Ozdravovna pro děti - dýchací obtíže, Čechy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5345
26.2.12 23:31

Ozdravovna pro děti - dýchací obtíže ČECHY

ahojky, budeme žádat o dětskou ozdravovnu pro děti…máte nějakou ozkoušenou v čechách????
na dýchací obtíže: laringitida, bronchitida, astma a pod…

díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2069
27.2.12 06:47

kamaradka byla dvakrat v ozdravovne Mladec-Vojtechov, a hodne si to pochvalovala…, my jezdime po lecebnach - Olivovna, Kretin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
27.2.12 07:15

Švagrová byla dvakrát ve Špindlu a naprostá spokojenost.Ale minulý rok si dojednala lázně,je tam víc procedur-tak byli v Jánských Lázní,také spokojenost,letos jedou zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
27.2.12 08:07

tak napr. Olivovna v Ricanech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
27.2.12 08:19

ja bych teda s astmatem apod. uz jela spis nekam do ozdravovny na hory nebo do lazni, aby se spojil cisty vzduch s procedurama…, ja jsem hodne chtela s detmi do Kynzvartu, ale Emicka na to neni „dost nemocna“, schvalili by to jen Tomikovi, tak jsme skoncili u lecebny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12837
27.2.12 08:21

Mym detem pomohla vyrazne Olivovna v Ricanech. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
27.2.12 08:50

Počátky u Pelhrimova - jezdila jsem tam jako dite kazde 2 roky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
27.2.12 08:51

ahoj,
nam doktorka - pneumolozka rekla, ze ty ozdravovny-lazne jsou nic moc a ze jen jedny jsou podle ni dobry a bylo by to k necemu , ale manzel zapomel jake to rikala :roll: , takze momentalne neporadim , priste se tam musi zase zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
27.2.12 09:55

Moje bracha se segrou byli prave v Olivovne (u Rican) a to bylo naprosto super, fakt jim to pomohlo… takze za me rozhodne Olivovna… :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1277
27.2.12 09:58

Olivovna Říčany :palec: :palec: :palec: :palec: já už jako děcko jsem tam jezdila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
27.2.12 10:00
Herma píše:
Olivovna Říčany :palec: :palec: :palec: :palec: já už jako děcko jsem tam jezdila :palec:

Bydlim kousek od Olivovny a muzu fakt doporucit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
27.2.12 16:49

Lázně Kynžvart! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
27.2.12 22:25

Priessnitzovy léčebné lázně Jeseník :palec: :palec: :palec:
Díky své poloze a mimořádnému klimatu jsou lázně Jeseník vhodné k nejen k relaxačním pobytům, ale také k turistickým. Areál lázní Jeseník je citlivě vsazený do krajiny, tvoří dominantu širokého okolí a pouze odtud skýtá jedinečný výhled na celý hlavní hřeben Hrubého Jeseníku. Dle opakovaného monitorování bylo zjištěno, že zdejší mikroklima s unikátním léčivým efektem zaujímá třetí místo na světě hned za velikány jako Rakouský Bad Gastein nebo Americký Carlsbad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
27.2.12 22:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
28.2.12 07:52

no prave, ja bych sla radsi po nakym kvalitnim mikroklimatu do Jeseniku nebo Kynzvartu, nez do Olivovny, kde na webu uvadeji jen, ze je tam venkovsky vzduch…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí