Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj, myslíte, že je v pořádku, že můj 18-ti měsíční syn kaká tak co tři dny ? když se vykadí je to v pohodě, není to tuhé
, že by měl zácpu.
dík za názory ![]()
Jeeeee, co ja bych za to dala. U nas se kadi dvakrat trikrat za den
![]()
Pokud to neni tuhe a nema problem, rekla bych, ze je to v poradku.
kockodanka píše:
Jeeeee, co ja bych za to dala. U nas se kadi dvakrat trikrat za den![]()
![]()
Pokud to neni tuhe a nema problem, rekla bych, ze je to v poradku.
tak je fakt, že na přebalování je to fajn ![]()
jen jestli je to v pořádku
Tak já řeším to samé…kaká jednou za tři až čtyři dny a bobík nemá…udělá takovou jakoby máďu
Mě právě zaráží,že nemá bobík…
Ahoj, náš 2,5 lety syn kadí každý den, někdy i vícekrát. Myslím, že hodne záleží na skladbě stravy, zelenina - ovoce. Pokud mu kadeni nedělá větší potíže, tak bych to neresila. Mám synovce a ten trpí zacpou, nebyl i 8 dní na velke a to uz pak řešili s lékařem.
ezelva píše:
Ahoj, náš 2,5 lety syn kadí každý den, někdy i vícekrát. Myslím, že hodne záleží na skladbě stravy, zelenina - ovoce. Pokud mu kadeni nedělá větší potíže, tak bych to neresila. Mám synovce a ten trpí zacpou, nebyl i 8 dní na velke a to uz pak řešili s lékařem.
Tak to se nás naštěstí netýká…pravidelně kaká co tři dny,jen to teda není ten bobík,ale taková lepivá máďa a občas max po čtyřch dnech…
Ahoj, mám syna skoro 21m. Již 2 den má řidší kakaní 4-6 x denně. Při každém prdnutí z něj trošku vylitne. Normálně kaká 1-2× denně ne úplně tvrdé bobečky. Myslíte, že by to ještě mohlo být ze zubů? nic jiného mu není a nikdy nic takového neměl, když mu lezly zuby, tak nevím a hlavně, co pomůže, pže už má červenou prdelku, musím ho pokaždé omývat. Díky
@luciezesvetic a nelezoub mu stoličky? ty u nás jsou nejproblémovější a taky u nich má malej průjem ![]()