Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, do kdy jste prckům prali v dětských pracích přípravcích? Já teda peru v Lovele, ale bohužel ne všechny skvrny se vyperou úplně dočista, větší skvrny musím předmáchat v umyvadle a občas i nechat odpučet, abych třeba hovínka dostala pryč…
Díky za názory.
Do roka a něco…
Peru v Amway (a tak dlouho mi vydržela ta jedna krabice, zbytek jsem ještě pomíchala s dospěláckým, protože už mě to nebavilo třídit).
Já peru pořád - malý má 10m. Ale už dlouho přemýšlím, že nebudu. Doberu zásoby co mám a šup na obyč. prášek. Některé maminky perou v normálním prášku od narození.
Peru pořád v Persilu Sensitive
Peru v něm i pro nás
Lovela je slabota ![]()
Já mám teď Persil sensitive i na naše prádlo, takže už to peru smíchané. Když je tam většina oblečení prcka, tak nedám aviváž. Na skvrny mám Vanish, hovínka taky namáčím, aby se to odmočilo. Bude mu rok a už nad tím přemýšlím míň a míň.
U staršího jsem v Lovele prala do první mrkvičky, u malé nikdy. Peru v gelu Persil Sensitive.
Peru v Amway po roce jsem nacla 2 krabici tak pocitam ze do tech 2 let budu prat v dětskym pak budu pokracovat v Amwayackym ale v normalnim v jakym pereme my…
Já peru skoro od začátku v Persilu Sensitive, zkoušela jsem aj Lovelu, ale ta je k prdu… ![]()
Díky holky za názory, takže budu ještě asi prát v Lovele, nebo zkusím ten Persil.
použila jsem ji na první praní oblečení, pak už ne. Prala jsem v normálním prášku jako pro všechny ostatní
u staršího do roka v lovele, u mladšího nikdy
paradoxně větší problémy s kůží a osypáváním měl vždycky ten starší, kterýmu jsem prala v lovele, mladší ani ťuk ![]()
Ja prala v eco prostredcich cca do pul roka, urcite s prvnimi prikrmy jsem to vrzla do naseho arielu. Detske varianty jsem ani nemela, tady je ani moc nedelaj…
Nejdriv pridej navic machani a ozkousej, co to udela.
jinak vetsi fleky musim ale taky predeprat, nebo minimalne necim postrikat, samotny mi to taky neypere. Vyborne je zlucove mydlo.
Ahoj,pereme v Persil sensitive snad odjakživa
A vždy jsem prala a peru dohromady jak prckovo tak naše.
Jo a ještě se mi nestalo,že by se mi v persilu něco nevypralo,oblečení od hovínek,ale taky přepírám - ve žlučovém mýdle.Ona vaječinka je přeci jen vaječinka ![]()
měsíc Lovelu, pak persil sensitive až do teď … ale moc teda nevypere.