Zánět průdušek u miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
102
27.2.12 14:03

Zánět průdušek u miminka

Dobrý den.Dnes nám pan doktor řekl,že malá, které jsou 3 měsíce má zánět průdušek. Dostali jsme kupu léku i inhalátor, probrečela jsem dopoledne. Prosím Vás nemáte s takovou ohavnou nemocí u miminka zkušenosti. Bojím se mooc. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14777
27.2.12 14:07
MoncaBre píše:
Dobrý den.Dnes nám pan doktor řekl,že malá, které jsou 3 měsíce má zánět průdušek. Dostali jsme kupu léku i inhalátor, probrečela jsem dopoledne. Prosím Vás nemáte s takovou ohavnou nemocí u miminka zkušenosti. Bojím se mooc. :,(

Moje dcerka to měla v půl roce, bronchytidu(zánět průdušek)
dostala jen tuším sirup (klacid) že by měla inhalátor to si nepamatuju, neboj ona se z toho dostane :hug: :hug:
děti se uzdravují rychleji než my dospělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
27.2.12 14:08

ahoj. my mame to same-syn byl dokonce 6 sni v nemocnici (mel malo okyslicenou krev)a tyden po propusteni jsme ho vezli znovu protoze nemohl dychat a musel dostat kyslik.
Jelikoz ma trochu ekzem,primar mi rekl ze muze mit astma nebo alergii.
Inhalator musime pouzivat 3 mesice.
Nasemu je ale 17 mesicu tak chapu,ze Te to vystrasilo u takhle maleho miminka.
Uvidis,ze to bude dobre a nejsi sama,ted to ma kazde druhe dite.
Drz se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
27.2.12 14:11

je to děsný pořád moc kašle.to je bezmoc.My máme antibiotika, inhalátor, zyrtek a mukosolvan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
27.2.12 14:22

To me moc mrzí, ale nezoufej, vše bude zase v pořádku. Malá potřebuje silnou mámu a její teplou náruč :hug: Mohu doporučit tyminánový krém http://www.just.cz/…_kremy/k5142 , jen nevím jak je to u tak malého mimča,ale to ti určitě poradí. Ať je brzo malá zdravá. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
27.2.12 14:38

Já si tím také prošla s malou(v 5 měsících) byla 12 dní v nemocnici! Dostali sme domu inhalace(berodual a ecobek! Neboj za pár dní to zmizí,chce to hlavně teplo a klid a klidně jí dávej mokré plínky přes postýlku ať má vlhké prostředí,bude se jí lépe dýchat!! Přeji brzké a hlavně úplné uzdravení :hug: :kytka: Nám inhalace zůstali napořád :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
27.2.12 14:47

děkuji za rady.Jak to,že musí malá inhalovat stále?Ty nemoce to je hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
27.2.12 14:48
MoncaBre píše:
děkuji za rady.Jak to,že musí malá inhalovat stále?Ty nemoce to je hrozný.

Jelikož měla těžký průběh nemoci,ikdyž byla bez teplot,má prostě zužené průdušky :( takže pořád inhalujem Berodual a Ecobek.
Jj,je to hrozné..Děti jsou radost ale i starost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
27.2.12 14:49

Malá hodně kašle a má rýmu a někdy když se napapá tak něco ublinkne.Doktor říkal když se to zhorší jet na pohotovost. Nevím zda nemám večer jet ikdyž to bude stejný, tam přece jenom bude v dobrých rukou.Co myslíte? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
27.2.12 14:51

To je mi líto. Malá kašle už 4dny a teplotu měla taky, teď tedy nemá,ale mám ji neustále hlídat aby dýchala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
27.2.12 14:52

My inhalujeme atrovent.tak nevím ani jaký je v tom rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
27.2.12 14:54
MoncaBre píše:
Malá hodně kašle a má rýmu a někdy když se napapá tak něco ublinkne.Doktor říkal když se to zhorší jet na pohotovost. Nevím zda nemám večer jet ikdyž to bude stejný, tam přece jenom bude v dobrých rukou.Co myslíte? :nevim:

No klidně se tam zajet může,aspoň pro klid! JJ,my taky měli hroznou rýmu,musela jsem koupit odsávačku na vysavač,abych jí pomohla od rými. Ale ty inhalace jí hodně pomůžou,vážně,mojí malé se pokaždé po nich ulevilo,roztáhnou se jim totiž po tom průdušky a můžou krásně ten hlen vykašlat! A kdyby to bylo hodně vážně,myslím že by vás Mudr hnal do nemocnice,my sme jely okamžitě z ordinace tenkrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
27.2.12 14:58

Nám řekl, že nás nechce posílat do nemocnice, ale kdyby se to zhoršilo okamžitě jet. Takže když kašle tak je to lepší, že vykašlává ten hlen? Promiň za tolik otázek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
27.2.12 15:00
MoncaBre píše:
Nám řekl, že nás nechce posílat do nemocnice, ale kdyby se to zhoršilo okamžitě jet. Takže když kašle tak je to lepší, že vykašlává ten hlen? Promiň za tolik otázek.

Rozhodně musí kašlat a ty inhalace jí donutěj,může si i ublinknout z toho,ale ten hlen musí ven a nesmí se usazovat na plicích! proto ste dostaly inhalce,oni jí rozdráždí pěkně a vše co tam být nemá půjde hezky ven :D Neboj,dobře to dopadne,ale vážně doporučuji zvlhčené prostředí,bude se jí lépe dýchat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
27.2.12 15:02

ahoj, tady s tím jsem byla s malým v nemocnici přes silvestra. prvních 24 hodin byl dokonce i na jipce, myslela jsem, že v tom pokoji sama bez něho zešílím. volali mě jen na kojení. měl taky atb, fenistil, myslím, že i mukosolvana inhalace 2× denně. b ude to dobré, nabreč, taky jsem si to ořvala, i když ted zpětně vím, že to nebylo nutné. at je drobkovi brzo líp!! zvýšenou polohu asi pro něho máš. mysli i na vlhčení vzduchu-ručník na topení, nejlíp však nad postálku, hodně větrej a bude to brzo lepší!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí