Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky potřebovala bych poradit, naši po mě chtějí, abych jim vybrala zájezd. Nikdy v životě spolu u moře nebyli a teď konečně chtěji vyrazit? Jakou zemi byste mi pro ně doporučili, popř.cestovkiu a tak? Chtěla bych pro ně to nejlepší
Cena pro jednoho by byla do těch 15000, chtějí letecky. Předem díky za pomoc
Ahoj, naši byli po 30ti letech v Bulharsku, naprosto nadšení, hrozně si to užili.. Byli v Primorsku, jedna pláž klidná voda, druhá velké vlny, no prostě paráda. Brali jsem od Čedoku, byl to dárek k výročí a myslím, že se povedl.. Cena cca 12 tis, ale měli v tom upa všechno vč jídla a 2 výletů.
Jéé,takových možností
Za mně určitě Tunis,Djerba,Egypt,Kanárské o.,nějaký z ostrovů Řecka,Mallorca.Záleží na tom,co mají rádi,jestli chtějí klídek nebo spíš ruch města
.
@Mimim3101 píše:
Chtějí určitě klídek a Tunis nebo Egypt to nechtějí
Já si to myslela,to má rád málokdo
V Bulharsku jsem nebyla,ale je fakt,že všichni si chválí. ![]()
@Mimim3101 Bulharsko je šupa. Pro naše aji vzpomínka, kdysi tam byli na svatební cestě
Ale fakt si to pochvalovali, letecky cca 1,5 h, měli pěkný hotel, kousek obě pláže, plnou penzi, maximální spokojenost. A jedna věc, tatík nikdy nebyl moc na cestování, navíc už má přes 70 a byl naprosto nadšen. Za mě fakt můžu doporučit.
Holky a jaké pojištění k tomu? Je tam na výběr holidayeasy nebo exkluziv
@Mimim3101 Já bych dala radši to plné, byť je to dražší, ale strýček příhoda. Je lepší se pojistit pořádně a být v klidu, než pak něco řešit.
Tak jim vezmu asi Bulharsko buď hotel Continental prima nebo Silver ![]()