Jaká kosmetika pro mimi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
29.4.05 23:53

Ahojky,
potvrzuji, že Weleda je super, specielně ten krém na opruzeniny, určitě se vyplatí ho mít..
Pro mimi je také dobrý např. meruňkový olejíček a já zjišťuji, že naprosto super je modrá indulona (mému staršímu synovi „vyléčila“ přesušená místa a menší ekzém…)
 Theo

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
30.4.05 09:58

Ahoj, my od zacatku pouzivame po koupani slunecnicovy olej a obcas modrou indulonu. Kristynce je 10 mesicu a nic jineho nas zatim nelaka :D

Simona

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
30.4.05 10:17

Ahojky, mojmu malemu nerobilo dobre nic, ani indulona (mimochodom aj modra je parfumovana, co ma dost sklamalo). Na zadok pouzivame rybilku, ziadne vlhcene obrusky, po tych bol vyhadzany. Po kupani ho natieram A-dermou exomegou. Kym sme ju nepouzivali, tak mal taku akokeby drsnu kozu a teraz ju ma konecne hladucku ako babo. Do kupela nepouzivame nic, len cistu vodu a na zadocek sebamed-syndet je to akokeby mydlo. Pouzivali sme aj Hadka, Aj Welledu, ale pokozka sa mu dostala do normalu az po A-derme. Do kupela mu dobre robil aj olej od La Roche.
Kozmetika Johnson casto vyvolava alergicke reakcie.
Co sa kozmetiky tyka, plati skutocne menej je viac. Staci nieco na zadocek a na premastenie pokozky.

• Citovat
  • Upravit
1078
30.4.05 16:31

Ahoj. Mám 6 týdenní dceru a od narození používáme vše zn. NIVEA. Ubrousky, olej, krém, šampon … Jsme s tím hodně spokojené. Ale u každého dítěte je to jinak. Jak jsem ale hodně četla, miminkům nedělá dobře Johnson, i když se používá ve většině porodnic. Chce to zkoušet ale opatrně.

Iva a Eliška 6 týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
16.11.12 06:35

Ahoj, já se taky přidávám s názorem. Za mě určitě kosmetika Welada, najeli jsme na ní už v porodnici a fakt bych neměnila, máme od ní doma všechno. Krém na zedeček, olej, tělové mléko, sprchový gel a prostě super. Nevím, co jsou to opruzeniny a nebo suchá kůže. A cena odpovídá kvalitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
16.11.12 08:50

Podle mě jsou pro miminko všechny patlátka zbytečná. My jsme používaji jen olejovou koupel a mast na opruzeniny.Od roka nepoužívám krom opruzenin nic a malý má „nezničenou“ pokožku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
17.11.12 18:53

Ahoj máme kosmetiku Hipp a jsem sní strašně spokojená malého mažu jen tak 2×-3× do týdne protože fakt má kůžičku krásnou, sem tam kápnu olivový olej do koupele, zadek nemažu ničím (když sem mazala byl věčně opruzelej)a když se něco objeví maznu Imazolem.Jen už teď začínám mazat obličejík když jdem ven aby ho něco neofouklo :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
17.11.12 20:19

Ahoj, já mám výbornou zkušenost s Weledou u obou dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
17.11.12 21:15

Malé je 6 týdnů a mažu pouze prdku Bepanthenem, koupeme obdem s mýdlem Sebamed a po koupeli namažu Avirilem. Zatím spokojenost :). Přemýšlela jsem nad mazáním ven, nakonec nemažu, ale mám koupenou Niveu do chladného počasí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí