Kuchyně - foto pro inspiraci

• Fotoalbum (14)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7251
12.3.12 12:08

Kuchyně-foto

Milé maminky, ráda bych vás požádala, jestli byste mi sem nehodily pro inspiraci fotečku vaší nové, zánovní kuchyně?Rozhoduji se mezi bílou a světlým dřevem.Nemáte někdo takovou?Ráda bych nakombinovala pracovní desku a prostě to okoukla:-)Předem moc děkuji! :potlesk:

Také se omlouvám adminům za toto téma, ale je tu spousta skvělých maminek, kuchařinek, co poradí, je nemožné najít lepší diskuzi:-)

Příspěvek upraven 12.03.12 v 13:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4118
12.3.12 12:19

My máme kombinaci javorových dvířek a korpusů, pracovní desku v barvě „beton“ a nerezové spotřebiče. Jediné co mě mrzí, jsou kachličky, ty jsou po původních majitelích, sice jsme přesekávali odpady, ale kachličky chlap odmítl měnit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
12.3.12 12:20

Já právě přemýšlím, že bych si dala místo dlaždiček desku na stěnu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
12.3.12 12:23
Ywett píše:
My máme kombinaci javorových dvířek a korpusů, pracovní desku v barvě „beton“ a nerezové spotřebiče. Jediné co mě mrzí, jsou kachličky, ty jsou po původních majitelích, sice jsme přesekávali odpady, ale kachličky chlap odmítl měnit :roll:

pěkná kuchyň,akorát ty dlaždičky,ale to neřeš :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.3.12 12:24
sunny1981 píše:

Až budu někdy v daleké budoucnosti rekonstruovat kuchyň, přála bych si místo klasických obkladů Jap sklo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.12 12:24

Tak my máme tmavou, takže Tě moc neinspiruju, ale místo dlaždiček máme desku (měli jsme strašně křivou zeď) a je to super. Krásně se to udržuje, žádné čištění spár. Udělal nám to truhlář, který dělal kuchyň a řekl, že je to cenově stejné jako dlaždičky. Takže za mě, určitě desku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
12.3.12 12:25
sunny1981 píše:

Kamarádka má tmavší desku, korpusy a desku místo dlaždiček, světlá dvířka, a vypadá to nádherně.
V minulé kuchyni jsem měla desku na zdi a bylo to super na údržbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
12.3.12 12:31

Já mam dvířka dekor světlé dřevo-Sconto…super…a originál byla šedá deska, ale přišlo nám to ošklivé a tak jsme tam dali s dekorem ořech a je to hezký…a obklad máme ze Sika světlé obdélníčky 3×8cm bude to děs na ůdržbu ale mám tátu zedníka tak se to kdyžtak přespáruje :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
12.3.12 12:38

Mala,ale plne funkcni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
12.3.12 12:38

Ahojky, tak my kupovali kuchyn v Ikee - kombinace bile barvy ( ostruvek ) a tmave hnede orech ( ostatni cast kuchyne, je do pismene L ) a desku vc.oblozeni je cervene. Doplnky cerne ;-)

• Citovat
  • Upravit
7344
12.3.12 12:43

máme téměř totožné barevné provedení jako Yvet, akorát obklad máme mléčné sklo - Lacobel, a nemůžu si to vynachválit.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
12.3.12 13:01

my máme bílou lesklou Ikea, pracovní desku černou a na zdi černou dlažbu, stejnou jako na podlaze. Máme to tak dva roky a neměnila bych :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26894
12.3.12 13:05

Máme bílou a deska je ořech špalíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
12.3.12 13:16

Teda to JAP sklo to je fakt nádhera, ještě by mě zajímalo, kolik taková krásná sranda stojí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
12.3.12 13:17

Tady moje kuchyně, teda zařizovala ji ještě tchyně, já bych asi vybrala jinou, ale jen tak pro inspiraci.
Omluvte provozní nepořádek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný