Jaká já nejlepší matrace do dětské postýlky?

43
4.4.22 11:05

Jaká já nejlepší matrace do dětské postýlky?

Ahojky maminky už mnohokrát jsem mj tady pomohli a proto se ptám znovu 8) :) jaké máte zkušenosti v matracemi do postýlek? O kokosových a pohádkových jsem nečetla úplně chvalne recenze. A matrací je takové množství, že se v tom člověk úplně ztrácí :roll: máte nějaké ozkoušene a jste spokojené? Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
148
4.4.22 11:14

Máme Gumotex, se sundavacím potahem, který lze vyprat.. Celou dobu bez problémů.. Žádné kokosové, pohankové apod. bych asi z hygienických důvodů nechtěla. Vřele doporučuji zakoupit ještě nepropustný chránič na matraci, u miminek kvůli případnému ublinkávání nebo únikům obsahu pleny, u starších při nehodách v období bez plen.. Koupila jsem Emitex, lze prát na 60 stupňů, drží pořád skvěle, navíc to není klasický PVC, ale PUR zátěž, na kterém se dítě nepotí.. Matrace máme díky tomu pořád jako nové, nehod bylo dost.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
4.4.22 11:18

Joo, mame super matraci za dva a pul litru. Syn spal v postylce asi petkrat dvacet minut. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
4.4.22 11:25

@lillys děkuji za názor ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
4.4.22 11:38

Spis bych koukala, aby mela sundavaci potah. Plinkou clovek podklada mozna uplne male mimco, ale jak se zacne hybat, tak jiz ne. A deti si obcas ublinkou, tak je dobre prat i potah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
4.4.22 11:41

V jedné postýlce máme poděděnou, je to nějaký molitan s pratelným potahem. Do druhé jsme koupili nějakou, co měli v nábytku :nevim:. Vypadá v pohodě :lol:. My naopak chrániče zatím nevyužili, pleny jsou spolehlivé, děti neblejou a starší od roka je už ve velké posteli, takže koupíme pak chránič tam.

• Citovat
  • Upravit
3958
4.4.22 11:52

My kupovali matraci, kterou přímo doporučovali k monitoru dechu Nanny. Drahá nebyla, stála před dvěma lety asi 800-900 Kč a je super, teď už na ní spí i druhá dcera a matrace je jako nová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
4.4.22 12:16

Ja mam poděděnou nějakou super eňu ňuňo vhodnou, kokosovou, kromě toho, že syn spí u nás, tak je oproti té naší strašně tvrdá, takže, tak kluk stejně spávat nechce, nedivím se mu. Teď už ji necháme na dojetí, ale pak jde z domu a pořídíme na další mimino měkčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6041
4.4.22 12:30

Máme postýlky 2, dole v obýváku jsme měli kokosovou a v ložnici nějakou super kvalitu za 3000,– a světě div se, museli jsme je přehodit. Na té super nechtěla dcera spát. Na kokosové usne za 10 minut.
Možná záleží jaká kokosová a nebo ta super až tak super není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3915
4.4.22 13:25

Koupila jsem matraci ze studené pěny (marcelka od MPO) se zdravotním potahem, který nepropustí vodu. Spí mi na ni už druhé dítě a jsem max spokojená.
Po své zkušenosti s kokosem, který nasával vlhkost v místnosti a pak začal plesnivět, už žádný nechci nikdy vidět. Přišla jsem na to tak, že na matraci zůstávaly proleženiny, které se nevracely zpět a dítě v postýlce kašlalo.

Pro děti jsou nejlepší tvrdé, prodyšné a hlavně dobře chráněné matrace. Záleží jenom na vás, kolik do toho investujete. Hlavně pokud používáte monitor dechu, tak si neberte nějaké hodně hrubou, protože pak to monitor nebude pobírat.
Pak se vám taky může stát, že vám dítě v postýlce spát nebude a matračka za 5k vám bude k prdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí