Jaký kočár pro mimi na cestování

4621
1.8.10 11:04

jaký kočár pro mimi na cestování

Ahoj, potřebuju poradit :kytka: ,

přestěhovala jsem se Brna do malého města, mám cca 2M miminko, často bych potřebovala jet s ním do brna něco zařizovat. Mám jen starý těžký kočár, který skoro nejde složit a narvat ho do auta je o nervy :zed: . Chtěla bych si pořídit nějaký lehký, dobře skládatelný hluboký kočárek na cestování autem. Bohužel se na trhu vůbec neorientuju, kočár co mám jsem dostala. Na vzhledu nezáleží. díky Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12837
1.8.10 12:26
Terlas píše:
Ahoj, potřebuju poradit :kytka: ,přestěhovala jsem se Brna do malého města, mám cca 2M miminko, často bych potřebovala jet s ním do brna něco zařizovat. Mám jen starý těžký kočár, který skoro nejde složit a narvat ho do auta je o nervy :zed: . Chtěla bych si pořídit nějaký lehký, dobře skládatelný hluboký kočárek na cestování autem. Bohužel se na trhu vůbec neorientuju, kočár co mám jsem dostala. Na vzhledu nezáleží. díky Terka

Teri, je mi lito, neporadim ti. my hledaly s Emcou co nejvetsi kocar, aby se nam Pepino dlouho vesel. Odpovidam, protoze chci byt jednou prvni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Nekde. Ale mrknu se ti na netu. b.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
1.8.10 12:30

Ahoj.Já mám casualplay S4 a jsem s ním moc spokojená, korbička slouží i jako autosedačka, dá se upevnit do auta a má i pásy na mimi, korbička se snadno sundavá z podvozku a podvozek jde snadno složit.Ale je to dražší kočárek, nicméně mohla bys ho využít později jako sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
1.8.10 12:42

Napadají mě Plika od Peg perega, dá se na ně dát hluboká korba. Nebo Cybex Calisto, taky na něj seženeš hlubokou korbou. :wink: . Ale určitě do toho budeš muset investovat, i když koupíš kočárek jetý..

Možná napíše víc Nataša, tak je odborník :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
1.8.10 12:45

ahojky Terlas, ještě s tím zkušenost nemám, ale řeším taky kočárek vhodný na cestování a moc se mi líbí i jsou na něj dobré recenze kočárky od firmy ABC design. Jsou lehké, pěkné, ale nemají velký úložný prostor na nákup, záleží jestli to pro tebe bude + nebo -.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
1.8.10 12:54

Já řeším stejný „problém“. Mám 4M mimčo. Napadly mě golfky, které mají polohovací zádovou opěrku do úplného lehu. Golfky navíc využiju i později. Hluboký kočár i sporťák mám, ale po složení zabere celý kufr. Ne, že by ten kočárek byl takový kolos, ale kufr je spíše kufřík :mrgreen:
Další výhodou golfek je nižší pořizovací cena.
Jsem hooodně zvědavá, kdo co poradí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
1.8.10 13:01

Peg perego Pliko + korba, Casualplay downtown + korba, Bebe confort Loola(Loola up )+ korba,Jané Solo- jde do lehu i bez korby,Jané Touring + korba, Jané Challenger + korba, Bugaboo bee(Bee plus- ty mám já jsou :palec: :huban: )+ taška na mimi!Víc ví určitě Nataša :palec: :huban: :kytka: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
1.8.10 14:04

holky Nataša je expert přes kočárky? :andel: , já ho chci koupit už jetý, na nový nemám penízky, říkala jsem si tak max 8tis, je to možný? ten co mám asi dám časem na zahradu, je to fakt křáp po 3 dětech, člověk se s nim strašně nadře… takže vlastně sháním hluboký i sporták v jednom.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.10 14:30

Terlas. za tolik peněz si koupíš jaký chceš, já osobně nedám dopustit na PP Pliko, a pokud chceš tolik peněz vyjde tě i s korbičkou a autosedačkou- starší. Je to úžasný kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
1.8.10 14:53

Tak já se zas vetřu s mým Chipolino Lumina,je super lehoučkej,je to spor´ták i hlubokej,2v1,ale zádná sportovní nástavba,uděláš z hlubokýho sporťák a opačně,jsou tam tři pásky a různý naklánění korby,já z něj byla nadšená,jde i proti směru jízdy,vysunovací rukojeť,teda malej košík,ale vešel se mi do fabie,obyč,jednoduše se sundá korbička,koukni na něj,je skladnej a lehoučkej,jen ne moc zateplenej,a vypadá dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
1.8.10 14:54

A ještě sporťák./dělaj je ještě ve vínový,žlutý,zelený/přes net stojí 5990,,ale možná by se sehnal levněji v bazaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
1.8.10 18:39

Teri já mám Quinny Buzz, mám ho furt v autě, lehce se skládá, jsem s ním moc spokojená
Mrkni na tuto aukci - já bych neváhala, je k tomu i autosedačka, fusak…super cena :palec:http://www.aukro.cz/…xi_cosi.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
2.8.10 17:44

díky za tipy :wink: :andel:

ještě jsem si uvědomila, že nevím jaký jsou dobrý kolečka na kočičí hlavy… Bydlím v telči a tady skoro nic jinýho není, tak aby prcek nebyl moc naklepanej :lol: :roll: . V brně je to jedno, ale tady jsou všude bud dlažební kostky nebo ty kočičí hlavy 8-o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí