Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak u nás to samé. Naše dvojčata po hexe: malá průdušky ( antibiotika a spiropent - na roztažení průdušek) a exém). při onemocnění se exém zhoršuje. Malá měla průdušky 2× za sebou ( oboje s ant a spiropent).Pak klid. Před vánoci byli byli naičkováni 4 dávkou hexy a malej průdušky ( od té doby stále kašlou, rýma…a nemůžeme se s toho dostat. Další očování MMr nedáme!
Ahoj, muj 3 mesicni chlapecek ma zanet prudusej. ATB nema, vyfasoval inhalator. V sobotu vecer jsme byli na pohotovosti. Nejak moc mu to nepomaha, mam pocit a dnes jen spí a to u nej neni zvykem. ani jist nechce a to je co rict. Obvykle pije mliko po 2 hodinach a ted nic. Ani rano moc nechtel, ale nakonec vypil. K dr na kontrolu jdem zitra
mate nekdo podobnou zkusenost?
Ano, dvoumesicnimu synovi se to rozjelo v zapal plic, virovy. CRP mel nizke, ale porad kaslal a spatne se mu dychalo. Byli jsme tri dny v nemocnici, kde inhaloval a dostaval Ventin, coz mu pomohlo, ale uplne se z toho nedostal. Az pediatricka mu nasadila antibiotikum a to mu pomohlo. Divim se ze si vas nenechali v nemocnici. Pokud nechce jist a hodne spi, jela bych do nemocnice.
@Nikolacek píše:
Ano, dvoumesicnimu synovi se to rozjelo v zapal plic, virovy. CRP mel nizke, ale porad kaslal a spatne se mu dychalo. Byli jsme tri dny v nemocnici, kde inhaloval a dostaval Ventin, coz mu pomohlo, ale uplne se z toho nedostal. Az pediatricka mu nasadila antibiotikum a to mu pomohlo. Divim se ze si vas nenechali v nemocnici. Pokud nechce jist a hodne spi, jela bych do nemocnice.
Ventin jsme dostali domu. Ted pil mliko a je veselej, ale teda hrci to v nem pekne ![]()
@MilijonDolarBejby Pokud bude pit a nebude jenom spat, tak je to dobre. Zitra na kontrole si ho dr poslechne, pozna jestli mu to nesedlo na plice…
@Nikolacek píše:
@MilijonDolarBejby Pokud bude pit a nebude jenom spat, tak je to dobre. Zitra na kontrole si ho dr poslechne, pozna jestli mu to nesedlo na plice…
Jo, ted pije, tak snad ok, ale ze by ten inhalator pomahal mi nepripada. Diky
Ahoj, uz nevim, jak mam prckum pomoct. Mimi 3mesicni ma zanet prudusek. Minulou sobotu jsme byli na pohotovosti, dostal inhalator a nezabiral. V utery jsme byli u dr a dostal tusin a antibiotika. Kasle furt, uz 10 dni. Kolikrat se i pozvraci. Totez starsi syn 2,5 roku. Ten ma robhtusin a taky nezabira. Uz nevim. Co s nima. Ja to mam taky a taky nezabira nic
Já bych asi v tvém případě jela do nemocnice jestli máš pochybnosti. Prášky a kapky máš, u doktorky jsi taky byla. A když se to nelepší jela bych do nemocnice, víc asi doma udělat nemůžeš. Ono jiný doktor třeba poradí jiné léky, aspoň si děti poslechne a ty budeš v klidu.
@Riky69 píše:
Já bych asi v tvém případě jela do nemocnice jestli máš pochybnosti. Prášky a kapky máš, u doktorky jsi taky byla. A když se to nelepší jela bych do nemocnice, víc asi doma udělat nemůžeš. Ono jiný doktor třeba poradí jiné léky, aspoň si děti poslechne a ty budeš v klidu.
Jojo, cekam na manzela a vecer pojedem. Mimco ma od utery antibiotika a zadnej zazrak. Je to fakt narocny. Furt kluky prevlikam, protoze jak kaslou, tak se pozvraci chudaci. Fakt se mi to nelibi. Uz to trva víc jak 10 dni ![]()
@MilijonDolarBejby jeďte
Nas maly na to trpí od malinka…zrovna ted se pere s akutní bronchitidou
Je mu 5 a vím jak je zmordovaný
Jako miminko byl několikrát v nemocnici…a oba tvoji jsou prckové tak at se jim uleví
Ať je vašim prckům brzy lépe holky, vždycky je máma nejvíc nešťastná, když jsou děti nemocné.
@MilijonDolarBejby Jaka dostal atb? Synovi zabraly hned druhy den. Mozna jsou spatne zvolena. Drzim palce, je to umorny, v rodine jsme si tim taky prosli vsichni a drzelo se nas to dlouho. Radi nejaky potvory ![]()
@Nikolacek píše:
@MilijonDolarBejby Jaka dostal atb? Synovi zabraly hned druhy den. Mozna jsou spatne zvolena. Drzim palce, je to umorny, v rodine jsme si tim taky prosli vsichni a drzelo se nas to dlouho. Radi nejaky potvory
sumetrolim sirup. Dostava ho uz od utery od vecera