Jaká probiotika pro 18měsíční batole?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4336
27.2.12 15:55

Jaká probiotika pro 18měsíční batole?

Ahojky!
Potřebovala bych poradit, jaká probiotika dáváte dětem. Malému bude za 3 dny
1 1/2roku a dneska mu lékařka nasadila ATB (Ospen sir.). Potřebovala bych spíš něco ve formě kapiček. Máte s nějakými probiotiky zkušenosti?
Díky moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1126
27.2.12 16:18

Ja ted koupila pro 9ti mesicni Nutrolin-B, probiotika plus B komplex. Je to teda sirup. Doporucili mi to v lekarne, puvodne jsem chtela koupit lactobacily od Swissu. Zatim nam vyhovuji, ale berem kratce, cena cca 90,– za 60ml je taky slusna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
27.2.12 16:29
fusa píše:
Ja ted koupila pro 9ti mesicni Nutrolin-B, probiotika plus B komplex. Je to teda sirup. Doporucili mi to v lekarne, puvodne jsem chtela koupit lactobacily od Swissu. Zatim nam vyhovuji, ale berem kratce, cena cca 90,– za 60ml je taky slusna :)

Teď jsem na to koukala. A má to po naředění nějakou příchuť - je to sladké? A jak Ti to malá polkne, chutná jí to?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
27.2.12 16:41

Tak my máme Biopron Junior, je to v pytlíčkách takový bílý prášek.Vždycky to malé zamíchám do pití a ani si toho nevšimne.

• Citovat
  • Upravit
1126
27.2.12 16:48

Je to strasne sladke a ma to teda silenou zlutou barvu :) Davam to davkovacem od Nurofenu, musim po castech, jinak to vyplivne. Mozna by to slo zamichat do piti, ale mala mi strasne malo pije :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
27.2.12 16:53

Nám dneska doktorka napsala Infants Dophilus plus (píšou na tom, že je to pro nejmenší děti). Je to v prášku, takže se to sype do mléka nebo do vody, což mi přijde šikovné. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
27.2.12 18:08

Bereme taky Nutrolin B a spokojenost maximalni, Zuzka po nem i lepe ji ;) A je vybornej a sladkej, Zuzi ho miluje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
7.3.12 07:08

Maminky, nevšimly jste si žloutnutí zoubků při podávání Nutrolinu B?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
7.3.12 12:45

Ja nakonec presla z Nutrolinu na laktobacily od Swissu, nejak jsem to do deti nemohla nacpat a odrazovala me ta silena barva. Ted to vysypu do jogurtu a nic nepoznaji. Ale Nutrolin jsem davala jen neco pres tyden, zbarveni zoubku jsem si nevsimla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
7.3.14 14:03

Ozivuju, jestli nemate nekdo jeste nejaky jiny tip?
Maly mi skoro nic neji (dlouhodobe), uz dosly napady vsem kolem i doktorce. takze nam doporucila, at zkusime davat probiotika, ze u nekterych deti to i zvedne chut k jidlu. mate nekdo nejake osvedcene (i kvuli jinym problemum treba), jde mi hlavne o to, aby to slo vmichat do piti nebo jogurtu (ten jediny ji), protoze treba davkovacem primo do pusy, to nepada v uvahu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
7.3.14 14:21

A co Biopron? takové vysypávací tobolky, do přesnídávky, do jogurtu, v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
7.3.14 14:23

@Ali-Ali My měli Nutrolin-tablety, jsou rozpustné v tekutině, 20tbl. stálo něco málo přes 100,–.Teď jsem koupila Nutrolin sirup, je to prášek ze kterého se přidáním vody udělá sirup. Už udělaný sirup se má spotřebovat během týdne. Při dlouhodobějším užívání bych spíš volila ty tablety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
7.3.14 14:25

@Ali-Ali
U ségry v nemocnici se dává Probiofix, že má nejvíce těch kmenů, či co :lol: Já jsem ho taky používala a přestal mě bolet žaludek, takže funguje. A ani nejsou extra drahé. Jsou to kapsle, takže jdou krásně otevřít a vyndat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
7.3.14 14:25
@mikinka18 píše:
@Ali-Ali My měli Nutrolin-tablety, jsou rozpustné v tekutině, 20tbl. stálo něco málo přes 100,–.Teď jsem koupila Nutrolin sirup, je to prášek ze kterého se přidáním vody udělá sirup. Už udělaný sirup se má spotřebovat během týdne. Při dlouhodobějším užívání bych spíš volila ty tablety

Jo ten taky kupuju prckovi, hlavně na afty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
7.3.14 14:29
@marmelada78 píše:
A co Biopron? takové vysypávací tobolky, do přesnídávky, do jogurtu, v pohodě.

Ten používáme a spokojenost :palec: Nedávno měla postupně celá rodina střevní chřipku a malá byla bez příznaků (naštěstí) což přisuzuji právě probiotikům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí