Kakání v 18 měsících

81
26.2.12 22:08

kakání v 18-ti měsících

ahoj, myslíte, že je v pořádku, že můj 18-ti měsíční syn kaká tak co tři dny ? když se vykadí je to v pohodě, není to tuhé :oops: , že by měl zácpu.
dík za názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kockodanka
26.2.12 22:19

Jeeeee, co ja bych za to dala. U nas se kadi dvakrat trikrat za den :cert: :cert: :cert:

Pokud to neni tuhe a nema problem, rekla bych, ze je to v poradku.

• Citovat
  • Upravit
81
26.2.12 22:22
kockodanka píše:
Jeeeee, co ja bych za to dala. U nas se kadi dvakrat trikrat za den :cert: :cert: :cert:Pokud to neni tuhe a nema problem, rekla bych, ze je to v poradku.

tak je fakt, že na přebalování je to fajn :lol:
jen jestli je to v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
26.2.12 22:50

Tak já řeším to samé…kaká jednou za tři až čtyři dny a bobík nemá…udělá takovou jakoby máďu :D Mě právě zaráží,že nemá bobík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
27.2.12 00:34

Ahoj, náš 2,5 lety syn kadí každý den, někdy i vícekrát. Myslím, že hodne záleží na skladbě stravy, zelenina - ovoce. Pokud mu kadeni nedělá větší potíže, tak bych to neresila. Mám synovce a ten trpí zacpou, nebyl i 8 dní na velke a to uz pak řešili s lékařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
27.2.12 12:24
ezelva píše:
Ahoj, náš 2,5 lety syn kadí každý den, někdy i vícekrát. Myslím, že hodne záleží na skladbě stravy, zelenina - ovoce. Pokud mu kadeni nedělá větší potíže, tak bych to neresila. Mám synovce a ten trpí zacpou, nebyl i 8 dní na velke a to uz pak řešili s lékařem.

Tak to se nás naštěstí netýká…pravidelně kaká co tři dny,jen to teda není ten bobík,ale taková lepivá máďa a občas max po čtyřch dnech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
10.4.13 21:15

Ahoj, mám syna skoro 21m. Již 2 den má řidší kakaní 4-6 x denně. Při každém prdnutí z něj trošku vylitne. Normálně kaká 1-2× denně ne úplně tvrdé bobečky. Myslíte, že by to ještě mohlo být ze zubů? nic jiného mu není a nikdy nic takového neměl, když mu lezly zuby, tak nevím a hlavně, co pomůže, pže už má červenou prdelku, musím ho pokaždé omývat. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
10.4.13 22:04

@luciezesvetic a nelezoub mu stoličky? ty u nás jsou nejproblémovější a taky u nich má malej průjem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
10.4.13 22:33

@klarushka musím to zítra zkontrolovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
2.9.13 20:54

• načítám...