Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prala jsem v prášku pro děti (Mimino se to tuším jmenovalo), pak jsem přešla na eko prostředky, takže nejdřív gel Ulrich, posléze Frosch, mladšímu jsem v ničem specializovaném pro děti neprala, jela jsem rovnou eko.
Na Lovelu prý taky mívají některé děti reakci, dobré jsou obecně prášky na mýdlovém základu, případně aspoň do máchání dát trochu octa, aby se s tím ten prášek zneutralizoval
V Lovele jsem prala jen pár týdnů, nic nevyprala a prádlo nevonělo. Přešla jsem na Persil senzitiv a peru v něm i nám. Jsem s ním spokojená.
Peru v Persilu sensitive všechno prádlo, hovínka předepírám mýdlem s jelenem ![]()
Pipet píše:
Do roka a něco…
Peru v Amway (a tak dlouho mi vydržela ta jedna krabice, zbytek jsem ještě pomíchala s dospěláckým, protože už mě to nebavilo třídit).
Pipet, taky zvazuju ten Amway. Na kolik stupnu peres ? A vypere ti to detske fleky ? Myslim, bez rucniho predepirani apod ?
Tak dětské prádlo jsem prala tak do 6 měsíců v Lovele a pak jsem přešla na Persil Senzitive.
vyloženě v dětském jsem neprala nikdy, peru v gelu Persil senzitive a nebo v gelu z DM,tom jejich Denk mit. ![]()
Peru pořád a ještě dlouho budu
něco přes půl roku jsem prala v Miminu, pak jsem přešla na Persil Sensitive.
Destky prasek jsem nikdy nemela - u prniho jsem si koupila Persil sensitive a kdyz dosel prala jsem v beznem prasku, u druhëho jsem ani zadny specialni prasek nekupovala, ale je fakt, ze kluci nastesti nemaji zadne problemy…
Ty jo tak já byla asi jetá ale u obou kluků jsem prala do dvou let v dětským nejdřív Batole - tekutý, pak Lovela, ale s tou jsem byla nespokojená. No a teď střídám buď tekutý Ariel nebo Persil. Jo a peru bez aviváže.
Spotřebovala jsem jedno tekuté balení Lovely a přešla na dospělácký. Kromě toho, že Lovela nic nevyprala, mi hrozně smrděla ![]()
Mě právě ta Lovela taky skoro nevypere a i pleny jsou takový zašlý a zašedlý(vždy je peru zvlášť). Tak zkusím ten Persil.
Souhlasím, Lovela absolutně nic nevypere. Od půl roka peru v normálním tekutým i s aviváží.
Peru stale v Persil Senzitive plus davam dvoji machani, peru tak i nam ![]()