Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahojky, budeme žádat o dětskou ozdravovnu pro děti…máte nějakou ozkoušenou v čechách????
na dýchací obtíže: laringitida, bronchitida, astma a pod…
díky moc
kamaradka byla dvakrat v ozdravovne Mladec-Vojtechov, a hodne si to pochvalovala…, my jezdime po lecebnach - Olivovna, Kretin
Švagrová byla dvakrát ve Špindlu a naprostá spokojenost.Ale minulý rok si dojednala lázně,je tam víc procedur-tak byli v Jánských Lázní,také spokojenost,letos jedou zase.
ja bych teda s astmatem apod. uz jela spis nekam do ozdravovny na hory nebo do lazni, aby se spojil cisty vzduch s procedurama…, ja jsem hodne chtela s detmi do Kynzvartu, ale Emicka na to neni „dost nemocna“, schvalili by to jen Tomikovi, tak jsme skoncili u lecebny ![]()
Počátky u Pelhrimova - jezdila jsem tam jako dite kazde 2 roky ![]()
ahoj,
nam doktorka - pneumolozka rekla, ze ty ozdravovny-lazne jsou nic moc a ze jen jedny jsou podle ni dobry a bylo by to k necemu , ale manzel zapomel jake to rikala
, takze momentalne neporadim , priste se tam musi zase zeptat.
Moje bracha se segrou byli prave v Olivovne (u Rican) a to bylo naprosto super, fakt jim to pomohlo… takze za me rozhodne Olivovna…
![]()
Herma píše:
Olivovna Říčany![]()
![]()
![]()
já už jako děcko jsem tam jezdila
Bydlim kousek od Olivovny a muzu fakt doporucit
Priessnitzovy léčebné lázně Jeseník
![]()
Díky své poloze a mimořádnému klimatu jsou lázně Jeseník vhodné k nejen k relaxačním pobytům, ale také k turistickým. Areál lázní Jeseník je citlivě vsazený do krajiny, tvoří dominantu širokého okolí a pouze odtud skýtá jedinečný výhled na celý hlavní hřeben Hrubého Jeseníku. Dle opakovaného monitorování bylo zjištěno, že zdejší mikroklima s unikátním léčivým efektem zaujímá třetí místo na světě hned za velikány jako Rakouský Bad Gastein nebo Americký Carlsbad.
no prave, ja bych sla radsi po nakym kvalitnim mikroklimatu do Jeseniku nebo Kynzvartu, nez do Olivovny, kde na webu uvadeji jen, ze je tam venkovsky vzduch…