Velikost ditete v 11 mesicich

70
3.4.22 23:00

Velikost ditete v 11 mesicich

Zdravim, je tu nekdo jejichz dite meri, nebo merilo 80cm v necelych 11ti mesicich? Vsichni mi rikaji jak je syn obrovsky, jenze u nas ma byt po kom… Ja 173cm a manzel 192cm. Akorat z tech reci, jak je syn moc velky na 11m. zacinam mit strach jestli je to teda v pohode a asi potrebuji jen uklidnit, ze nejsme jedini :lol:.Dekuji za odpovedi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1785
3.4.22 23:04

Řešíš nesmysly, když sis sama i odpověděla :roll: :roll: každé dítě je prostě jiné a tak to je a tak to říkej i jim. Nechápu, proč porovnávat, když prospívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
4.4.22 01:38
@Janny009 píše:
Zdravim, je tu nekdo jejichz dite meri, nebo merilo 80cm v necelych 11ti mesicich? Vsichni mi rikaji jak je syn obrovsky, jenze u nas ma byt po kom… Ja 173cm a manzel 192cm. Akorat z tech reci, jak je syn moc velky na 11m. zacinam mit strach jestli je to teda v pohode a asi potrebuji jen uklidnit, ze nejsme jedini :lol:.Dekuji za odpovedi ;)

Klid, syn má v 6 mesicich 72 cm a 9,5 kg. Takže nám věk nikdo nevěří, vypadá na roční. A neřeším, co kdo říká, hlavně že je zdravý. Také nemá být po kom malý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42588
4.4.22 05:18

Taky jsem měla velký děti, už i při narození. A když má 53 cm a 4 kila při porodu, tak to pak skáče rychle. Ale všem se to okolo roku přibrzdilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
4.4.22 05:55

Vnoucek mel 70 cm a to jeste nemel pet mesicu, roste porad dal, jsem zvedava na sestimesicni prohlidku. Takze tech 80 neni nic extra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.4.22 06:55

Je to prcek….. :mrgreen… Dcerka měla 85cm a 13kg. Pro jistotu máme vyšetření na endokrinologii, ale všechno je v pořádku. Taky jsme vysocí.

• Citovat
  • Upravit
376
4.4.22 07:41

Mám obě děti „moc velké“. Syn v roce 84cm, dcera 82cm. V roce to nikdo neřešil. Až na 3lete prohlídce, že jsou moc velký úplně mimo percentil. Ale usoudili, že to bude po rodičích a ani na vyšetření nás neposlali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
4.4.22 08:24

@Janli Tak to jsem rada, pac jak to posloucham od vsech ze je moc velky, tak si clovek rika, aby bylo vse v poradku prave. Jinak bych to asi neresila nebyt tech poznamek jak je veliky. Hlavne ze prospiva, jak tu bylo zmineno :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
4.4.22 08:33

Vůbec neřeš. Hlavně, že je zdravý a prospívá. Můj 11m 8,5kg, nosí velikost 74, stojí, začíná chodit. Známá má 8m, který váží 11kg a nosí 86, jen je trochu línější A to taky prý poslouchá řeči, jak ho vykrmuje…a to jen kojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
4.4.22 08:34

@Janny009 já bych se musela podívat do průkazky, jak byla dcera velká, pamatuji se jen, že v roce vážila 12 kg, je velká pořád, já jsem malá, ale tatínek také 192 cm - dcera je od dvou let stále napřed o 2 roky velikostně, teď v 5 letech jí kupuju oblečení 7-8 let, a nejsem z toho nadšená, jelikož je holka a předpoklad je, že bude měřit 188 cm, ty máš kluka, takže že bude velký je spíš výhoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
4.4.22 08:40

Jééééé, to jsi mi připomněla jednu příhodu na hřišti.

Máte to těžké, mít postižené dítě je hrozný úděl…
CO? Proč?
No takový velký kluk a on jenom leží v roce už by měl chodit a ne se vozit v hluboké korbě.
Jo AHA, no víte, ono mu ještě není půl roku a myslím, že má čas, to že má přes 70 cm a skoro 10 kilo neznamená, že je postižený…

V roce 85 cm a 11900g, buď v klidu, teď půjde do školy a je o hlavu větší než ostatní, ale oni to ti ostatní doženou, už tolik neroste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
4.4.22 08:43
@Janny009 píše:
Zdravim, je tu nekdo jejichz dite meri, nebo merilo 80cm v necelych 11ti mesicich? Vsichni mi rikaji jak je syn obrovsky, jenze u nas ma byt po kom… Ja 173cm a manzel 192cm. Akorat z tech reci, jak je syn moc velky na 11m. zacinam mit strach jestli je to teda v pohode a asi potrebuji jen uklidnit, ze nejsme jedini :lol:.Dekuji za odpovedi ;)

Ano velky je, ale porad +- 13 % deti je vetsich. Takze klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.4.22 08:44
@Janny009 píše:
@Janli Tak to jsem rada, pac jak to posloucham od vsech ze je moc velky, tak si clovek rika, aby bylo vse v poradku prave. Jinak bych to asi neresila nebyt tech poznamek jak je veliky. Hlavne ze prospiva, jak tu bylo zmineno :*

Důležitý je, aby prospíval rovnoměrně a nebyly tam skoky. Naše holka si jede rovnoměrně nad percentilovým grafem, takže cajk.

• Citovat
  • Upravit
70
4.4.22 09:47

@Janli @Malineka Je pravda, ze to jsou nesmysly a hlavne ze je zdravy, ale trochu jsem se zalekla, ze neco neni v poradku, kdyz kazdy nemuze verit ze je tak velky, nebyt tech reci ani me to nenapadne resit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
4.4.22 09:54

@xjuklickova Tak to jsi me uklidnila. Jako je to mazec, pac me kolikrat prijde ze na nas taky koukaji lidi jako tak blbe, jako ze je nejakej opozdenej, ale vyvojove je vse v norme, akorat podle vysky pusobi ze uz mu je treba rok a pul. Ale dulezity ze jsou zdravi ti nasi prckove :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí