Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já neberu žádnou..
Před lety jsem brala chloe, přibrala jsem a měla jsem křeče v nohách..Nedoporučuju žádnou..
Zkus Nuvaring, ten se zavádí do pochvy, takže se to uvolňuje místně, takže by tě mohl méně ovlivňovat.
@j.a.n.i1 Nuvaring je parádní věc, před těhotenstvím jsem ho měla, ale stojí 1200 i. Takže je to zase pro i proti
HA je nejlepší ŽÁDNÁ!!!
Žádnou nesnesu, takže musím být taky bez.
Nejlepší a nejspolehlivější je, když se naučíš měřit bazální teplotu a znáš, jak v této oblasti funguje tvoje tělo. Můžeš si na nějakých web. stránkách vést graf, který ti vyznačí i proběhnutou ovulaci. Např. https://www.fertilityfriend.com/ Počáteční investice je dobrý digitální teploměr např. http://teplomery-osobni.heureka.cz/…r-digitalni/?…
Je to přirozená metoda, která ti nepoškodí zdraví a odpadá riziko ztráty plodnosti, jako se to často stává u HA. Navíc HA není 100% spolehlivá. Časem se to stane tvým běžným denním rituálem. Můžeš kombinovat pro snadnější kontrolu blížící se ovulace s ovu testy, které koupíš na ebay za pár korun. Je to na tobě, jestli chceš být zdravá, nebo podporovat farmaceutický byznys ![]()
Dobrý de, koupim HA Stodette. Alespoň na dva měsíce. Děkuji.
Ahoj holky. Chci se zeptat rok se pokoušíme o miminko a dostala jsem od gyn. yadine aby se mi srovnaly hormony. Že to prý pomůže. A tak se chci zeptat kdy to mám vysadit? V půlce, a nebo po dobrání platíčka už nenasazovat? Gynekolog mi moc nevysvětlil jak to funguje, jsem zmatená. HA yadine pozastavuje ovulaci nebo ji mám?
Podle toho co je pro Tvé tělo nejlepší. nejde říct která je nejlepší jelikož každá jsme jiná.
Ahojky, ráda bych se poradila ohledně hormonální antikoncepce..už dva roky užívám tuto a poslední dobou mám šílený výkyvy nálad až deprese, hlavně před menstruací..vždy, když jsmem brala nějakou HA měla jsem tyto problémy..pak jsem pár let HA nebrala a byli mi fajn..existuje nějaká HA, která má třeba malé množství hormonu nebo je to vše na jedno brdo??vzdát se jí nechci, je to pro mě pohodlné a momentálně mám dost sexiku