Skladování oblečení

1995
28.4.11 10:18

Skladování oblečení

Zajímalo by mě, do čeho byste si uskladnili déle nepoužívané oblečení - zvolili byste plastovou nebo papírovou krabici? Některé věci mám v těch pytlích, co se z nich vysaje vysavačem vzduch, ale chtěla bych i něco foremnějšího,skladnějšího a taky abych mohla odsud pohodlně vyndavat věci podle toho, jak děti dorostou a ne pořád rozdělávat ten vak. Myslela jsem, že bych zvolila plastovou, ale manžel tvrdí, že to zatuchne. Máte s něčím lepší zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
28.4.11 10:21

Ja osobne jsem pro papirove krabice… i kdyz chlapi takovym vecem nerozumi, musim souhlasit s manzelem… v umelohmotne krabici to nebude dychat, papirova je prodysna.
Kdyz jsme se stehovali, meli jsme obleceni v igelitovych pytlich (asi tri mesice - slozite stehovani :-)) a na nekterych vecech se udelala plisen a zasmradly.
Ja mam schovaneho obleceni hodne a vsechno v papirovych krabicich a hlavne na suchem miste!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
28.4.11 10:27

Já jsem taky spíše pro papírové krabice, protože pokud z toho ten vzduch úplně nevysaješ tak to oblečení potřebuje aspoň trochu dýchat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
28.4.11 10:28

Já zase používám plastový pojízdný box na kolečkách a dávám tam ještě tuhé mýdlo. Je pravda, že obleční není úplně svěží, ale stejně když ho vytáhnu tak ho nejdřív hodím do pračky. S vlhkostí doma moc problém nemáme, takže plíseň jsem zatím (musím to zaklepat) nenašla.
To víko na tom boxu moc netěsní takže trošku přístup vzduchu je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
28.4.11 10:36

Hmm, tak to opravdu bude asi lepší papírová krabice. Problém s vlhkostí a plísněmi máme. Díky za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
28.4.11 10:58

A co textilní box? Něco takového http://www.levne-darky.com/…x-pod-postel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.11 11:13

Pořídila bych raději něco plastového, dřevěného, nebo textilního. U „pěkných“ papírových krabic bych se bála, že se poškodí stěhováním, nebo i jinak, a nepůjde to vyčistit. Plast a dřevo se dá umýt, textil vyprat, ale s papírem toho moc nenaděláš. A ještě kdyby se na to něco vylilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
28.4.11 11:26

určitě papírovou než v plastu, a nejlepší jsou staré vojenské dřevěné bedny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
28.4.11 11:41

Ahoj, máme mnoho papírových krabic. V nich mám ještě oblečení podle druhu a věku v pytlících. Ale musím říct, že častěji vyndavané krabice jsou dost poškozené a zvláště pokud je musíme stohovat na sobě.
Kdybych mohla a měla prostor, koupila bych si pěknou dřevěnou truhlu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
28.4.11 11:57

Ahoj,
oblečení a další krámy skladuji v papírových krabicích z ikei, http://www.ikea.com/…cts/70115601 .
Už s námi přežili několikero stěhování, neustále je někam šoupu, otvírám, skládám, rozkládám, mám je i postavené na sobě a pořád drží. Takže mohu jen doporučit!
A doma na skříni nebo i na zemi vypadají slušně a není to jako pěst na oko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
28.4.11 11:57

Taky máme papírové krabice.V pokojíku mám na děcké oblečky takové hezké s obrázkama barevné a hlavně velké :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
28.4.11 12:00

Já oblečení skladuji v těchto plastových bednách, víko má otvor, takže vzduch se tam dostane. Mám to takhle už třetí rok a nic mi nezatuchá. Dají se krásně stohovat a mám je rozdělené podle barev na oblečení pro holky a kluky.
 http://www.ikea.com/…cts/10099289

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
28.4.11 12:32

mám banánové krabice.. :wink: a tu díru uprostřed.. tam mám karton..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
29.4.11 12:51

Krabice z látky taky nezní špatně, ale musela bych se podívat po jiné, tohle by bylo do skříně moc velké. Banánovky taktéž :-) Tak se přecejen někdo našel, kdo používá plastovou. Až pojedeme do ikey, tak je tam chci pořídit, tak uvidím, zda nakonec zvítězí plastová nebo pro jistotu ta papírová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
29.4.11 13:30

Jo a jeste… ja si tam davam ususenou pomerancovou kuru v papirovem sacku - papirovy sacek propichnu sem tam vidlickou a dam nahoru na obleceni! Je to pry proti molum (poradila mi to moje babicka :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný