.10.14 22:49

Taky máme Cybex Junofix už u druhé dcerky (starší už má Solution ;)!) a nikdy žádný problém nebyl :palec:!!!
Obě pultík „vzaly“ bez zkoušení :dance: a nikdy nevypadaly a myslím, že ani nebyly nespokojené!!!Na pultíku si hrají, leží, místa mají dost…
Opravdu spokojenost největší!!!Já je brala na 1.místě kvůli bezpečnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
22.10.14 07:30

Za mě taky Cybex Junofix, jsme s ní maximálně spokojení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí