Jaká jsou ještě další nosítka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
43028
17.6.10 07:07

Jaká jsou ještě další nosítka?

Hola.
Rafánek vypadl z doma šitého mei tai, rozepla se přeska.
Do toho už ho nedám, maximálně tak v nejhorším koupím jiné mei tai, co má dole zavazování (tohle šila nějaká paní a dala si tam kdovíjakou přesku).
Nicméně u mei tai mi nevyhovuje to zavazování horních pruhů - dole pod zadečkem má skřípnuté nožičky a na zádech mi to zase nepřijde moc ergonomické, nehledě na to, že se to pak vysunuje nahoru až na krk.
Jiná nosítka moc neznám, ještě leda manducu, která je mi velmi sympatická - ale velmi drahá.

šátku neholdujeme, je to moc motání a moc látky.

Můžete mi doporučit jiné typy (značky) nosítek s pořadavky

• bezpečnost
  • skladnost
  • normální popruhy na ramena jako u batohu

samozřejmě s komentáři, jak se vám nosítka osvědčila že bych prolítla net a bazary, holt socka je socka

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2724
17.6.10 07:40

Pudlo, vy jste teda skutečně magnet na potíže. Přeju brzké uzdravení.
Já používala babyvak od Pechů a spona se neuvolnila nikdy. A taky klokanku Hauck, poctivá fungující soustava spon a popruhů a ještě krosničku na záda (takovou tu klasickou s hliníkovou konstrukcí co se do ní dítě dá připoutat okolo pasu).
Malý bude za chvíli chodit sám a vzhledem k tomu, že má už 10kg a vašim sklonům i k málo reálným katastrofám bych se na nosítko vyprdla úplně, maximálně tu krosnu na delší výlety. Doma ať leze a staví se a jinak kočár (pro vás nejlépe s dodatkovými kšíry).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
17.6.10 08:18

Pudloslavo, asi te nepotesim ja mela satek na uplny mimi a pak na trosku vetsi manducu..nedam na ni dopustit i kdyz nemam srovnani s jinyma ergo nositkama (ale ve vysledku to dle mne bude stejny)…nakazila jsem i segru a kamaradku..ja nevim jaky mas strop na investici, ale pouzita manduca se da snad kolem tisicovky a nostnost do 20ti takze vydrzi na dlouho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
17.6.10 08:51

Já měla na syna babyvak, ale strašně bolely záda. TEd mám Beco Butterfly a je skvělé, je to jako batoh, navíc si můžu malpou přendat s manželem bez toho, abysme ji z toho vyndavali. Má to bezpečnostní pojistkly na přezkách, takže se opravdu nebojím, že by se něcpo rozeplo. Jde nosit na zádech i vepředu, jako MAnduca. Má nastavovací novorozeneckou vložku, která se nastaví přímo na velikost miminka. Já si ji můžu jen vynachválit. Malá má ted 8,5kg a to už jsem s babyvakem umírala se zády. U Beco je to pohodička. Ale ta cena nového nosítka je taky vysoká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
17.6.10 08:54

Pudlo,
včera jsem to četla,hlavně ať se dá malý brzy do kupy :kytka: .Já měla nosítko Baby Carrier.Bylo od 2 měsíců až do 18 kg (tedy asi do 1,5 roku).Měla jsem ho od známé za super cenu.Pokud bys měla zájem,napiš SZ,dám ti na ní odkaz…tedy pokud je ještě má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
17.6.10 09:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
17.6.10 09:13

tak jsem skoukla to Beco Butterfly na videu a fakt se mi to libi - akorat je to jeste drazsi jak manduca

jeste progoogluju to druhe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
17.6.10 09:17
te.ss píše:
Pudlo,
včera jsem to četla,hlavně ať se dá malý brzy do kupy :kytka: .Já měla nosítko Baby Carrier.Bylo od 2 měsíců až do 18 kg (tedy asi do 1,5 roku).Měla jsem ho od známé za super cenu.Pokud bys měla zájem,napiš SZ,dám ti na ní odkaz…tedy pokud je ještě má.

Baby Carrier je zjevně značka a nositek je hafo typu. nemas presnejsi popis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
17.6.10 09:32

Resila jsem stejny problem a vybirala levnejsi nositko a nakonec jsem skoncila u Manducy. Nejak jsem nechtela klokanku ci jine zverstvo a Manducu jsem nakonec sehnala tesne pres 2000. Moc jsem Te asi nepotesila :nevim: Existuje jeste Ergo, coz je cenove podobne jako Manduca a mi Manduca lip sedla :wink: Kdyztak koukni na http://www.nosenideti.cz/ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
17.6.10 09:45

pudlo, ja muzu doporucit Bondolino - http://nosenideti.cz/zbozi.php?… , je skladny, hodne variabilni, da se uvazat i jako batoh. zkousela jsem i manducu a ergo, ale nesedely mi (na manducu mam moc uzka ramena a na ergo prilis velky obvod :mrgreen: (to vypodlozeni bederniho pasu mi koncilo nekde na bocich a nevypodlozeny pasek se pak neprijemne zarezaval do speku na brise). urcite to chce vyzkouset toho vic, kazdemu sedi neco jineho.
mne moc vyhovovalo to bondolino, ale cenove je to asi taky jinde, nez jsi ochotna do toho investovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
17.6.10 10:02

Pudlo, Rafánka je mi líto, takový prcek a má sádru..

Já nosila v šátku, ale Luci se tam už nelíbilo, protože neměla volné ruce.Takjsem přemýšlela nad různými nosítky a vyhrála taky Manduca. Je spokojená a já taky. U manducy jsou pojistky, jednou rukou to nezozepneš a navíc je tam i guma, takže zajištění dobré.A i mi dobře sedla, mám problémy se zádama a tak jsem se bála, ale zbytečně. Byli jsme s ní ve městě, měla jsem malou na zádech a moc jsem jí necítila, prostě jak batoh. A co mě překvapilo ještě víc, že na břiše to bylo ještě lepší.

Asi jsem tě nepotěšila, protoma Manduca je drahá, ale oni ty ostatní nosítky jsou cenově podobně. A jsi od Prahy, tak jsou určitě půjčovny, tak bych si šla nosítka zkusit. Protože každému sedí něco jiného a na ceně pak nezáleží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
17.6.10 10:12
te.ss píše:
Pudlo,
včera jsem to četla,hlavně ať se dá malý brzy do kupy :kytka: .Já měla nosítko Baby Carrier.Bylo od 2 měsíců až do 18 kg (tedy asi do 1,5 roku).Měla jsem ho od známé za super cenu.Pokud bys měla zájem,napiš SZ,dám ti na ní odkaz…tedy pokud je ještě má.

To je ale asi Ne-ergonomická klokanka, ne?

• Citovat
  • Upravit
10482
17.6.10 10:26

ahoj,
Ať je brzy vše OK :kytka:
já používala šátek, od roka manducu..pak zase šátek, když jsem přesvědšila Vojtu, že se má na ty záda nechat umotat :) spokojená jsem byla hodně.

nicméně, kromě manducy, bondolina, beca, erga, - ještě mě napadá liliputi
nové je levnější, než ty výše jmenované.. ale osobní zkušenost nemám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
17.6.10 10:29

pudlo mám taky manducu a nyní i šátek (líp se mi s ním vaří) a nelituju, respektive lituju, že jsem ji neměla o půl roku dřív - když se můj první synek narodil… ale pokud nemáš prašule, mrkni na www.nosenideti.cz tam je bazar i aukce tam by si to mohla sehnat levněji… na klokanku se vyprdni, Rafánek už něco váží, sádra tomu neubere, akorát by tě z toho bolel hřbet a mezi náma když má zlomenou nožičku tak by bylo zvěrstvo ho dávat do klokanky aby k tomu ještě visel za rozkrok… :-?
Před měsícem jsem v manduce nesla staršího synka (17 kg) a ramena i záda byly v pohodě, jen pravda ten kopec byl poněkud výživný, měla jsem jazyk na vestě… :lol: (ten den jsem ho nosila s přestávkami tak 4 hodiny) zkus si toto s klokankou - odpadneš po 10ti metrech…Manduca ti vydrží déle jak klokanka, takže je vlastně výhodnější… a pak ji můžeš prodat a větší část peněz se ti vrátí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
17.6.10 11:15

diky za tip na bazar, zrovna tam je liliputi za 500, to by bylo bezva, kdyby to klaplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí