Jaká HA je nejlepší?

Anonymní
15.4.15 12:40

jaká HA je nejlepší??

Ahojky, ráda bych se poradila ohledně hormonální antikoncepce..už dva roky užívám tuto a poslední dobou mám šílený výkyvy nálad až deprese, hlavně před menstruací..vždy, když jsmem brala nějakou HA měla jsem tyto problémy..pak jsem pár let HA nebrala a byli mi fajn..existuje nějaká HA, která má třeba malé množství hormonu nebo je to vše na jedno brdo??vzdát se jí nechci, je to pro mě pohodlné a momentálně mám dost sexiku :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4984
15.4.15 12:46

Nejlepsi HA je skutecne zadna HA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
15.4.15 12:49

Já neberu žádnou..
Před lety jsem brala chloe, přibrala jsem a měla jsem křeče v nohách..Nedoporučuju žádnou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
15.4.15 12:51

Nejlepší je bez hormonů… užívám Pharmatex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
15.4.15 12:53

Zkus Nuvaring, ten se zavádí do pochvy, takže se to uvolňuje místně, takže by tě mohl méně ovlivňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
15.4.15 12:53

Nejlepší HA? žádná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
15.4.15 13:16

@j.a.n.i1 Nuvaring je parádní věc, před těhotenstvím jsem ho měla, ale stojí 1200 i. Takže je to zase pro i proti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.15 13:30

HA je nejlepší ŽÁDNÁ!!! :palec: :* Žádnou nesnesu, takže musím být taky bez.

• Citovat
  • Upravit
54030
15.4.15 13:39

Nejlepší a nejspolehlivější je, když se naučíš měřit bazální teplotu a znáš, jak v této oblasti funguje tvoje tělo. Můžeš si na nějakých web. stránkách vést graf, který ti vyznačí i proběhnutou ovulaci. Např. https://www.fertilityfriend.com/ Počáteční investice je dobrý digitální teploměr např. http://teplomery-osobni.heureka.cz/…r-digitalni/?…
Je to přirozená metoda, která ti nepoškodí zdraví a odpadá riziko ztráty plodnosti, jako se to často stává u HA. Navíc HA není 100% spolehlivá. Časem se to stane tvým běžným denním rituálem. Můžeš kombinovat pro snadnější kontrolu blížící se ovulace s ovu testy, které koupíš na ebay za pár korun. Je to na tobě, jestli chceš být zdravá, nebo podporovat farmaceutický byznys :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.4.15 02:30

Dobrý de, koupim HA Stodette. Alespoň na dva měsíce. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.16 00:09

Ahoj holky. Chci se zeptat rok se pokoušíme o miminko a dostala jsem od gyn. yadine aby se mi srovnaly hormony. Že to prý pomůže. A tak se chci zeptat kdy to mám vysadit? V půlce, a nebo po dobrání platíčka už nenasazovat? Gynekolog mi moc nevysvětlil jak to funguje, jsem zmatená. HA yadine pozastavuje ovulaci nebo ji mám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
15.1.16 13:39

Podle toho co je pro Tvé tělo nejlepší. nejde říct která je nejlepší jelikož každá jsme jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí