AHH BRA
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
AHH BRA
Chci si koupit toto ale nevím jakou velikost,http://www.vykupto.cz/zbozi/5834-tri-bezesve-podprsenky-s-vycpavkami-ahh-bra.Dneska jsem si zkoušela v Tescu tu jejich ve velikosti S a seděla mi, ale podle těchto stránek a mojí velikosti bych si musela na těchto stránkách koupit velikost xl,což je blbost.Ale zaráží mě to že na té originál ahh bra jsou košíčky jako u plavek a to bych asi tu velikost S s mými prsy nedala.Nemáte někdo s tímto výrobkem zkušenost. Díky za rychlé reakce, je to na vykupto a spěchá to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ono to asi s AAhbrou moc společného nemá, ještě jsem se u ní nesetkala s košíčkama teda. Jinak já jsem na nějakém slevovém serveru před časem v přesně takovéhle akci „ahh bru“ koupila a nemůžu si jí vynachválit. Dneska už je mi podprda s košíčky vyloženě nepříjemná, nesím jen tohle. Mimochodem, to Belvia a tahle rádoby Ahhbra je úplně to samé, stejný střih, stejný materiál. Velikost jsem si objednávala L, ačkoli normálně nosím XXL, hodně se to natáhne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tahle podprda na Vykupto nemá košíčky, ale vyndávací vycpávky. Taky jsem si ji objednala, ale zatím nedorazila, tak nevím, jak mi bude sedět. Když ne, dám ji dceři nebo vrátím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jerryna84 Velikosti jsou napsané dole, podle míry přes prsa. Ohledně toho píšou i na komentářích, jak vybrat velikost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bejbyn, prosímtě napiš až ti ta podprda příjde a jak ti sedí. dík
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jerryna84 Tak už mi konečně podprdy přišly, neměli je na skladě, tak proto tak dlouho. A jsou mi akorát, pěkně sedí, nikde neškrtí a teď v těhotenství je určitě užiju, protože jsou elastické a mě se prsa zvětšily. Akorát ty vycpávky jsem si vyndala, bez nich je to lepší! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vytáhne se??
Prosila bych o radu ohledně, už zde zmíněné podprsenky Ahh bra chci ji koupit s mámě k vánocům, xangel87 psala, že se podprsenka hodně natáhne ale nevytáhne se tím pádem za malou chvíli?? Děkuji za odpověd…
- Citovat
- Upravit
Neboj, je hodně elastická, takže se natáhne dle potřeby, ale nevytáhne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam ahh bra (z top shop, nebo jak se to presne jmenuje) a jsem s ni spokojena. Koupila jsem si hned po porodi, protoze me hrozne tlacily kostice a taky mi kostice vadily pri noseni syna. Normalne si kupujy 90-95E, nekdy F a tuto mam L a je akorat, takze za sebe doporucuju spis mensi cislo.
Ja pouzivam hlavne na doma, je pohodlna, ani nevim, ze ji mam. Kdyz v ni odpoledne usnu, nic me netlaci a je fajn i na sport.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit