ATB a má pořád horečky

88
27.2.12 13:38

ATB a má pořád horečky

Ahoj,jdu si pro radu.Malá (3roky) má už od čtvrtka horečky.Nejdřív je měla co 4 hodiny pokaždé 39-40 st.Od pátku má nasazené ATB na angínu.No a dneska je to 72 hodin,co je bere,ale horečky má pořád,sice cca co 6-8 hodin,jsou líp srazitelné,ale už z toho začínám být nervozní.Měli jste to někdy taky u angíny?Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
743
27.2.12 13:41

Ahoj, nechci strašit. Známá to takhle měla u ročního synka a byl z toho zápal plic. Raději si zajeďte k Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
27.2.12 13:42

tak mi to mame uuuuplně stejně.maly 11m od čtvrtka atb a ma anginu.dneska se rano poprvé probudil bez teploty.ještě ve 4 rano 39.ted spinka a měl opět 38,5.

dneska mi dr.řekl,že bohužel angina je pořad stejna a zvyšil atb.už jsem z toho taky dost nervni,ale řekl,že u anginy to bohužel někdy trva.

malej špatně spinka a my s nim,ji jen jogurty a přesnidavky.nic teplyho nesnese.ale jsem rada,že bašti.je mi ho moc lito.

tak doufam,že se vam to začne lepšit a budeme mit brzy ditka zdravi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
27.2.12 14:12

Tak mi konečně dovolila podívat se jí do krku a na těch mandlích má pořád bílé čepy 8o .Volala jsem doktorce,říkala že tam má teď moc lidí,ať zavolám za 20 minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.2.12 14:22

ahoj, tohle jsme meli pred 14 dny. a malej - 3 roky -mel zapal plic. dala nam atb na zapal plic a hned ten den mu horecky klesly. jinak mel horecky pres 40 a tyden!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
27.2.12 14:46

ahoj

Na angíny trpí můj syn. Už jich měl hodně, vždycky s vysokými horečkami. Teď u poslední angíny se stalo, že teploty i přes atb trvaly čtvrtým dnem a tak jsme jeli znovu k mudře a skončili jsme na ORL, na píchaném penicilinu a závěrem pendepon, protože ospen by tak nezabral… ty sirupy nezabírají tak jako píchané atb. Tím nechci říct, že jste ten samý případ, jen to, že bych to taky tak nenechala a šla znovu k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
27.2.12 20:32

ahoj já mám to samé těd práve jsem v pátek dobrala antibiotika a teplotu jsem měla stále 38,8 až 39 dnes jsem proseděla 2 hodiny na orl a nic nenašly takže bych zítra zavolala doktorce a případně zašla i na kontrolu držím pěsti ať je brzo líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
27.2.12 20:32

Ježiš tak to jste mě trochu vystrašily s tím zápalem.Navečer začla docela dost kašlat,při spaní dýchá pusou a chrápe jak starý dřevorubec.No nicméně ráno jdem k doktorce,říkala mi odpoledne,že ji změní atb na silnější.Se zápalem se leží v nemocnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
27.2.12 20:52

nevím jak u takhle malého dítěte, ale před čtyřmi lety ho měla (tehdy 15. let) moje dcera a v nemocnici s tím nebyla. Brala dvoje ATB a těsně než dobrala ty druhý, byla na kontrolním RTG, aby se vidělo zda v léčbě pokračovat. A holky pozor! Neměla ani kašel, ani teploty. Jen ji bolelo na klíční kosti a odpoledne totálka vyřízená. Ráno do školy vstala v poho, jakoby ji nic nebylo a padla polední a zas vyčerpaná, unavená. Tak jsme raději jeli k Dr. Na poslechu nic, vše v pořádku. Sedimentace šílená, tak upalovala na RTG plic a dutin. Dutiny v pořádku. Na plicích výpotek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
27.2.12 20:57

nestraš já mám těd to samé jenom mě škrábe v krku sice mám teploty ale dutiny a crpi poslech mám naprosto v pořádku ale u mě by se to asi v nemocnici léčilo mám vadu srdce takže hlavně z toho důvodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.2.12 21:05

- -

• Ahoj,ne malej byl doma a Mel atb.Amoksiklav. Mel rymu a trochu kasel a Ty vysoky horecky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3791
11.3.12 10:50

Asi už píšu pozdě, ale malý (4,5 roku) měl v únoru to stejné - jak byly 14 dní ty hrozné mrazy. V noci na pátek 40 horečka, dr. ráno zkonstatovala angínu, nasadila Ospen po 8 hodinách, 4 dny až do pondělka měl mezi 39-40 horečku - i přes den, byl úplně hotový. Ráno v pondělí se dr. „vyděsila“ a změnila mu atb. na Azitromycin na 3 dny - ten mu zabral.

Doufám, že malá od zakladatelky je už taky v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.14 23:02

Dávám dotaz i zde.
Zdravím všechny, kteří mají podobnou zkušenost a prosím o radu. Předně se omlouvám za anonym, lehce se stydím, že jako matka druhého dítěte „nevím“. Prvorozená byla zdravá. Dcerka – 1 rok má bronchitidu. Minulé pondělí dvakrát zvracela, brala jsem to jako dietní chybu. Úterý ok, ze středy na čtvrtek 40 st horečky. Zvracela co se dalo, vždy tomu předcházel dávivý kašel. Zahlenění. Šla jsem k dr, naznal, že ATB nenasadí a ať přijdeme za 24 hodin. Od čtvrtka bez teplot. V pátek stav lehce zlepšený. Sobota opět od rána horečky – 39st, jeli jsme na pohotovost, nasazeny ATB pro Bronchitidu. Sobotu prospala, neděle ok, i včera v pořádku. Ode dneška opět horečky, 39st. Zítra se dopoledne chystám opět k dr. Co myslíte? Jsou přetrvávající horečky časté? Nezdá se mi to, kašel ustává, ale ještě mám podezření na zoubky – zkousává savičku vzadu u stoliček a strašně moc slintá, nestačím měnit bryndáčky. Děkuji za radu. Spíš uklidnění, pochopení…

• Citovat
  • Upravit
22
2.12.14 23:36

Ahoj, dcera i manžel měli to samé jak píšeš - jako přes kopírák. Nyní toto řádí hrozně moc. Jaké dostala antibiotika? Třeba nemá správné. Dělala jí MUDR. Crp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
2.12.14 23:38

Myslím si, ze pokud půjdes k Dr., tak tim nic nezkazis. Klidne se mohlo stat ze atb nezabrala a budou treba zmenit. ma Dr. CRP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí