Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zajímalo by mě, do čeho byste si uskladnili déle nepoužívané oblečení - zvolili byste plastovou nebo papírovou krabici? Některé věci mám v těch pytlích, co se z nich vysaje vysavačem vzduch, ale chtěla bych i něco foremnějšího,skladnějšího a taky abych mohla odsud pohodlně vyndavat věci podle toho, jak děti dorostou a ne pořád rozdělávat ten vak. Myslela jsem, že bych zvolila plastovou, ale manžel tvrdí, že to zatuchne. Máte s něčím lepší zkušenosti?
Ja osobne jsem pro papirove krabice… i kdyz chlapi takovym vecem nerozumi, musim souhlasit s manzelem… v umelohmotne krabici to nebude dychat, papirova je prodysna.
Kdyz jsme se stehovali, meli jsme obleceni v igelitovych pytlich (asi tri mesice - slozite stehovani
a na nekterych vecech se udelala plisen a zasmradly.
Ja mam schovaneho obleceni hodne a vsechno v papirovych krabicich a hlavne na suchem miste!!!
Já jsem taky spíše pro papírové krabice, protože pokud z toho ten vzduch úplně nevysaješ tak to oblečení potřebuje aspoň trochu dýchat…
Já zase používám plastový pojízdný box na kolečkách a dávám tam ještě tuhé mýdlo. Je pravda, že obleční není úplně svěží, ale stejně když ho vytáhnu tak ho nejdřív hodím do pračky. S vlhkostí doma moc problém nemáme, takže plíseň jsem zatím (musím to zaklepat) nenašla.
To víko na tom boxu moc netěsní takže trošku přístup vzduchu je.
Hmm, tak to opravdu bude asi lepší papírová krabice. Problém s vlhkostí a plísněmi máme. Díky za zkušenosti.
A co textilní box? Něco takového http://www.levne-darky.com/…x-pod-postel
Pořídila bych raději něco plastového, dřevěného, nebo textilního. U „pěkných“ papírových krabic bych se bála, že se poškodí stěhováním, nebo i jinak, a nepůjde to vyčistit. Plast a dřevo se dá umýt, textil vyprat, ale s papírem toho moc nenaděláš. A ještě kdyby se na to něco vylilo…
určitě papírovou než v plastu, a nejlepší jsou staré vojenské dřevěné bedny
Ahoj, máme mnoho papírových krabic. V nich mám ještě oblečení podle druhu a věku v pytlících. Ale musím říct, že častěji vyndavané krabice jsou dost poškozené a zvláště pokud je musíme stohovat na sobě.
Kdybych mohla a měla prostor, koupila bych si pěknou dřevěnou truhlu. ![]()
Ahoj,
oblečení a další krámy skladuji v papírových krabicích z ikei, http://www.ikea.com/…cts/70115601 .
Už s námi přežili několikero stěhování, neustále je někam šoupu, otvírám, skládám, rozkládám, mám je i postavené na sobě a pořád drží. Takže mohu jen doporučit!
A doma na skříni nebo i na zemi vypadají slušně a není to jako pěst na oko.
Taky máme papírové krabice.V pokojíku mám na děcké oblečky takové hezké s obrázkama barevné a hlavně velké ![]()
Já oblečení skladuji v těchto plastových bednách, víko má otvor, takže vzduch se tam dostane. Mám to takhle už třetí rok a nic mi nezatuchá. Dají se krásně stohovat a mám je rozdělené podle barev na oblečení pro holky a kluky.
http://www.ikea.com/…cts/10099289
mám banánové krabice..
a tu díru uprostřed.. tam mám karton..
Krabice z látky taky nezní špatně, ale musela bych se podívat po jiné, tohle by bylo do skříně moc velké. Banánovky taktéž
Tak se přecejen někdo našel, kdo používá plastovou. Až pojedeme do ikey, tak je tam chci pořídit, tak uvidím, zda nakonec zvítězí plastová nebo pro jistotu ta papírová.
Jo a jeste… ja si tam davam ususenou pomerancovou kuru v papirovem sacku - papirovy sacek propichnu sem tam vidlickou a dam nahoru na obleceni! Je to pry proti molum (poradila mi to moje babicka
)