Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Milé maminky, ráda bych vás požádala, jestli byste mi sem nehodily pro inspiraci fotečku vaší nové, zánovní kuchyně?Rozhoduji se mezi bílou a světlým dřevem.Nemáte někdo takovou?Ráda bych nakombinovala pracovní desku a prostě to okoukla:-)Předem moc děkuji! ![]()
Také se omlouvám adminům za toto téma, ale je tu spousta skvělých maminek, kuchařinek, co poradí, je nemožné najít lepší diskuzi:-)
Příspěvek upraven 12.03.12 v 13:10
My máme kombinaci javorových dvířek a korpusů, pracovní desku v barvě „beton“ a nerezové spotřebiče. Jediné co mě mrzí, jsou kachličky, ty jsou po původních majitelích, sice jsme přesekávali odpady, ale kachličky chlap odmítl měnit ![]()
Já právě přemýšlím, že bych si dala místo dlaždiček desku na stěnu:-)
Ywett píše:
My máme kombinaci javorových dvířek a korpusů, pracovní desku v barvě „beton“ a nerezové spotřebiče. Jediné co mě mrzí, jsou kachličky, ty jsou po původních majitelích, sice jsme přesekávali odpady, ale kachličky chlap odmítl měnit
pěkná kuchyň,akorát ty dlaždičky,ale to neřeš
![]()
sunny1981 píše:
Až budu někdy v daleké budoucnosti rekonstruovat kuchyň, přála bych si místo klasických obkladů Jap sklo ![]()
Tak my máme tmavou, takže Tě moc neinspiruju, ale místo dlaždiček máme desku (měli jsme strašně křivou zeď) a je to super. Krásně se to udržuje, žádné čištění spár. Udělal nám to truhlář, který dělal kuchyň a řekl, že je to cenově stejné jako dlaždičky. Takže za mě, určitě desku. ![]()
sunny1981 píše:
Kamarádka má tmavší desku, korpusy a desku místo dlaždiček, světlá dvířka, a vypadá to nádherně.
V minulé kuchyni jsem měla desku na zdi a bylo to super na údržbu.
Já mam dvířka dekor světlé dřevo-Sconto…super…a originál byla šedá deska, ale přišlo nám to ošklivé a tak jsme tam dali s dekorem ořech a je to hezký…a obklad máme ze Sika světlé obdélníčky 3×8cm bude to děs na ůdržbu ale mám tátu zedníka tak se to kdyžtak přespáruje
![]()
Ahojky, tak my kupovali kuchyn v Ikee - kombinace bile barvy ( ostruvek ) a tmave hnede orech ( ostatni cast kuchyne, je do pismene L ) a desku vc.oblozeni je cervene. Doplnky cerne ![]()
máme téměř totožné barevné provedení jako Yvet, akorát obklad máme mléčné sklo - Lacobel, a nemůžu si to vynachválit.. ![]()
my máme bílou lesklou Ikea, pracovní desku černou a na zdi černou dlažbu, stejnou jako na podlaze. Máme to tak dva roky a neměnila bych ![]()
Teda to JAP sklo to je fakt nádhera, ještě by mě zajímalo, kolik taková krásná sranda stojí..
Tady moje kuchyně, teda zařizovala ji ještě tchyně, já bych asi vybrala jinou, ale jen tak pro inspiraci.
Omluvte provozní nepořádek.