Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
V OBI je nejlepší si nechat namíchat barvu do primalexové báze,krásně kryje.
Máme takovou krémově béžovou - pěkně to zútulní, zateplí a vypadá to elegantně. Hlavně doporučuju světlou barvu, aby se dala snadno „opravovat“ při případných nehodách (máme šikovný dítě - na zdi už jsme měli kdeco
)
No tak už mám doma merunkovou barvu - zatim jen 7.5kg,zbytek pak dokoupím az uvidim jak to vypada
Tak jsem si koupila nakonec hotovou Primalexku,sice to vyslo o necele 300,– draz nez kdybych si to namichala sama,no ale napoprve radeji teda uz namichanou.Zda se mi docela svetla,no uvidim jak to chytne.Zatim necham tu stenu u okna nenabarvenou,v Obi jsem si objednala skrinku do kuchyne tak do te doby nez ji vyrobi tak se snad rozhodnu jaka bude.Porad mi to srotuje v hlave-ta barevna kombinace k te merunce.A taky jsem zvedava jak se to maluje,nikdy jsem nemalovala ani na bilo,natoz barevne
Mame totiz docela vysoke stropy no ale nejak to budu muset zvladnout ![]()
madi píše:
Když už kombinaci barev, tak bych šla do bílé a nějaké barevné. Dvě barvy už mi přijdou dost. Nedávno jsem viděla interiér laděnej do bílo-zelena a nevypadalo to špatně.
Do žluté bych nešla, tu už má dnes každý.. Já uvažuju nad béžovou, okrovou v kombinaci s jednou hnědou stěnou, ale zatím je to jen v hlavě
NO ta okrova se mi zdala stejna jako ta merunkova,stejne jako grepova
Fakt jen minimalni rozdil.No snad nebudu litovat ![]()
madi píše:
Jak se ti chce. Pokud nechceš experimentovat a zkoušet, kup si tu namíchanou barvu v kyblíku, ale je dražší.
My budeme kupovat bílou a barvu v lahvičce.
U té naší je na víčku pět odstínů a přesně poměry, jak jí docílit. A samozřejmě si můžeš míchat i jiné. My to budeme zkoušet na nějaké méně důležité zdi, jakože třeba za linkou a tak, kde to nebude vidět.Takže pokud máš na to trpělivost
No tu barvu uz jsem mela taky v ruce,s tim,ze Primalex je doma tak bych to jen smichala.No nakonec jsem vzala namichanou a kdyz me to chytne a pritel dovoli,tak chci jeste jine mistnosti ladit barevne a tam bych teda uz kdyztak zkusila namichat barvu sama.ale ja jsem fakt nikdy nemalovala,tak to bude ma premiera tak at aspon barva je takova,jakou si predstavuju ![]()
Já bych se přikláněla k odstínu zelené a protilehlé stěny nechat bílé a nebo když chceš barevné,tak k zekený nejlíp sedí fialová ![]()
Mazlucha píše:
Já bych se přikláněla k odstínu zelené a protilehlé stěny nechat bílé a nebo když chceš barevné,tak k zekený nejlíp sedí fialová
No tak o te merunkove jsem se teda uz rozhodla,ale zelenou chci taky,ale ta pujde casem do nasi loznice.Je fakt pidi a nejaka vesela,svetla barvicka ji aspon trosku opticky zvetsi.Ktera sedi protilehla k te merunkove?Kdyz ja si to fakt nedokazu predstavit,na takoveto veci bohuzel fakt nejsem ![]()
Já bych dala bílou
Nemám ráda moc pestré interiéry, bolí mě pak z toho hlava. Pak ti ta meruňková stěna pěkně vynikne.
smutná píše:Mazlucha píše:No tak o te merunkove jsem se teda uz rozhodla,ale zelenou chci taky,ale ta pujde casem do nasi loznice.Je fakt pidi a nejaka vesela,svetla barvicka ji aspon trosku opticky zvetsi.Ktera sedi protilehla k te merunkove?Kdyz ja si to fakt nedokazu predstavit,na takoveto veci bohuzel fakt nejsem
Já bych se přikláněla k odstínu zelené a protilehlé stěny nechat bílé a nebo když chceš barevné,tak k zekený nejlíp sedí fialová
Meruňkovou jsem viděla zkombinovanou se žlutou,kombinace vypadá taky pěkně,ale volila bych světlejší odstíny.Kámoška tyto barvy má nakombinované v dětském pokoji ![]()
Tak hura,namalováno
V kuchynske casti mam merunkovou,a v jidelni casti mam tu okrovou.vypada to moc pekne,je to takove svetlucke
Jsem moc spokojena,a ted az se dodela predsin tak se pustim do ni (banan nebo citron).Vypada to oproti te bile veseleji ![]()
smutná píše:
Tak hura,namalovánoV kuchynske casti mam merunkovou,a v jidelni casti mam tu okrovou.vypada to moc pekne,je to takove svetlucke
Jsem moc spokojena,a ted az se dodela predsin tak se pustim do ni (banan nebo citron).Vypada to oproti te bile veseleji
Dej sem foto ![]()