Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mě se moc líbí pro kluka Jáchym. A pro holku ani jedno ze jmen které jsi napsala. Myslím, že k tomuto příjmení jdou skoro všechna jména. ![]()
Jáchym je moc pěkný, i k příjmení to zní příjemně.
Z ženských asi Tereza, ale je to extrémně časté. Já bych asi dala Gabrielu, i když je to trošku krkolomné.
@Anonymní píše:
Téma zakládám anonymně. Máme tady pár známých a nemusí vědět, jaká jména jsou ve výběru.
Příjmení máme Fialovi. Pohlaví ještě nevíme, u mužů přichází v úvahu Lubomír, Jáchym, Adam. Pro holku Jitka, Tereza, Gabriela.
Děkuji za názor.
Adam, ještě možná Jáchym, holčička Tereza
.
Mě se líbí všechna jména, ale nedala bych Adama a Terezu, jména hezká, leč velmi často dávaná. Lubomírek je netradiční a ve školce bude snad jediný, což by mi vyhovovalo. A i malých Jitušek je v současnosti velmi málo. ![]()
Mě se líbí všechna jména, ale nedala bych Adama a Terezu, jména hezká, leč velmi často dávaná. Lubomírek je netradiční a ve školce bude snad jediný, což by mi vyhovovalo. A i malých Jitušek je v současnosti velmi málo. ![]()
K příjmení mi jde nejvíc Jáchym Fiala a Tereza Fialová. Ale já osobně bych dala asi úplně jiné, ani jedno mi nepřijde k příjmení „to pravé“.
@Anonymní píše:
Téma zakládám anonymně. Máme tady pár známých a nemusí vědět, jaká jména jsou ve výběru.
Příjmení máme Fialovi. Pohlaví ještě nevíme, u mužů přichází v úvahu Lubomír, Jáchym, Adam. Pro holku Jitka, Tereza, Gabriela.
Děkuji za názor.
Adam a Tereza ![]()
Lubomír a Jitka. Jména málo dávaná a nádherná, jen do nich ![]()
Mám radost, že se taková jména zase začínají objevovat. O pár baráků dál u nás bydlí dva prckové Vlastík a Jaruška všichni jsou z toho unešení - v záplavě Terezek, Sofinek, Bastíků a Matyášů jsou rarita. A krásná rarita ![]()
@Danulinka16 píše:
Jachymakorat si neumim predstavit zadnou zdrobnelinu
Jáša nebo Jašek a když na to přijde, tak je potřeba zdrobňovat?
Děkuji za názor.