jaká matrace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
440
15.11.05 08:41

jaká matrace

Ahojky maminy.
Chtěla jsem se zeptat, jaké používáte matrace do dětských postýlek? My jsme koupili nějakou obyčejnou. Dosud nám stačila. Ale teď když už je prďolka těžší a větší, tak jsme s ní přestali být spokojeni. Chtěla bych koupit nějakou opravdu kvalitní.
Díky za vaše názory Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
227
15.11.05 09:31

Ahojky, my mame uz od zacatku matraci z Centra zdraveho spani, www.jmp.cz. Jsme s ni spokojeni, prcek snad taky.
Romca a David

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
15.11.05 09:47

Ahoj, my mame taky klasickou-molitanovou a sme s ni spokojeni. Starsi na ni spala v postylce do 3l, ted ji ma mala a porad neni prolezena ani nijak znicena. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
15.11.05 10:44

Ahoj,

já myslím, že kvalitnější matrace je kokosová, buď plně kokosová, ta je tvrdší nebo polokokosová, to znamená kokos-molitan, ta je o trochu měkčí.
Co vím, tak je doporučují i lékaři, že se na nich dítěti neničí páteř jako na hodně měkkých molitanových, dále jsou protialergenní, nedrží se v nich roztoči.
Já osobně si objdenala kokosovou rovnou i pro miminko.
V normálním, obchodě jsou kokosové tak kolem 1000,–, když koukneš ke mě do e-shopu, tak jí mám od firmy SCARLETT za 670,– Kč a je opravdu kvalitní. Buď klasický rozměr 120×60 nebo se dělá i větší..

Jestli chceš, tak podívej -

http://www.prag-info.cz/…p/index_.php?…

Ahoj Jarka a NIkolka 27tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
15.11.05 10:52

Ahojky,
já jsem kupovala pružinovou dětskou matraci - patří mezi ty nejkvalitnější, lepší je jen latexová. V IKEE ji mají za 1500,– a já ji objednala na www.detskematrace.cz, dokázali mi dobře a ochotně poradit a cena byla 890,– Kč i s poštovným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.11.05 13:09

Ale ta kokosova asi nepujde moc cistit, kdyby se stala nejaka plenkova ci blinkaci nehoda, ne? Ja si asi musim koupit matraci praci molitanovou se snimatelnym potahem, protoze nechci davat igelit pod prosteradlo. To by ta matrace vubec nebyla prodysna s tim igelitem a neprijemna na dotek. Nebo existuje nejaka nepromokava ale prodysna ochrana matrace do postylek? Petra

• Citovat
  • Upravit
1468
15.11.05 14:54

Ahoj.

Máme kokosovou. Vrchní potah se dá rozepnout a obě kokosové vrstvy i molitan se dá vyndat. Takže pokud není dítko zrovna průtokáč, myslím, že drobné nehody nevadí.
Prozatím to však nemáme vyzkoušené, protože Radimek je moc malý a nosí plíny.
Matrace nás stála 800,–. Na internetu mají levnější.

http://www.sambaby.com

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
15.11.05 18:36

My máme polokokos a jsme spokojení. Malá má půl roku a zatím žádná " nehoda " nebyla. Pod hlavičku jí dávám plínku ( pro jistotu ).A když bude třeba, dám pod prostěradlo přebalovací podložku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
8.12.05 15:09

Ahoj holky, jen posouvám diskuzi vejš, protože zrovna tohle právě řešíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
8.12.05 15:27

Ahoj holky,

ja mam pripravenou pro mimi polokokos. A i kdyz ja sama s tim zkusenosti nemam, nechala jsem si poradit od kamaradek a z velke vetsiny maji prave tuto matraci a jsou s ni spokojeni.

Inka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
8.12.05 16:23

Taky všude slyším o polokokosu…
A co třeba tahle? Molitanová s Pegatexem 120 http://www.detskyraj.cz/…robnosti.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí