Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
CokeLady píše:
Tak já taky přidávám moji kuchyňku… masivní mořené dřevo v kombinaci s černými spotřebiči, deskou a dlaždičkami.
Můžu se jen zeptat? slyšela jsem, že kuchyně z masivu je prej jen na koukání… Nemáš s tím nějakej problém? Jako jestli se ti to dřevo třeba neklíží nebo tak?? ![]()
Já právě taky koukala po masivu, ale dost mě od toho i stolař odrazoval až odradil. O cenu ani tak nešo, spíš o ty praktický věci… Lamino je v tomhle na prd, to máš pravdu
Já mám MDF (nebo tak něco) a luxus ![]()
Moc vám všem děkuji za rady, fotky i zkušennosti:-)
Nakonec jsem vybrala bílou kuchyň+ tmavě hnědou pracovní desku.Za 2.5měsíce přidám foto:-)
A tu bílou lesk nebo mat?? Kámoška má magnólie v lesku a můžu říct, že teda
!! Akorát ta údržba, to je hrůza
Já osobně bych do lesku měla strach jít..
Ahoj,
přidávám pro inspiraci - mám smetanově bílou kuchyň a oregonskou pinií zbarvenou masivní pracovní desku z dubu nebo buku /teď nevím jistě/ - celé v retro stylu - t. j. mosazné úchytky, starodávný kohoutek atd.. Nevýhoda masivní pracovní desky je, že se snadno poškrábe. ale zase se dá přebrousit a natřít. Tak hlavně vyber dobře!!
Mi sic nemáme bílou, ale světle zelenou s šedou, ale snad to neva ![]()
Tak holky, přidávám foto naší kuchyně těsně před dokončením. Chybí horní dvířka, úchytky, výplň pod okno, krytí stoupaček a dvířka na myčku. Myslím, že to dopadlo skvěle, zamilovala jsem se na první pohled:-)
Tak my jsme kuchyn dodelali ted o vikendu a máme antracitovou a bílou desku!!! vypadá to naprosto parádně ale foto ještě nemám.
je to můj výmysl, spousta lidí kroutilo hlavou, ale ted si sedaj na prdel ![]()
@sunny1981 píše:
Tak holky, přidávám foto naší kuchyně těsně před dokončením. Chybí horní dvířka, úchytky, výplň pod okno, krytí stoupaček a dvířka na myčku. Myslím, že to dopadlo skvěle, zamilovala jsem se na první pohled:-)
Krásná a strašně se mi líbí, že pod tím oknem máš prodlouženou tu prac. desku a spoustu místa.
Můžu se zeptat, kde jste pořídili obkladačky? Za měsíc nám budou dělat kuchyň a máme si koupit obkladačky, ale pořád nemůžu najít ty správné, které by se mi líbili.
Sunny prosím ten korpus a pracovní desku máš v jakém odstínu? Linka je nádherná. ![]()