Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Maminky přešla jsem na UM a potřebuju poradit nejlepší probiotika chci dávat preventivně ❤️ díky moc
Neobsahuje už UM nejaka probiotika? My jsme dávali probio Maxika a pak BioGaiu (při kojení teda), ale ta byla na dceru moc silná.
Příspěvek upraven 07.02.20 v 21:20
Také dávám synovi od miminka BioGaiu
a to už mu je 16 měsíců a rozhodně v tom budeme pokračovat, pomáhá mu to nejen s imunitou, ale i s atopickým ekzémem (dáváme to na radu kožního lékaře) ![]()
@Coda píše:
Také dávám synovi od miminka BioGaiua to už mu je 16 měsíců a rozhodně v tom budeme pokračovat, pomáhá mu to nejen s imunitou, ale i s atopickým ekzémem (dáváme to na radu kožního lékaře)
Tak to jsem ani nevěděla, že pomáhá i na ekzém. To je dobrý vědět ![]()
Lactoactive baby od Livsane z Benu lékárny. Teď mají akci 2 plus 1 zdarma. Nedělám reklamu, ale zrovna jsem to kupovala ![]()
Dávala jsem laktobacílky a teď Biopron.
Slyšela jsem i samé super recenze na BioGaiu, ale to je pro mě prostě příliš drahé.
@kavenka on nám právě říkal kožní lékař, že atopický ekzém souvisí s imunitou a podle nejnovějších studiích se pozitivně podílejí probiotika na zmírnění projevů
a teda asi to funguje, když jsme přišli ke kožnímu lékaři, tak měl malý po tělíčku zmokvalá ložiska a po doktorových radách už není ekzém na malém téměř znát ![]()
@Laura812019 píše:
Maminky přešla jsem na UM a potřebuju poradit nejlepší probiotika chci dávat preventivně ❤️️ díky moc
U probiotik je dobré občas prostřídat kmeny, které obsahují.
Pro miminka jsou třeba Bio Gaia, Biopron, Infants Dophilus (ten je od 4 měsíců),
Ptáš se na nejlepší probiotika, prý jsou to u nás dostupné od narození GutPro Infant. Jsou hodně drahé. Zkušenost s nimi osobní nemám, jen jsem četla doporučení a zmíněné tu ještě nebyly.
@Coda píše:
on nám právě říkal kožní lékař, že atopický ekzém souvisí s imunitou a podle nejnovějších studiích se pozitivně podílejí probiotika na zmírnění projevůa teda asi to funguje, když jsme přišli ke kožnímu lékaři, tak měl malý po tělíčku zmokvalá ložiska a po doktorových radách už není ekzém na malém téměř znát
Prima, že to pomohlo ![]()
Tyto probiotika nám doporučili v kurzu a laktační poradkyně. Má někdo zkušenosti?