Plavky pro holčičky, horní díl?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Plavky pro holčičky, horní díl?
Ahoj holky,
dáváte pěti až šesti letým holčičkám už vrchní díl plavek? Já ano, buď má plavky vcelku nebo má kalhotky a bolerko (klasický podprsenkový typ odmítám). Dcerka jde příští týden na týden do plavecké školy, kam prý stačí jen kalhotky, že se holčičky rychleji oblečou a nemají s horním dílem tolik práce. Plavky vcelku dávat nechci, budou chodit i ven a nechci, aby měla celou dobu na sobě mokré plavky vcelku.
Trvali byste striktně na horním dílu nebo to nechali plavat a dali jen spoďárky?
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pokud by se dcera nebránila tak bych to neřešila, mám sice mladší, ven na koupálko nosíme jen kalhotky na plavčo nosí s „podprsenkou“ ale to jen protože po ní strašně toužila a spojily jsem to s tím, že začala chodit plavat sama jako velká holka. Ale jinak to neřeší že by jí to vadilo nebo ne. co na to tvoje dcera?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dala bych jen spodní nebýt toho, že v tomto věku dcerka sama chtěla i horní díl. Zas tak moc to nezdržuje, tak v tom nevidím problém jí ho dát. Pokud by to dítěti bylo fuk, dala bych jen spodní, čím míň mokré látky na sobě, tím líp.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že v tomhle věku na tom nic moc není, a pokud v té školce budou takhle všechny holčičky..myslím že není co řešit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych dávala klidně jen kalhotky, ale dcera chce být za velkou, takže si většinou bere i „podprsenku“, ale někdy se zapomene a jde jen v kalhotkách. Myslím si, že v tomto věku je to ještě zbytečný řešit… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, díky. V tomto věku mi to přijde už tak nějak na hraně, dám jí plavky ssebou celé a ať se rozhodne na místě podle ostatních holčiček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V 6 letech mi na tom nepřijde nic divného být jen v kalhotkách. Tu „hranu“ bych viděla později. Pokud dcera horní díl vyloženě nevyžaduje, pak bych byla jen ráda a vůbec jí ho nenabízela
Ještě si podprsenek v životě užije až až ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já mám opačný názor.
Přijde mi divné, proč by neměla mít horní díl, když je to holka.
Jsem proti tomu vystavovat někde děti nahé. Takové malé děti třeba i dvoleté na koupališti bez plavek-mě to přijde divné. Třeba doma na zahradě se syn koupe taky bez plavek, ale jinde prostě ne.
Radši nemluvě o pedofilech, já tedy nechci aby okukovali moje dítě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale v tomto veku nemají holky co zakryvat, jsou na tom přece jako kluci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sunnny píše:
No já mám opačný názor.
Přijde mi divné, proč by neměla mít horní díl, když je to holka.
Jsem proti tomu vystavovat někde děti nahé. Takové malé děti třeba i dvoleté na koupališti bez plavek-mě to přijde divné. Třeba doma na zahradě se syn koupe taky bez plavek, ale jinde prostě ne.
Radši nemluvě o pedofilech, já tedy nechci aby okukovali moje dítě.
Mluvíme tady pořád o horním dílu? Spodek je jasný, že mít musí - bez toho by ji ani do bazénu nepustili. Ale vršek u 5-6 letého děcka? V kolika letech začínají růst prsa? Má í dát horní díl na plochou hruď jen proto, že je to holka? Já nevím - mám jiný názor… Jo, kdyby se holčička styděla apod., ale pokud je jí to jedno, pak bych byla jen ráda, že mám doma pořád ještě opravdové dítě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si taky myslim, ze je jeste mala na to, aby potrebovala i vrchni dil. Pokud ona sama ho nechce, tak bych ji ho nedavala, aspon bude min prace. Zadna prsa jeste v tomhle veku nema, tak je to zbytecnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych jí dala jen ty kalhotky a jestli ti vadí, že bude bez vršku, tak celý plavky.
- Citovat
- Upravit
Tak to, že nemá prsa, není moc argument, ty nemusí mít ani ve dvanácti a horní díl si brát bude, že jo.
Jak jsem psala, jinak ho dcerka nosí a nosit bude, přijde mi už hodně velká na to, aby běhala na koupáku jen ve spoďárech, ale to má každý nastavený jinak, to je jasný. Díky za reakce, dám jí s sebou všechny díly a uvidíme na místě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje sestileta nosi jen spodek, horni dil vylozene nechce a divne me to neprijde
A jak nekdo psal o pedofilech a tak, nahate jsem deti nenechavala nikdy ani jako malicke ani kluka ale resit v sesti horni dil plavek? Ja jsem taky nosila az kdyz me zacly rust prsa, no popravde moc nenarostly a podprdu nesnasim, doma jedine bez
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit