Jaká dětská peřinka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25324
27.5.11 23:23
MMartina1 píše:
omlouvám se, že vstupuju zakladatelce do diskuse s dalším dotazem, ale když už jsme u těch pytlů, který používáte na léto. My máme teď takový tenší, malej je jenom v bodýčku s krátkým rukávem a je tak akorát. Takže přemýšlím, jak to budu řešit v létě.

dělají taky body-tílka,dá se koupit pack v Tescu.
ale už teť jen v body s kr. rukávem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
27.5.11 23:25

je teplej až dost, a to má ještě otevřenou ventilačku. Ale my bydlíme v paneláku pod střechou, takže teď jak byly ty vedra, tak se fakt jinak nedalo. Když je chladněji, tak samože dávám dlouhý rukáv :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
27.5.11 23:27
MMartina1 píše:
je teplej až dost, a to má ještě otevřenou ventilačku. Ale my bydlíme v paneláku pod střechou, takže teď jak byly ty vedra, tak se fakt jinak nedalo. Když je chladněji, tak samože dávám dlouhý rukáv :wink:

jj,tak to jo.to my s muským máme pořád strach,aby mu nebyla zima,a aby nenastydl.
Malej má paradoxně v pokojíku nejchladněji v celém bytě.
Jinak já jsem mu loni koupila takové overálky s nohavičkou-jakoby tílko,a nebo i s krátkým rukávem,v tom spal,a bez pytle,když byly vedra.
Kolik je prckovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
28.5.11 07:52
momi33 píše:
MaryClementine píše:
momi33 píše:
Malej taky spí v pytli,a vyhovuje mu,a i nám.
Jen nevím,až z toho současného vyroste,jestli seženeme pytel i na dvouleťáka :think: :nevim:
Tak pak dej vědět, až najdeš :-D Mně už pomalu vyrůstá teď. Pak mám v záloze ještě hodně teplej 110 cm pytel (když se náhodou v postýlce poblinká), do toho se vejde v pohodě, ale potí se. Na léto ani omylem.
Tak my jsme na zimu koupili tenhe:
http://www.elinka.eu/detail.php?…
teď má jen odendané rukávky,a pod ním overálek-pyžámko na spaní.
Když jsme ho kupovali,tak měl pod nohama hoodně místa,a teď nic moc.
Jsem si myslela,že to na zimu vydrží,ale pochybuju :nevim:

Jooo, to je ten stejnej, ten co mám v záloze teplej. :-D My máme ale ten světle zelenej Rabbit green. ;-) Tak mně přijde, že místa tam má víc, než v tom, v čem běžně spí. Ale do rukávů se teda nevejde ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
28.5.11 07:56
MMartina1 píše:
je teplej až dost, a to má ještě otevřenou ventilačku. Ale my bydlíme v paneláku pod střechou, takže teď jak byly ty vedra, tak se fakt jinak nedalo. Když je chladněji, tak samože dávám dlouhý rukáv :wink:

Já objevila v nějakém obchdě vyloženě jen pytel z plátna, žádná podšívka, žádný fleece, nic. Jen jedna vrstva tenkého bavlněného plátna. V tom spal v létě v paneláku, bylo tam 28 stupňů. Teď jsme se přestěhovali do starého cihlového domu a ještě teď mu v pokojíku v noci přitápím, je to o hromadu chladnější byt, takže ten pytel už asi nenajde využití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
28.5.11 08:11

Já mám tenký bavlněný, dvě vrstvy bavlny a uvnitř tenká vrstva vatelínu. Teda Ela v tom spala i v zimě, ale to jsem jí ještě přikrejvala dekou, kterou si teda stejně odkopala :mrgreen: Pak jsem měla jeden teplejší, plátno, vatelín, silnější froté a ten měla, když byla největší zima v pohodě stačilo to. Pod tím měla buď overal nebo body s dlouhým rukávem a dupačky. Když měla rýmu, tak jsem jí dávala pod to ještě kabátek. Koukněte se na Brumlu.cz, tam se jich dá sehnat :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
28.5.11 09:12

Ahoj-tak já včera koupila v sekáči obr dlouhej spací pytel-110 cm.Ten snad bude mít i do školy :-) Jinak teď spinkáme pod peřinkou, v bodyčku a slabým spinkacím overálku.Ale dneska poprvé vyzkoušíme ten pytel-máme celou noc otevřené okno a zdá se mi,že je mu zima. A na léto mám připravenou takovou lehoučkou bavlněnou pletenou deku.Tak uvidím,jestli mu bude stačit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
28.5.11 11:41

Momi - tak jsem se pustila do hledání a obávám se, že se vyrábí max. 110 cm. Takže pak leda pak nechat ušít :nevim:
Asi se předpokládá, že dvou- tříleté dítě spí pod peřinou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
28.5.11 12:19

Takové velké dítě už by svou peřinu zvládlo, ne? Co když chce v noci vstát a jít třeba na wc?:-)

MaryClementine píše:
Momi - tak jsem se pustila do hledání a obávám se, že se vyrábí max. 110 cm. Takže pak leda pak nechat ušít :nevim:
Asi se předpokládá, že dvou- tříleté dítě spí pod peřinou :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
28.5.11 12:23
hofka píše:
Takové velké dítě už by svou peřinu zvládlo, ne? Co když chce v noci vstát a jít třeba na wc?:-)
MaryClementine píše:

Našemu je rok a půl, to jen výhled do budoucna :-D No ale jak tak vidím našeho prcka, tak ve dvou letech bude ještě na plínách ve šprušlové postýlce v pytli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.11 13:07

tak spací pytel je super…večer jsme ještě neodhadli oblečení…ale jsednu vrstvu jsme sundali, nechali spací pytel no a super…
koupíme ještě asi jeden.
kdyby náhou se pročurala nebo tak..už si nedokážu předtsavit noc bez spacího pytle :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
28.5.11 13:08
pupííííček píše:
tak spací pytel je super...........už si nedokážu předtsavit noc bez spacího pytle :mrgreen: :mrgreen:

:lol: vítej do klubu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.5.11 14:16
MaryClementine píše:

Tak on by to možná zvládl,odpoledne taky spí pod peřinou-ale odkope se :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.5.11 14:16
MaryClementine píše:
hofka píše:
MaryClementine píše:
Našemu je rok a půl, to jen výhled do budoucna :-D No ale jak tak vidím našeho prcka, tak ve dvou letech bude ještě na plínách ve šprušlové postýlce v pytli :lol:
:lol: :lol: :lol:
to je u nás to samé.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
28.5.11 14:18

navíc se mi zdá,že ty jedo druhé narozeniny se nebezpečně přibližují :-? a nočník kde nic tu nic :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí