AHH BRA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
402
9.7.12 21:25

AHH BRA

Chci si koupit toto ale nevím jakou velikost,http://www.vykupto.cz/zbozi/5834-tri-bezesve-podprsenky-s-vycpavkami-ahh-bra.Dneska jsem si zkoušela v Tescu tu jejich ve velikosti S a seděla mi, ale podle těchto stránek a mojí velikosti bych si musela na těchto stránkách koupit velikost xl,což je blbost.Ale zaráží mě to že na té originál ahh bra jsou košíčky jako u plavek a to bych asi tu velikost S s mými prsy nedala.Nemáte někdo s tímto výrobkem zkušenost. Díky za rychlé reakce, je to na vykupto a spěchá to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6555
9.7.12 22:28

Ono to asi s AAhbrou moc společného nemá, ještě jsem se u ní nesetkala s košíčkama teda. Jinak já jsem na nějakém slevovém serveru před časem v přesně takovéhle akci „ahh bru“ koupila a nemůžu si jí vynachválit. Dneska už je mi podprda s košíčky vyloženě nepříjemná, nesím jen tohle. Mimochodem, to Belvia a tahle rádoby Ahhbra je úplně to samé, stejný střih, stejný materiál. Velikost jsem si objednávala L, ačkoli normálně nosím XXL, hodně se to natáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
9.7.12 22:34

Tahle podprda na Vykupto nemá košíčky, ale vyndávací vycpávky. Taky jsem si ji objednala, ale zatím nedorazila, tak nevím, jak mi bude sedět. Když ne, dám ji dceři nebo vrátím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
9.7.12 22:36

@jerryna84 Velikosti jsou napsané dole, podle míry přes prsa. Ohledně toho píšou i na komentářích, jak vybrat velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
17.7.12 12:45

Bejbyn, prosímtě napiš až ti ta podprda příjde a jak ti sedí. dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
30.7.12 14:43

@jerryna84 Tak už mi konečně podprdy přišly, neměli je na skladě, tak proto tak dlouho. A jsou mi akorát, pěkně sedí, nikde neškrtí a teď v těhotenství je určitě užiju, protože jsou elastické a mě se prsa zvětšily. Akorát ty vycpávky jsem si vyndala, bez nich je to lepší! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emillly
10.11.12 18:54

Vytáhne se??

Prosila bych o radu ohledně, už zde zmíněné podprsenky Ahh bra chci ji koupit s mámě k vánocům, xangel87 psala, že se podprsenka hodně natáhne ale nevytáhne se tím pádem za malou chvíli?? Děkuji za odpověd…

• Citovat
  • Upravit
11037
10.11.12 19:00

Neboj, je hodně elastická, takže se natáhne dle potřeby, ale nevytáhne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
10.11.12 19:19

Ja mam ahh bra (z top shop, nebo jak se to presne jmenuje) a jsem s ni spokojena. Koupila jsem si hned po porodi, protoze me hrozne tlacily kostice a taky mi kostice vadily pri noseni syna. Normalne si kupujy 90-95E, nekdy F a tuto mam L a je akorat, takze za sebe doporucuju spis mensi cislo.
Ja pouzivam hlavne na doma, je pohodlna, ani nevim, ze ji mam. Kdyz v ni odpoledne usnu, nic me netlaci a je fajn i na sport.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat