Jaká barva do kuchyně?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3112
28.4.11 14:04

V OBI je nejlepší si nechat namíchat barvu do primalexové báze,krásně kryje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nepřihl. Rampepurna
28.4.11 19:45

Máme takovou krémově béžovou - pěkně to zútulní, zateplí a vypadá to elegantně. Hlavně doporučuju světlou barvu, aby se dala snadno „opravovat“ při případných nehodách (máme šikovný dítě - na zdi už jsme měli kdeco :-) )

• Citovat
  • Upravit
smutná
29.4.11 11:31

No tak už mám doma merunkovou barvu - zatim jen 7.5kg,zbytek pak dokoupím az uvidim jak to vypada :-D Tak jsem si koupila nakonec hotovou Primalexku,sice to vyslo o necele 300,– draz nez kdybych si to namichala sama,no ale napoprve radeji teda uz namichanou.Zda se mi docela svetla,no uvidim jak to chytne.Zatim necham tu stenu u okna nenabarvenou,v Obi jsem si objednala skrinku do kuchyne tak do te doby nez ji vyrobi tak se snad rozhodnu jaka bude.Porad mi to srotuje v hlave-ta barevna kombinace k te merunce.A taky jsem zvedava jak se to maluje,nikdy jsem nemalovala ani na bilo,natoz barevne :think: Mame totiz docela vysoke stropy no ale nejak to budu muset zvladnout :roll:

• Citovat
  • Upravit
smutná
29.4.11 11:33
madi píše:
Když už kombinaci barev, tak bych šla do bílé a nějaké barevné. Dvě barvy už mi přijdou dost. Nedávno jsem viděla interiér laděnej do bílo-zelena a nevypadalo to špatně.
Do žluté bych nešla, tu už má dnes každý.. Já uvažuju nad béžovou, okrovou v kombinaci s jednou hnědou stěnou, ale zatím je to jen v hlavě

NO ta okrova se mi zdala stejna jako ta merunkova,stejne jako grepova :think: Fakt jen minimalni rozdil.No snad nebudu litovat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
smutná
29.4.11 11:35
madi píše:
Jak se ti chce. Pokud nechceš experimentovat a zkoušet, kup si tu namíchanou barvu v kyblíku, ale je dražší.
My budeme kupovat bílou a barvu v lahvičce.
U té naší je na víčku pět odstínů a přesně poměry, jak jí docílit. A samozřejmě si můžeš míchat i jiné. My to budeme zkoušet na nějaké méně důležité zdi, jakože třeba za linkou a tak, kde to nebude vidět.Takže pokud máš na to trpělivost :lol:

No tu barvu uz jsem mela taky v ruce,s tim,ze Primalex je doma tak bych to jen smichala.No nakonec jsem vzala namichanou a kdyz me to chytne a pritel dovoli,tak chci jeste jine mistnosti ladit barevne a tam bych teda uz kdyztak zkusila namichat barvu sama.ale ja jsem fakt nikdy nemalovala,tak to bude ma premiera tak at aspon barva je takova,jakou si predstavuju :lol:

• Citovat
  • Upravit
9299
29.4.11 11:57

Já bych se přikláněla k odstínu zelené a protilehlé stěny nechat bílé a nebo když chceš barevné,tak k zekený nejlíp sedí fialová :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smutná
29.4.11 14:10
Mazlucha píše:
Já bych se přikláněla k odstínu zelené a protilehlé stěny nechat bílé a nebo když chceš barevné,tak k zekený nejlíp sedí fialová :-)

No tak o te merunkove jsem se teda uz rozhodla,ale zelenou chci taky,ale ta pujde casem do nasi loznice.Je fakt pidi a nejaka vesela,svetla barvicka ji aspon trosku opticky zvetsi.Ktera sedi protilehla k te merunkove?Kdyz ja si to fakt nedokazu predstavit,na takoveto veci bohuzel fakt nejsem :cry:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
29.4.11 14:12

Já bych dala bílou :think: Nemám ráda moc pestré interiéry, bolí mě pak z toho hlava. Pak ti ta meruňková stěna pěkně vynikne.

• Citovat
  • Upravit
9299
29.4.11 14:19
smutná píše:
Mazlucha píše:
Já bych se přikláněla k odstínu zelené a protilehlé stěny nechat bílé a nebo když chceš barevné,tak k zekený nejlíp sedí fialová :-)
No tak o te merunkove jsem se teda uz rozhodla,ale zelenou chci taky,ale ta pujde casem do nasi loznice.Je fakt pidi a nejaka vesela,svetla barvicka ji aspon trosku opticky zvetsi.Ktera sedi protilehla k te merunkove?Kdyz ja si to fakt nedokazu predstavit,na takoveto veci bohuzel fakt nejsem :cry:

Meruňkovou jsem viděla zkombinovanou se žlutou,kombinace vypadá taky pěkně,ale volila bych světlejší odstíny.Kámoška tyto barvy má nakombinované v dětském pokoji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smutná
1.5.11 19:25

Tak hura,namalováno :-D V kuchynske casti mam merunkovou,a v jidelni casti mam tu okrovou.vypada to moc pekne,je to takove svetlucke :mrgreen: Jsem moc spokojena,a ted az se dodela predsin tak se pustim do ni (banan nebo citron).Vypada to oproti te bile veseleji :lol:

• Citovat
  • Upravit
9299
1.5.11 19:31
smutná píše:
Tak hura,namalováno :-D V kuchynske casti mam merunkovou,a v jidelni casti mam tu okrovou.vypada to moc pekne,je to takove svetlucke :mrgreen: Jsem moc spokojena,a ted az se dodela predsin tak se pustim do ni (banan nebo citron).Vypada to oproti te bile veseleji :lol:

Dej sem foto :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný