Jaká bude letos zima?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4132
28.9.08 13:48

Jaká bude letos zima?

Ahoj, vím,že mám asi trochu blbej dotaz, ale stejně: Nevíte některá jakou nám hlásí meteorologové zimu? Abych věděla jaké oblečení malé nakoupit. Kdyby byla jako vloni, tak nic neřeším,ale pokud by mělo hodně mrznout rozhodně potřebujeme pár teplejších kousků (i já :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
204
28.9.08 13:54

Ahojky Kvatapko,
zima začne 7.12. , srážkově bude průměrná tzn. bude více sněhu oproti loňskému roku - takto odpověděl kolega meteorolog ..
tož tak :-))
 D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
28.9.08 14:04

Haha, kolega meteorolg je taky věštec, že to ví na den přesně?? :lol:
Nic ve zlém, je mě to rozesmálo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
28.9.08 14:12

Ja se ridim podle nasich kosaku… Pokud oskubou aronii, zima bude kruta, pokud ji nechaji, bude mirna. Pred dvouma rokama to orvali jeste zeleny a jaka byla krasna dlouha zima se snehem, ne? Loni a predloni si toho ani nevsimli… Tak cekam, co bude letos, zatim to tam je vsechno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
28.9.08 14:41

No mě to taky rozesmálo, ale kolega to myslel vážně, to jen pro upřesnění pro tazatelku, že si nedělám srandu..D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.9.08 22:02

Hanucho-
tak dej vědět jak to kosáci oklovali,jo? :)
 Dáša

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.9.08 23:08

Ha, taky by me to zajimalo, vedet loni , jaka bude zima, neporizuju dvoje zimni boty a dve kombinezy(po zkusenostech z te predesle). Letos jeste nemam zadne boty a kombinezu jednu(z lonska), tak pocitam, ze zima bude zla…M

• Citovat
  • Upravit
3329
12.10.08 22:16

Ahojte,
tak hlasim, ze aronii nam oskubal soused :lol: Kosaci stihli sem tam neco sezobnout taky, ale moc tomu nedali… takze jaka bude zima nevim… No par kulicek tam jeste zbylo, tak je budu nadale sledovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
12.10.08 23:17

Sakra a co s tím soused dělá??? Já mezitím poinformovala manžela, že sleduju vaši kytku a v:,–(ili jsme se, zda to zafunguje i letos - a soused mi to takhle zkazi :twisted: :-) :D

L. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
22.12.08 14:36

Hlasim soucasny stav - zbyla aronie je stale na keri!

Lesi - pry marmelady… My jich mame ve sklepe tri pr…e a nikdo to moc neji :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
9.1.09 22:34

Pokud by to jeste nekoho zajimalo, tak vcera na aronii sedel jeden kos a trochu jakoby z donuceni ozobaval.. Jinak toho tam je stale dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
10.1.09 00:22
hanucha píše:
Pokud by to jeste nekoho zajimalo, tak vcera na aronii sedel jeden kos a trochu jakoby z donuceni ozobaval.. Jinak toho tam je stale dost.

No jo, jenže co tím chtěl kos říci? :nevim: :nevim: :nevim:

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat