Second hand velkoobchod Štětí za vodou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
39
12.7.12 13:20

Second hand velkoobchod Štětí za vodou

Ahoj maminky, nemáte někdo zkušenost s Second hand velkoobchod Štětí za vodou? jaké tam maj věci? případně jestli nějaká nemáte fotky? jsem neřidič a tak jestli má vůbec smysl si zajistit řidiče, aby mě tam hodil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sophinka
12.7.12 13:38

Doporučuji všema deseti :palec: sice jsem brala před lety ale super zboží

• Citovat
  • Upravit
39
12.7.12 13:40

Děkuji Sophinko. mohu se zeptat jak to bylo s kvalitou a kolik třeba bylo odpadu v balíku? modernost atd? pokud si nepamatujete už nevadí. v každém případě děkuji za reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
12.7.12 13:47

Odpad minimální - tak max. 1 kus z pytle. Brala jsem dětské a kojenecká tak tam ta modernost zas tak rychle nemění. Většina zboží byla jako nová, mnoho značkového. Snad to tak i zůstalo :think:

• Citovat
  • Upravit
1
13.3.14 14:36

Mohu se zeptat, zda tento velkoobchod ještě existuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.3.14 10:35

zla skusenost

Moja skusenost

Tak ja pridavam svoju skusenost od pani Simony Minarikovej zo Steti https://www.facebook.com/simca.prodej?
objednala som si u nej vraj creem a 1 tr prisiel mi total odpad nepredajny ani kus vyblednute trika, roztahane, pokreslene fixou, dierave body no hrozne, hned som ju kontaktovala reklamaiu mi nechcela uznat vraj v cechach mate zakon kde reklamacia na seond hand sa nevztahuje tento balik ma vysiel 3023 kc. Poslala som je balik spat o ma vyslo postovne dalsich 770 kc. Poslala mi dalsi balik vraj bol vyberany nou samou no zo 16 kg predajnych a 2 kg, To mal by creem a 1 tr mam aj foto ak by niekto hel vydiet aky tovar posiela, Podala som reklamaciu opat najprv mi pisala ze si mam vei nechat a posle mi spat nejaku ciastku no ani tej som sa nedockala. Kedze som si tovar objednavala na dalsi predaj potrebovala som k nemu doklad o kupe o ten som ziadala v cca kazdej 3 sprave aj ked mi napisala ze ho mam v baliku nic neprislo cize pani mi poslala tovar bez dokladu.Ked som jej napisala svoju skusenost s tovarom na jej stranku samozrejme si to vymazala. Poslala som podnet na coi a este sa obratim aj na danovy urad bola som podvedena a oklamana Takze urite nenakupujte od tejto pani >

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat