Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
momi33 píše:MaryClementine píše:Tak on by to možná zvládl,odpoledne taky spí pod peřinou-ale odkope se
Momi - tak jsem se pustila do hledání a obávám se, že se vyrábí max. 110 cm. Takže pak leda pak nechat ušít
Asi se předpokládá, že dvou- tříleté dítě spí pod peřinou
No to je to… prcek se ve spaní dost vrtí a já nemám nerva na to, chodit ho kontrolovat, jestli je přikrytej, takhle spím klidně
V pokojíčku je kosa jako blázen, termostat tam mám na 22 stupňů a v noci min. 2× zapne ještě teď. Fakt se bojím, že se nachladí nepřikrytej… takže pytlujem a bůhsuď, jak to bude časem dál.
Btw. přes den spí v kočáru doma v takovým lehkým fusaku v body a punčoškách. Ale přes den by mi to nevadilo, můžu ho v klidu kontrolovat, ale v noci se fakt bojím.
Příspěvek upraven 28.05.11 v 14:20
MaryClementine píše:momi33 píše:No to je to… prcek se ve spaní dost vrtí a já nemám nerva na to, chodit ho kontrolovat, jestli je přikrytej, takhle spím klidněMaryClementine píše:Tak on by to možná zvládl,odpoledne taky spí pod peřinou-ale odkope se
Momi - tak jsem se pustila do hledání a obávám se, že se vyrábí max. 110 cm. Takže pak leda pak nechat ušít
Asi se předpokládá, že dvou- tříleté dítě spí pod peřinouV pokojíčku je kosa jako blázen, termostat tam mám na 22 stupňů a v noci min. 2× zapne ještě teď. Fakt se bojím, že se nachladí nepřikrytej… takže pytlujem a bůhsuď, jak to bude časem dál.
jo,přesně tak.
a ten náš taky cestuje po postýlce.
a co monitor dechu?kdy ste ho dali pryč?
já ho stále mám..ale jak cestuje po postýlce tak pořád hlásí poplach…A přitom se nic neděje, pač jenom spí o trochu dál než je monitor.
A tak přemýšlím že se ušetřím zbytečnách alamu a monitor dám do pryč.
Já ho nikdy neměla. Ale všeobecně se říká, že naprostá většina SIDS se stane do půl roka, do roka výjimečně a po roce velmi vzácně. Já bych ho pryč dala, zejména, spíš-li s ním v jedné místnosti.
Já jsem ho dala pryč tak v 8-mi měsících,když už začal cestovat po postýlce.
tak to je jasné že se bojím, ale dnes to dáme pryč
![]()
jsme holky šikovný…