Kuchyně - foto pro inspiraci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21848
15.3.12 10:56
CokeLady píše:
Tak já taky přidávám moji kuchyňku… masivní mořené dřevo v kombinaci s černými spotřebiči, deskou a dlaždičkami. :kytka:

Můžu se jen zeptat? slyšela jsem, že kuchyně z masivu je prej jen na koukání… Nemáš s tím nějakej problém? Jako jestli se ti to dřevo třeba neklíží nebo tak?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
15.3.12 12:45

Já právě taky koukala po masivu, ale dost mě od toho i stolař odrazoval až odradil. O cenu ani tak nešo, spíš o ty praktický věci… Lamino je v tomhle na prd, to máš pravdu ;) Já mám MDF (nebo tak něco) a luxus :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
15.3.12 20:27

Moc vám všem děkuji za rady, fotky i zkušennosti:-)
Nakonec jsem vybrala bílou kuchyň+ tmavě hnědou pracovní desku.Za 2.5měsíce přidám foto:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
16.3.12 09:23

A tu bílou lesk nebo mat?? Kámoška má magnólie v lesku a můžu říct, že teda :palec: !! Akorát ta údržba, to je hrůza :zed: :think: Já osobně bych do lesku měla strach jít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
16.3.12 12:06

Bohužel mat, lesk mi spočítali 3× tak dražší:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Did
405
16.7.12 13:03

Ahoj,

přidávám pro inspiraci - mám smetanově bílou kuchyň a oregonskou pinií zbarvenou masivní pracovní desku z dubu nebo buku /teď nevím jistě/ - celé v retro stylu - t. j. mosazné úchytky, starodávný kohoutek atd.. Nevýhoda masivní pracovní desky je, že se snadno poškrábe. ale zase se dá přebrousit a natřít. Tak hlavně vyber dobře!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
16.7.12 13:05

Mi sic nemáme bílou, ale světle zelenou s šedou, ale snad to neva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
16.7.12 13:56

Tak holky, přidávám foto naší kuchyně těsně před dokončením. Chybí horní dvířka, úchytky, výplň pod okno, krytí stoupaček a dvířka na myčku. Myslím, že to dopadlo skvěle, zamilovala jsem se na první pohled:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.12 17:52

Tak my jsme kuchyn dodelali ted o vikendu a máme antracitovou a bílou desku!!! vypadá to naprosto parádně ale foto ještě nemám.
je to můj výmysl, spousta lidí kroutilo hlavou, ale ted si sedaj na prdel :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
327
24.7.12 09:33
@sunny1981 píše:
Tak holky, přidávám foto naší kuchyně těsně před dokončením. Chybí horní dvířka, úchytky, výplň pod okno, krytí stoupaček a dvířka na myčku. Myslím, že to dopadlo skvěle, zamilovala jsem se na první pohled:-)

Krásná a strašně se mi líbí, že pod tím oknem máš prodlouženou tu prac. desku a spoustu místa.
Můžu se zeptat, kde jste pořídili obkladačky? Za měsíc nám budou dělat kuchyň a máme si koupit obkladačky, ale pořád nemůžu najít ty správné, které by se mi líbili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.14 12:13

Sunny prosím ten korpus a pracovní desku máš v jakém odstínu? Linka je nádherná. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný