Jaká vůně do skříně?

Rose-k
12.3.12 12:39

Jaká vůně do skříně??

Ahojky,
otázka je jasná… :) Co dáváte do skříní, aby zůstalo povlečení a ručníky pěkně voňavý??
Já místo aviváže dávám jen ocet, tak přemýšlím co dát do skříně, aby vůně vydržela :think:
Díky za tipy :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3359
12.3.12 12:50

Proc davas misto avivaze jen ocet? Vzdyt avivaz chrani i ty vlakna pred predcasnym sepranim, ne? Jinak davam jeste navic mydla niveu. Voni mi a je to stejna vune ted i za 10 let. Mam to rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
12.3.12 12:53

Záleží co máš za skříň - velikost atd. Já teda peru v aviváži, plus mám v šatně (místnost) vždy jedno balení otevřeného pracího prášku - voní celá místnost a prášek podle mě nevyčichne, normálně v něm potom peru a otevřu zas další. Když je prádlo ve voňavé místnosti voní taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
12.3.12 12:53

ja davam od kuschelweich ty sacky do skrine, maximalni spokojenost, jsou v baleni tri a voni naprosto uzasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
12.3.12 13:03
Petrala píše:
Proc davas misto avivaze jen ocet? Vzdyt avivaz chrani i ty vlakna pred predcasnym sepranim, ne? Jinak davam jeste navic mydla niveu. Voni mi a je to stejna vune ted i za 10 let. Mam to rada.

Mně třeba z aviváže šedne prádlo :nevim: Takže dávám jen do tmavého :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
12.3.12 13:04
Taminka píše:
ja davam od kuschelweich ty sacky do skrine, maximalni spokojenost, jsou v baleni tri a voni naprosto uzasne.

Tyhle vůně jsou z DM? Nebo jiná drogerie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
12.3.12 13:07
Petrala píše:
Proc davas misto avivaze jen ocet? Vzdyt avivaz chrani i ty vlakna pred predcasnym sepranim, ne? Jinak davam jeste navic mydla niveu. Voni mi a je to stejna vune ted i za 10 let. Mam to rada.

No mě se v těhotenství dělalo z vůní aviváže šoufl a nějak mi to zůstalo, už mi žádná nevoní tak dávám jen ocet :nevim: 8)

Příspěvek upraven 12.03.12 v 13:08

• Citovat
  • Upravit
3447
12.3.12 13:08

Já tam dávám levanduli… mám místnost - šatnu, dřív, když jsem měla skříně, tak jsem dávala levanduli v pytlíčkách a cca po několika měsících měnila. A pak taky třeba levandulové mýdlo. Ale peru v aviváži, tak to není problém. Mýdlo nechávám hlavně v té části, kde jsou kabáty. Teďka končí zima, takže už příští víkend hodlám všechny zimní věci založit, teda před tím ještě kabáty atd. do čistírny, dám dospod do rohu ještě levandulové mýdlo a vytáhnu až za několik měsíců :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
12.3.12 13:10

Tak ja avivaz davam jak do ktereho pradla - drive jsem ji davala do kazde pracky a myslela jsme si, jak mi pradlo krasne voni a zaroven ho chranim, pak ¨jsme si ale koupila pracky - precetla navod a zjitila, ze paradoxne nejake tkaniny muze avivaz spis poskodit - treba ty s elastanem coz je je hodne veci :-( Takze tedp ouzivam treba pri prani povleceni apod.
jinak jak tu bylo napsano davam do skrine otevreny psaci prasek - provoni celou skrin i mistnost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
12.3.12 14:48
lucsta píše:
Taminka píše:

ja je u nas bohuzel nevidela :( Kupuji je, kdyz jsem v Rakousku nebo Nemecku. Posilam odkaz co jsem nasla na MMB tady , jen normalne stoji cca 75kc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
12.3.12 15:04
Taminka píše:
lucsta píše:
Taminka píše:
ja je u nas bohuzel nevidela :( Kupuji je, kdyz jsem v Rakousku nebo Nemecku. Posilam odkaz co jsem nasla na MMB tady , jen normalne stoji cca 75kc ;)

Tami a jak dlouho ta vůně vydrží? A je intenzivní? Do šuplíku do komody by byla asi příliš že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
12.3.12 15:45
Kallkapa píše:
Taminka píše:
lucsta píše:
Taminka píše:
ja je u nas bohuzel nevidela :( Kupuji je, kdyz jsem v Rakousku nebo Nemecku. Posilam odkaz co jsem nasla na MMB tady , jen normalne stoji cca 75kc ;)
Tami a jak dlouho ta vůně vydrží? A je intenzivní? Do šuplíku do komody by byla asi příliš že? :think:

Tak ona vydrzi celkem dlouho a voni fakt nadherne, ja je menim tak jednou za 2 mesice, staci sacek chytnout, protrepat a to poznas podle vune, zda ti jeste staci nebo uz ne.
Ja davam jak do skrine tak do supliku, kdyz do supliku tak uplne nevytahuji z obalu, ve kterem jednotlive sacky jsou a nevoni tak silne, mam v komode u postele v loznici kde spim a v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
13.3.12 14:27

Na papírové kapesníčky nakapu esenciální olej levandule nebo jiný (podle nálady) a nastrkám do skříní.

Taky místo aviváže používám ocet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
13.3.12 14:59
Taminka píše:
Kallkapa píše:
Taminka píše:
lucsta píše:
Taminka píše:
Tami a jak dlouho ta vůně vydrží? A je intenzivní? Do šuplíku do komody by byla asi příliš že? :think:
Tak ona vydrzi celkem dlouho a voni fakt nadherne, ja je menim tak jednou za 2 mesice, staci sacek chytnout, protrepat a to poznas podle vune, zda ti jeste staci nebo uz ne.
Ja davam jak do skrine tak do supliku, kdyz do supliku tak uplne nevytahuji z obalu, ve kterem jednotlive sacky jsou a nevoni tak silne, mam v komode u postele v loznici kde spim a v pohode.

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.4.12 11:52

ahojky, koukala jsem, že máš zkušenost s těma sáčkama od Kuschelweich. já je už strašně dlouho scháním i v Německu a nikde je nemůžu sehnat. :( Mohla by jsi mi prosím písnout kde je kupuješ. V jakém obchodě? Fakt bych si je taky moc ráda koupila, protože už dlouho používám aviváž, ale sáčky ne a ne sehnat. :nevim: Díky moc za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný