Jaká probiotika? Miminko 3 týdny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše: Více
A masáž nebo cvičení nepomáhá? Dávat na bříško? Když bylo zle, dala jsem lžičku fenyklového odvaru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje malinka taky trpěla na 3mesicni kolíky, bylo to strasne. Cviceni, nahrivani bříška moc nepomahalo. Nevím, jestli to bylo kombinaci všeho, ale přešlo to. Někde jsem našla, že Vigantol některým detem může způsobovat bolesti bříška, tak jsem jej nahradila Terezii, na masáž bříška jsem koupila gel Pupík a taky jsem pouzivala probiotika ProbioMaxik a bylo po problému.
K těm probiotikum…hodně jsem našla, že maminky používají BioGayu, což je docela drahé a taky jsem od známých slyšela, že až tak moc nezabrala. Ale každé dítě je jiné a sedne mu něco jineho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ať sem používala cokoliv a dělala cokoliv, pomohl jen 4. měsíc, kdy bolesti bříška odezněly samy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejstarsi dcera mela od 3 tydnu do 6 mesicu priserne bolesti briska. Provriskala bolesti 16 hodin denne. Nepomahaly masaze, cviceni, nahrivani, tygrikovani, masticka, Espumisan. Nepomohla ani Biogaia. Trochu pomohla nahrada Vigantolu jinymi kapkami. Jedine, co aspon an pul hodiny pomohlo natolik, Ze dcera vubec nervala, byla rektalni rourka - ale fakt poradne klidne 20 minut rourkovat. Pouzivala jsem ji 4× denne. A pak jsem v tech 6 mesicich zkusila Biopron a hned druhy den bylo po bolestech briska.
Druhe dceri zase nevyhovoval Biopron, ale Biogaia.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus Balonix med sirup. A nám sedly Jamieson baby probiotika, Biogaia byla tragédie. Záleží co sedne…
Jo a jinak ta rektální rourka fakt poklad 🙏 🙏 🙏
- Citovat
- Upravit
Zkuste třeba probiotika od značky Bio-Kult Infantis, jsou cenově dostupnější a mnoha maminkám pomohly. Jinak se osvědčuje i změna stravy kojící maminky – vyřadit nafukovací potraviny může udělat zázraky.
- Citovat
- Upravit
Dcera taky trpela na koliky a nam pomohl baby calm je tedy asi od mesice myslim ale okamzite zabralo a po pravidelnem používáni tak 2krat denne byli problemy s briskem o mnoho mensi, obcas to zlobilo ale mbohem lepší. A rektalni trubička kdyz bylo nejhůř pomahala taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Probiotika
Narazil jsem díky kamarádce na tyto probiotika a jsem s nimi hodně spokojená.
https://bala21.cz/…range-330-ml
Třeba se vám díky nim taky uleví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra_8989 Jenže já hledala pro mohla. Ne pro starší děti.
Nasadila jsem Biopron. Vidím zlepšení. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, jaká probiotika dáváte miminkům? Syn má 3 týdny a bolestem břicha jsme se bohužel nevyhnuli. Párkrát za den má takový bolení, že se odtahuje od prsa a nezvládá se nakojit a uřve se ke spánku. Další kojení je sázka do loterie, jestli to bude ok.
U dcery jsem používala Biogaia, ale upřímně mě odrazuje ta cena a hlavně nepomohly.
Děkuji předem za tipy.