Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahojky, nemáte někdo zkušenost s tímto kočárkem, zajímalo by mě, jestli když je to v černé barvě, jak je to v létě, jestli nejsou děti v tom upečený nebo jestli se nemůžou spálit o tu látku… díky moc za info, a nemáte ho náhodou někdo vyfocený jak vypadá ve sportovní verzi????
Ahoj, tak já teda nemám zkušenost s černými kočárky,my máme zeleno šedý. Ale co vím, tak kámoška si koupila černo - bílo/černý a vím,že to malému dělalo dost problémy. Prý byl z kočárku v létě uvařený, narodil se v květnu. Nakonec musela přes korbičku dávat prý bílé pleny, aby tu černou netáhlo moc sluníčko. PRý už nikdy do černého nepůjde. Ono přece jen černá víc táhne sluníčko, než jiné barvy. Ale je to opravdu názor pochycený
.
no já si to taky myslím, já jsem měla nebo mám vybraný tyrkys+šedá, ale rodinamě stále přehlasuje…
no já si to taky myslím, já jsem měla nebo mám vybraný tyrkys+šedá, ale rodinamě stále přehlasuje…
My měli v-cross černý s bílýma kytičkama a nějak jsem nepostřehla, že by se v něm malá nějak vařila, ze vnitř byl ale bílý.
už tu bylo X diskuzí o černé barvě kočárku - vždy maminky co černé kočáry měly potvrdily( ve většině), že to nemělo žádný vliv.. ( mám černý a letní dítě)..
To máš různé - to jsou takové vychytávky jakože na žluté a zelené a oranžové jde hmyz, světlé se ti brzo umažou atd..
Nic nebude tak horké..
TAdy je i sportovní verze..
http://www.rajpromimi.cz/detail.php?…
pořád nad tím přemýšlím, mudři mi řekli 2 nezávisle na sobě, že to bude holčička - podle ultrazvuku, ale znáš to, nic není 100%, manžel s dcerkou chtějí ten růžový já tyrkys. Ale jde mi o to, že kdyby se náááhodou narodil chlapeček, tak ten růžový je nevhodný… tak doma to zase vyřešili tím, že se koupí kočár až se mimi narodí…