Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
MMartina1 píše:
omlouvám se, že vstupuju zakladatelce do diskuse s dalším dotazem, ale když už jsme u těch pytlů, který používáte na léto. My máme teď takový tenší, malej je jenom v bodýčku s krátkým rukávem a je tak akorát. Takže přemýšlím, jak to budu řešit v létě.
dělají taky body-tílka,dá se koupit pack v Tescu.
ale už teť jen v body s kr. rukávem? ![]()
je teplej až dost, a to má ještě otevřenou ventilačku. Ale my bydlíme v paneláku pod střechou, takže teď jak byly ty vedra, tak se fakt jinak nedalo. Když je chladněji, tak samože dávám dlouhý rukáv ![]()
MMartina1 píše:
je teplej až dost, a to má ještě otevřenou ventilačku. Ale my bydlíme v paneláku pod střechou, takže teď jak byly ty vedra, tak se fakt jinak nedalo. Když je chladněji, tak samože dávám dlouhý rukáv
jj,tak to jo.to my s muským máme pořád strach,aby mu nebyla zima,a aby nenastydl.
Malej má paradoxně v pokojíku nejchladněji v celém bytě.
Jinak já jsem mu loni koupila takové overálky s nohavičkou-jakoby tílko,a nebo i s krátkým rukávem,v tom spal,a bez pytle,když byly vedra.
Kolik je prckovi?
momi33 píše:MaryClementine píše:Tak my jsme na zimu koupili tenhe:momi33 píše:Tak pak dej vědět, až najdeš
Malej taky spí v pytli,a vyhovuje mu,a i nám.
Jen nevím,až z toho současného vyroste,jestli seženeme pytel i na dvouleťáka![]()
Mně už pomalu vyrůstá teď. Pak mám v záloze ještě hodně teplej 110 cm pytel (když se náhodou v postýlce poblinká), do toho se vejde v pohodě, ale potí se. Na léto ani omylem.
http://www.elinka.eu/detail.php?…
teď má jen odendané rukávky,a pod ním overálek-pyžámko na spaní.
Když jsme ho kupovali,tak měl pod nohama hoodně místa,a teď nic moc.
Jsem si myslela,že to na zimu vydrží,ale pochybuju
Jooo, to je ten stejnej, ten co mám v záloze teplej.
My máme ale ten světle zelenej Rabbit green.
Tak mně přijde, že místa tam má víc, než v tom, v čem běžně spí. Ale do rukávů se teda nevejde ani omylem.
MMartina1 píše:
je teplej až dost, a to má ještě otevřenou ventilačku. Ale my bydlíme v paneláku pod střechou, takže teď jak byly ty vedra, tak se fakt jinak nedalo. Když je chladněji, tak samože dávám dlouhý rukáv
Já objevila v nějakém obchdě vyloženě jen pytel z plátna, žádná podšívka, žádný fleece, nic. Jen jedna vrstva tenkého bavlněného plátna. V tom spal v létě v paneláku, bylo tam 28 stupňů. Teď jsme se přestěhovali do starého cihlového domu a ještě teď mu v pokojíku v noci přitápím, je to o hromadu chladnější byt, takže ten pytel už asi nenajde využití.
Já mám tenký bavlněný, dvě vrstvy bavlny a uvnitř tenká vrstva vatelínu. Teda Ela v tom spala i v zimě, ale to jsem jí ještě přikrejvala dekou, kterou si teda stejně odkopala
Pak jsem měla jeden teplejší, plátno, vatelín, silnější froté a ten měla, když byla největší zima v pohodě stačilo to. Pod tím měla buď overal nebo body s dlouhým rukávem a dupačky. Když měla rýmu, tak jsem jí dávala pod to ještě kabátek. Koukněte se na Brumlu.cz, tam se jich dá sehnat
.
Ahoj-tak já včera koupila v sekáči obr dlouhej spací pytel-110 cm.Ten snad bude mít i do školy
Jinak teď spinkáme pod peřinkou, v bodyčku a slabým spinkacím overálku.Ale dneska poprvé vyzkoušíme ten pytel-máme celou noc otevřené okno a zdá se mi,že je mu zima. A na léto mám připravenou takovou lehoučkou bavlněnou pletenou deku.Tak uvidím,jestli mu bude stačit ![]()
Momi - tak jsem se pustila do hledání a obávám se, že se vyrábí max. 110 cm. Takže pak leda pak nechat ušít ![]()
Asi se předpokládá, že dvou- tříleté dítě spí pod peřinou ![]()
Takové velké dítě už by svou peřinu zvládlo, ne? Co když chce v noci vstát a jít třeba na wc?:-)
MaryClementine píše:
Momi - tak jsem se pustila do hledání a obávám se, že se vyrábí max. 110 cm. Takže pak leda pak nechat ušít
Asi se předpokládá, že dvou- tříleté dítě spí pod peřinou
hofka píše:
Takové velké dítě už by svou peřinu zvládlo, ne? Co když chce v noci vstát a jít třeba na wc?:-)MaryClementine píše:
Momi - tak jsem se pustila do hledání a obávám se, že se vyrábí max. 110 cm. Takže pak leda pak nechat ušít
Našemu je rok a půl, to jen výhled do budoucna
No ale jak tak vidím našeho prcka, tak ve dvou letech bude ještě na plínách ve šprušlové postýlce v pytli ![]()
tak spací pytel je super…večer jsme ještě neodhadli oblečení…ale jsednu vrstvu jsme sundali, nechali spací pytel no a super…
koupíme ještě asi jeden.
kdyby náhou se pročurala nebo tak..už si nedokážu předtsavit noc bez spacího pytle
![]()
pupííííček píše:
tak spací pytel je super...........už si nedokážu předtsavit noc bez spacího pytle![]()
vítej do klubu ![]()
MaryClementine píše:
Tak on by to možná zvládl,odpoledne taky spí pod peřinou-ale odkope se ![]()
MaryClementine píše:hofka píše:Našemu je rok a půl, to jen výhled do budoucna
Takové velké dítě už by svou peřinu zvládlo, ne? Co když chce v noci vstát a jít třeba na wc?:-)MaryClementine píše:
Asi se předpokládá, že dvou- tříleté dítě spí pod peřinouNo ale jak tak vidím našeho prcka, tak ve dvou letech bude ještě na plínách ve šprušlové postýlce v pytli
navíc se mi zdá,že ty jedo druhé narozeniny se nebezpečně přibližují
a nočník kde nic tu nic ![]()