Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
MoncaBre píše:
papá méně a už spinká,vyvětrala jsem, mám tu pověšené prádlo aby byl vlhký vzduch a kontroluji.Děku mooc
Jo to prádlo je výbornej nápad! Není vůbec zač,naprosto to chápu,taky jsem prožívala muka když to měla naše malinká.
Ahoj,
já byla s Petříčkem týden v nemocnici se zánětem průdušek a neměl ještě ani 2 měsíce,tak vím o čem píšeš.Taky jsem si dost poplakala než bylo konečně vidět že léky zabírají.Držím palečky ať je brzy lépe !!
začla mi jak je nemocná kakat 6 denně zelenou vodu jinak kakala jednou za čtyři dny.Ach jo to jsou nervy ![]()
Miriamm píše:
Ahoj,
já byla s Petříčkem týden v nemocnici se zánětem průdušek a neměl ještě ani 2 měsíce,tak vím o čem píšeš.Taky jsem si dost poplakala než bylo konečně vidět že léky zabírají.Držím palečky ať je brzy lépe !!
MoncaBre píše:
začla mi jak je nemocná kakat 6 denně zelenou vodu jinak kakala jednou za čtyři dny.Ach jo to jsou nervy
Tak to určitě řekni Mudr!
My jsme to meli taky tak-leteli jsme v lednu na 2 tydny do cr a z toho byl syn 6 dni v nemocnici. taky prvni 2 dny na JIP. akorat atb nemel a nemel teploty. v nemocnici mu davali inhalovat Ventolin a co jsme ho vezli jeste potom dvakrat tady v Irsku,musime inhalovat 3 mesice.
Chris nejdriv zacal kaslat a piskat a bylo videt jak tezce popada dech-propadavalo mu to mistecko na krku.
barique píše:
My jsme to meli taky tak-leteli jsme v lednu na 2 tydny do cr a z toho byl syn 6 dni v nemocnici. taky prvni 2 dny na JIP. akorat atb nemel a nemel teploty. v nemocnici mu davali inhalovat Ventolin a co jsme ho vezli jeste potom dvakrat tady v Irsku,musime inhalovat 3 mesice.
Chris nejdriv zacal kaslat a piskat a bylo videt jak tezce popada dech-propadavalo mu to mistecko na krku.
Přesně takový smě měli i mi průběh! Bez teplot bez ATB ale inhalace,ale JIP malá nebyla,a v nemocnici byla 12 dní. Je to hrozné u těch mrňousků
Ahojky maminky, naše malá za 14 dní bude mít 5 měsíců. V úterý na preventivce nám po poslechu paní doktorka napsala amiklopsin , mukosolvan a probiotika ( zánět průdušek). Kašle, ale ne zase tak hrozně, jen sem tam. Ale na poslech tam bylo něco slyšet. dns je čtvrtek a přijde mi, že malinko sýpe? ale jen někdy. Doufám, že to není nějaké zhoršení. Zítra máme jít na kontrolní poslech a v úterý na kontrolu. Snad to bude dobré. Nerada bych skončila někde v nemocnici ( mám doma ještě jednoho rošťáčka - dvojčátko)
Za jak dlouho po braní antibiotik by se měl dostavit nějaký výsledek? Máme za sebou 8 dávek léku.
Prosím poraďte. Po přečtení vašich diskuzí jste mě nijak neuklidnili
děkuji Ketty
@kettynka píše:
Ahojky maminky, naše malá za 14 dní bude mít 5 měsíců. V úterý na preventivce nám po poslechu paní doktorka napsala amiklopsin , mukosolvan a probiotika ( zánět průdušek). Kašle, ale ne zase tak hrozně, jen sem tam. Ale na poslech tam bylo něco slyšet. dns je čtvrtek a přijde mi, že malinko sýpe? ale jen někdy. Doufám, že to není nějaké zhoršení. Zítra máme jít na kontrolní poslech a v úterý na kontrolu. Snad to bude dobré. Nerada bych skončila někde v nemocnici ( mám doma ještě jednoho rošťáčka - dvojčátko)
Za jak dlouho po braní antibiotik by se měl dostavit nějaký výsledek? Máme za sebou 8 dávek léku.
Prosím poraďte. Po přečtení vašich diskuzí jste mě nijak neuklidniliděkuji Ketty
Ahoj,ráda bych ti poradila,ale my ATB nebrali,ale začalo to u nás jak píšeš,nejdřív kašlání a pak sýpání
Už jsme tu s holkama psali,potřebuje zvlhčené prostředí,dej plínky kolem postýlky,nebo na topení,bude se jí lépe dýchat. Uvidíš zítra co ti řekne Mudr až si malou poslechne,a řekl ti co jí vlastně je? My měli např:chronickou bronchitidu,ale bez teplot a bez ATB. A trvalo to 14 dní (12dní v nemocnici)
Tak přeji ať se maličké brzo uleví ![]()
Ja mam 9 ti mesíčního chlapečka a uz po druhe ma prudušky jednou byl i v nemocnci.. ted ve čtvrtek jsem bsla u lekare a ta mi rekla ze malej dycha skvele a pritom je zahlenej! nevim co mam delat.. je to hrozny kdyz nemuzu pomoci ![]()
Tak si tady čtu o zánětu průdušek..Mám dvojčátka, jeden právě bere od soboty atb a druhý mi ode dneška začal sýpat taky tak dostane hned s bráchou. Krucinál ty prosincové děti..|||Starší dcerka seš narodila ve stejný den jako kluci, v prosinci a taky je průduškářka..Ten prosinec je prokletý
Ahojky, nejste po očkování? Malá začala s průduškami po očkování hexy. A malej byl také před vánoci oočkovanej 4 dávkou a také průdušky!
No tak my jsme taky prosinacatko a taky mame zanet prudusek. Nam se u toho rozlezl i ekzemek, takze se hrozne bojim, aby nebyl nakonec astmatik
Ekzem se nam taky rozjel po první dávce hexy. Pak jsem onemocnela ja, maly to chytnul a hned to bylo na pruduskach.Tim se zhorsil i ten ekzem, takze uz ma uplne cely cerveny oblicejik. Jsem z toho fakt hotova
Ale ten inhalator jsme nedostali. akorat nejaky sirup na roztazeni prudusek. Kdyz maly spinka, tak i krasne dycha a vubec nesipe a nekasle. Spis, kdyz se vztekne, tak zacne trochu sipat.