Do kdy jste prali v dětském prášku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4246
12.3.12 11:17

Do kdy jste prali v dětském prášku?

Ahoj, do kdy jste prckům prali v dětských pracích přípravcích? Já teda peru v Lovele, ale bohužel ne všechny skvrny se vyperou úplně dočista, větší skvrny musím předmáchat v umyvadle a občas i nechat odpučet, abych třeba hovínka dostala pryč…
Díky za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
12.3.12 11:20

Do roka a něco…
Peru v Amway (a tak dlouho mi vydržela ta jedna krabice, zbytek jsem ještě pomíchala s dospěláckým, protože už mě to nebavilo třídit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LL
1057
12.3.12 11:21

Já peru pořád - malý má 10m. Ale už dlouho přemýšlím, že nebudu. Doberu zásoby co mám a šup na obyč. prášek. Některé maminky perou v normálním prášku od narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
12.3.12 11:23

Peru pořád v Persilu Sensitive ;) Peru v něm i pro nás :) Lovela je slabota :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.12 11:25

Já mám teď Persil sensitive i na naše prádlo, takže už to peru smíchané. Když je tam většina oblečení prcka, tak nedám aviváž. Na skvrny mám Vanish, hovínka taky namáčím, aby se to odmočilo. Bude mu rok a už nad tím přemýšlím míň a míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
12.3.12 11:28

U staršího jsem v Lovele prala do první mrkvičky, u malé nikdy. Peru v gelu Persil Sensitive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
12.3.12 11:29

Peru v Amway po roce jsem nacla 2 krabici tak pocitam ze do tech 2 let budu prat v dětskym pak budu pokracovat v Amwayackym ale v normalnim v jakym pereme my…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
12.3.12 11:30

Já peru skoro od začátku v Persilu Sensitive, zkoušela jsem aj Lovelu, ale ta je k prdu… :)

• Citovat
  • Upravit
4246
12.3.12 11:36

Díky holky za názory, takže budu ještě asi prát v Lovele, nebo zkusím ten Persil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
12.3.12 11:39

použila jsem ji na první praní oblečení, pak už ne. Prala jsem v normálním prášku jako pro všechny ostatní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
12.3.12 11:40

u staršího do roka v lovele, u mladšího nikdy :oops: paradoxně větší problémy s kůží a osypáváním měl vždycky ten starší, kterýmu jsem prala v lovele, mladší ani ťuk :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
12.3.12 11:43

Ja prala v eco prostredcich cca do pul roka, urcite s prvnimi prikrmy jsem to vrzla do naseho arielu. Detske varianty jsem ani nemela, tady je ani moc nedelaj…

Nejdriv pridej navic machani a ozkousej, co to udela.

jinak vetsi fleky musim ale taky predeprat, nebo minimalne necim postrikat, samotny mi to taky neypere. Vyborne je zlucove mydlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
12.3.12 11:44

Ahoj,pereme v Persil sensitive snad odjakživa :) A vždy jsem prala a peru dohromady jak prckovo tak naše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
12.3.12 11:46

Jo a ještě se mi nestalo,že by se mi v persilu něco nevypralo,oblečení od hovínek,ale taky přepírám - ve žlučovém mýdle.Ona vaječinka je přeci jen vaječinka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
12.3.12 11:55

měsíc Lovelu, pak persil sensitive až do teď … ale moc teda nevypere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný