Jaká jména jsou hezčí?

16209
10.10.16 18:47

Mně osobně se líbí víc Adéla, u Nely a Stely jednoduchá písmena, a všechna jmenovaná jména na E mi přijdou v dnešní době šíleně dávaná, takže já bych před Elenu dala to „H“ a dala bych Helenku (nebo Alenku), těch je jako šafránu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3819
10.10.16 18:48

@Lékorka453 Mne se vzdycky libila Anita - chtela jsem pro dceru ale jmenovala se tam chlapova ex tak odpadlo. Aneta se mi libi vic neu Adelka, projde mi to vic sebevedome jmeno… pod Adelkou mam zafoxovanou tu submisivni prinzeznu z pohadky S certy nejsou zerty…, takove mouchy snezte si me.
2. Nela ani Stela se mi nelibi v zadne variante.
3. Elena je hezky jmeno, k ceskymu prijmeni bych psala Elena. Je i mezinarodni… s Anetou muj favorit. Ja jsem Alena a se svym jmenem jsem byla vzdy spokojena, hlavne ze mi ho v cizine ( kde zijeme) nekomoli… no obcas jsem Elena ale to se da :-)Elisku mam zarazenou podobne jako Adelku ale to je jen muj problem. Jinak hezky jmeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.16 18:49

Za me Aneta, Nella, Ella :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
10.10.16 18:49

@zrcadlo S tou Alenkou mas pravdu :-) Uz v moji generaci jsem byla vsude jedina :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15244
10.10.16 18:50

Aneta a Adéla jsou pro mě stejně hezká jména, Anna se mi líbí o trochu méně. Aneta mi nezní jako Anna, Anna je více staročeské. Nela a Stela, myslím, že není potřeba dvě ll. Elena se mi líbí, ale ostatní varianty taky dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
10.10.16 18:52
  1. pro me je hezci Adela… nerekla bych, ze je Aneta stejna jako Anna ani co do puvodu a Aneta mi prijde mensinova( ikdyz z tech nekolika Anet co znam neni tmava ani jedna, ale proste to ve me vyvolava ten pocit)
  2. je to jedno, zni to stejne a ani jedna psana forma mi nevadi
  3. Eliska je jine jmeno, nez Elena a Ellen, Ella je spis zdrobnelina, takze teoreticky muze bejt variantou zbyvajicich… a nelibi se mi nejak zvlast ani jedna…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
10.10.16 18:58

Hodně záleží na příjmení :) aby to nebylo jak pěst na oko. Me se líbí ze zmíněných Eliška, Adela a Ellen :) Elisek je moc a Adélek docela taky, Ellen neznám ani jednu. Za mě Ellen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
10.10.16 19:01

Mame doma Elen, libila se nam Eliska, ale tech je strasne moc, lbi se mi i Nela, pritel chtel Stelu. Vsechno s jednim l, prijde mi to divne, davat k ceskemu prijmeni ceska jmena se zdvojenymi hlaskami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
10.10.16 19:16

1. Líbí se mi obě. Na malou holčičku víc Adélka, na dospělou ženu Aneta. A jelikož člověk většinu života prožije jako dospělý a Adéla je dlouhodobě hodně používané jméno, volila bych tu Anetu.
2. Nela, Stela.
3. Ani jedno mě moc neoslovuje, ale kdybych měla jedno vybrat, tak Elena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.16 19:30

@Lékorka453 za mě tedy

1. Aneta, ale spíš Anna
  2. Nela s jedním u Stelly naopak dvě
  3. z těchto variant Elen - pokud budu mít někdy holčičku bude to Elen :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
10.10.16 19:31
@Lékorka453 píše:
1. Je hezčí Aneta nebo Adéla? Je Aneta něco jako Anna?
2. Je hezčí Nela nebo Nella? Stela nebo Stella?
3. Jaká forma je nejhezčí?- Eliška, Elena, Ella, Ellen?

Za mě: Aneta, Anna, Elena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa

1. Aneta
2. Nela, Stela
3. Eliška

• Citovat
  • Upravit
9794

1. Aneta, Adélek se rodí ted hodně
2. Nela a Stela :) Spíše bych volila Stelu
3. Ella mi příjde z dostupných variant nejlepší

Jinak Anna je krásné jméno (jedna z mých voleb pro případnou dceru) :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3511
10.10.16 19:47

1. Aneta
2. Nela, Stella
3. Ellen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
10.10.16 19:49

1. Adéla
2. Nela a Stela
3. Ella

Ja mela u prvniho syna napsanou Anitu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze