Jaká bodýčka kupujete?
- Fotoalbum (13)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jaká bodýčka kupujete?
Ahojky, chtěla bych se zeptat, jaká je vaše oblíbená značka bodýček? Teď jsem nějaká koupila a po vyprání je to jak hadr. Široký a krátký
a to ani nemluvim a těch patentech, vůbec nedrží
.
Máte dobrý zkušenosti s nějakou značkou? Moc děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já je kupuju ve velkým Tescu. Jen bílý, občas vezmu trošku barevný, ale jediný, který se vyloženě vytahaly byly ty s Púem (Mickey atd.). Ale ty čistě bílý se nehnou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje mamka od někud přitáhla body značky Schliesser a ty jsou teda moje nejoblíběnější. Máme 2 a pořád je točím. Bohužel jsem je zatím jinde nesehnala. Jinak celkem dobré je CA a nejvíc máme z Tesca.
- Citovat
- Upravit
@Billi píše:
Moje mamka od někud přitáhla body značky Schliesser a ty jsou teda moje nejoblíběnější. Máme 2 a pořád je točím. Bohužel jsem je zatím jinde nesehnala. Jinak celkem dobré je CA a nejvíc máme z Tesca.
schliesser je z pleasu v poličce, dělá tam kamarádky manžel, takže taky jsme jich prá měli a bly fakt best off i po několikerém praní vypadaly hodně slušně. Pak sjem kupovala v tescu a spokojenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupuju v Tescu a jsem spokojená. Za tu cenu jsou dobrá a nikdy se nám nevytahala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
mě teda tesco moc nenadchlo, po nějaké době se opere ta barva a když nejsou na patentky, tak se rychle vytahají. Výborná jsou body z HMka, drží tvar, barvu a nežmolkují, pak Scamp a Lindex.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lleennttiillkkaa díky. Tady v okolí jsem na ně zatím nenarazila. Mamka je koupila od nějaké dealerky.
- Citovat
- Upravit