Jaká autosedačka na X-lander XV

1
30.12.10 10:12

Jaká autosedačka na x lander xv

Dobrý den maminky, prosím neřešil někdo podobný problém? Koupila jsem si již použitý kočárek x lander xv (v předu jedno dvojkolečko, oproti starším tipům x landrů píšou, že je lehčí,což mi vyhovuje), ale teď bych si na podvozek kočárku chtěla přikoupit ještě autosedačku, která na něj bude pasovat, prosím nemůžem mi někdo poradit, jaká by pasovala? Mám tedy koupený pouze podvozek, korbu a sporťák. Ještě bych se chtěla zeptat, jestli se korbička připevňuje za pomocí adaptérů, které bych tedy měla mít a jestli přímo tyto tipy adaptérů jdou použít pro nějaký ten tip autosedaček. Moc děkuji za jakoukoli pomoc a radu. Pa a díky Míša :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
141
30.12.10 10:38

Ahoj Míšo tak nevím jestli ti dostatečně porádím, ale právě planuju že malýmu také pořídím x lander a mám za to že na to pasují snad všechny tipy, četla jsem to snad na některé z těch s stránek když jsem srovnávala ceny…Jinak bych měla taky otázečku když už jsme u tohodle kočárku kdyby nevadilo…bylo mi od kámošky řečeno že X lander má špatnou konstrukci, čekáme mimi ve stejném termínu a tak jsme vybírali spolu no s tím sice nemá zkušenost jen to prostě taky někde slyšela?? Jak jsi ty spokojená díky paa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
30.12.10 10:39

Jinak vítám na emiminu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
30.12.10 10:47

Mrkni třeba na http://www.slune-cz.cz/…der-xv-2009/ - tam to máš vypsaný, co tam pasuje. Konkrétně se tam píše, cituji: Na konstrukci kočárku lze bezadaptérově připevnit hlubokou korbu X-pram Q.V. . Dále je možné na konstrukci kočárku připevnit pomocí adaptéru autosedačku X-car či autosedačku Maxi-Cosi CabrioFix a nově autosedačku Cybex Aton."

My máme teda X-lander XA a máme na to Cybex Aton - velká spokojenost (s kočárem i se sedajdou).

Doufám, že to není nepovolená reklama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
30.12.10 12:16
Morenita píše:
Ahoj Míšo tak nevím jestli ti dostatečně porádím, ale právě planuju že malýmu také pořídím x lander a mám za to že na to pasují snad všechny tipy, četla jsem to snad na některé z těch s stránek když jsem srovnávala ceny…Jinak bych měla taky otázečku když už jsme u tohodle kočárku kdyby nevadilo…bylo mi od kámošky řečeno že X lander má špatnou konstrukci, čekáme mimi ve stejném termínu a tak jsme vybírali spolu no s tím sice nemá zkušenost jen to prostě taky někde slyšela?? Jak jsi ty spokojená díky paa

Ahoj,já mám také X-lander verzi X3 a jsem maximálně spokojenná,nevím o žádné konstrukční vadě :think:

• Citovat
  • Upravit
141
30.12.10 12:30

Miriamm

Já bych chtěla teďka ten nový Set X-LANDER XA 10 XIII myslím že by to mělo být všechno vyrobeno na stejno tak děkuji…opravdu hezčí kočárek jsem nenašla jsem ráda mrzelo by mě vybírat jiný jo ta X3 je také dobrá, koukám že větší košík, a pak kolečka jsou gumová nebo ne? nevím co je lepší každý tvrdí něco jiného asi taky záleží na počasí vid… :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
30.12.10 12:42

Morenita Do sněhu jsou nejlepší ty nafukovací kola co mám já,to je ten typ X3,projedeš v pohodě všude ve sněhu,jezdím s ním od ledna,takže jsem už s ním jednu zimu projezdila :palec:
Koupila jsem si to taky jako set,jen ten fusak co je u toho je tenký,spíš jarní,dávala jsem prckovi s kožíškem přes zimu.
Záleží samo na každém jak se mu co vyhovuje.

• Citovat
  • Upravit
141
30.12.10 12:58

Miriamm

Tak u toho XA budou také nafukovací, mě se to právě narodí teďka v lednu takže super. A fuksak už je maličkost, ten se vymění za s kožíškem.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí